- Konu Sahibi hayalet_39
-
Konuyu açan hanım bence gayet haklı.
Değil daha yeni tanıdığı kadınları feyse eklemek, isterse okul arkadaşı olsun; feyste görüşecekse, varsın görüşmesin daha iyi.Hiç de gerekli değil yani.
Zaten bu tür şeylere alet olup adetlerini, özünü unutan toplum değil miyiz?
Feysten iletişimi koparmamak mış da haber almakmış da.Ya..bu feysbuk da olmasa kimse kimseyle haberleşemicekti galiba.
Artık bayramlar bile feysten kutlanır oldu.O da duvara yazmayla. -herkesin bayramı kutlu olsun- vb iyi niyetli!, aman ben yazıyım da sorana da feyse yazdım ya derim düşünceleri.
Artık nefret eder oldum böyle şeylerden.İlk okul arkadaşım beni ekliyo, bi şekilde.Kabul ediyorum, konuşmuyoruz bile.Amaç ne peki, konuşmamaksa neden süs eşyası gibi duruyosun.Amaç fotoğraflara bakmak çünkü, amaç da yok aslında, merak var.
Kıskançlık ederiz biz.
Ayrıca onu bunu fesatlıktan kıskanmıyoruz, eşimizi sevimli bi tatlılıkta kıskanıyoruz.İtici bi yönse bu, kimseye düşmez, kıskançların sorunudur.
Karşıt düşüncede olan hanımlar, siz de kendinizce haklısınız.Herkesin düşünce yapısı aynı değildir.Ama bunu konu sahibine biraz daha yumuşak dille anlatsaydınız keşke.
Belli ki üzülmüş ve sinir olmuş.Duygusal insanlar çabuk yıpranırlar.
evet aynen bende katılıyorum her cümlesine konuyu güzel özetlemişsiniz
yazdıklarınıza tamamen katılıyorum.birtek biz kaldık galiba gerikafalı olan.herkes maşallah modern olmuş.sonrada ağlarlar eşim beni aldatıyor diye
hayret benim fikrimde olan biri daha varmış.kocamın bayan arkadaşlarına engel oluyorum diye nerdeyse taşlanacağım.eskiden evli erkeklerle arkadaşlık yapan bayanlar ayıplanırken şimdi kocasının bayan arkadaşlarına karışan ayıplanıyor.isteyen kocasına bayan arkadaşı kendi bulur.herkesin kendi düşüncesi.benim kendi düşüncelerim ben kocamı seviyorum tabiki kıskanacağım o da beni kıskanır.zaten kendisi söyler 'kıskanmayan insan sevmiyor demektir.hayvanlar bile eşini kıskanır bir tanesi hariç o da domuzlar'
hayret benim fikrimde olan biri daha varmış.kocamın bayan arkadaşlarına engel oluyorum diye nerdeyse taşlanacağım.eskiden evli erkeklerle arkadaşlık yapan bayanlar ayıplanırken şimdi kocasının bayan arkadaşlarına karışan ayıplanıyor.isteyen kocasına bayan arkadaşı kendi bulur.herkesin kendi düşüncesi.benim kendi düşüncelerim ben kocamı seviyorum tabiki kıskanacağım o da beni kıskanır.zaten kendisi söyler 'kıskanmayan insan sevmiyor demektir.hayvanlar bile eşini kıskanır bir tanesi hariç o da domuzlar'
Kızlar Çok Komiksiniz Yahu..
Mune Geldi Herkes Ortadan Kayboldu..
Nerdesiniz ??
Çok garip düşünceler yada ben anormalim
Ben rahatsız oldum bu konudan bende evliyim ve erkek arkadaşlarım var facemde
Bazende toplu olarak ilk okul arkadaşlarımızla buluşuyoruz .
Şimdi onların eşleride sizin gibimi düşünüyo acaba o sıfatı bizim içinmi kullanılıyo.
Bidahada yazmıycam buraya zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?