- 4 Ekim 2015
- 348
- 138
- 53
- Konu Sahibi Hacettepeli06
Bu ters tepebilir hakkımda belki yanlış düşünebilir bu kadar istekli görünmemeliyim sanırımKüçük çocuklardan biriyle peçete gönder. Peçete de numaran yazsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ters tepebilir hakkımda belki yanlış düşünebilir bu kadar istekli görünmemeliyim sanırımKüçük çocuklardan biriyle peçete gönder. Peçete de numaran yazsin
Ayyy inşAllah öyle bir şey olması için çok dua edeceğiiimÇarpış![]()
hahahahahah çok güldüm buna ya sağolun :))E herhalde hatta şeyi çaktır ben olgun seviyorum teyzecim falan de![]()
Ahhh keşkeee :))Halayin basi olmak ister misin diye teklif et. Ikinci siraya da sen gec ki elini tutasin![]()
Bu ters tepebilir hakkımda belki yanlış düşünebilir bu kadar istekli görünmemeliyim sanırım
Okurken nasıl heyecanlandım nasıl mutlu oldum anlatamam ya inşAllah bu fırsatı yakalayabilirim :))Saka yapmıştım zaten :))
Hoşgeldiniz deyip ilgilenen başta. Sonra önlerinden geçerken selam ver basınla Gülümse arada gözlerine bakıp yeterince cekersin ilgisini.
Allahım inşAllahhhh :))Halaya girerse git elinden tut halayda...
Ahahah ben de çok güldüm :))Halay başı çok iyiymis ya![]()
Uyku bastırdıysa demekk :))Konu başlığını bayanlar hoplaşak bi diye okumuşum![]()
Hahahah cidden ama bir tek babamın arkadaşlarının çocuklarının düğünlerinde görebildim ama bu sefer bizim düğün yani ben VIP olacağım düğünde daha çok şansım vaaar :))""Onu görebildiğim tek yer düğunler'' diyince düğün çalgıcısı mi diyesim geldi![]()
Hahahha fark etsin de vallahi acelem yok benim :))Düğün sezonu bitmeden bağlamak lazım olayı![]()
Hadi hayirlisii :)Hahahah cidden ama bir tek babamın arkadaşlarının çocuklarının düğünlerinde görebildim ama bu sefer bizim düğün yani ben VIP olacağım düğünde daha çok şansım vaaar :))
Ayyy ben bunu aptallığıma tüküreyim halamın düğününde yaptım çoçukdum 8-9 yaşında falandımDuğunde al mikrofonu bi şarkı patlat. O dahil tum salon farkedecektir muhakkak![]()