• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlarrr toplaşsak biii

Halayin basi olmak ister misin diye teklif et. Ikinci siraya da sen gec ki elini tutasin:KK45:

Saka yapmıştım zaten :))
Hoşgeldiniz deyip ilgilenen başta. Sonra önlerinden geçerken selam ver basınla Gülümse arada gözlerine bakıp yeterince cekersin ilgisini.
Bu ters tepebilir hakkımda belki yanlış düşünebilir bu kadar istekli görünmemeliyim sanırım

utangaç çekingensen hayatta dikkat çekmessin biraz sinyal verelisin ben burdayım demelisin kaş göz işareti değil demek istediğim ama ailesine hoşgeldin de görüş o arkadaşlarıyla kapı önüne çıkınca yanına bir iki kişi al çık bir sohbet aç tanımıyormuş kapı önünde sigara içerken sende sigara kullanıyorsan falan "ateşiniz var mı " de siz açık görünürseniz o da çekinmeyecektir begenirse zarf atar yok çok ciddi agırbaşlıysanız mizaç meselesi o iş daha bir kaç düğün sonrasına kalır :)

Duğunde al mikrofonu bi şarkı patlat. O dahil tum salon farkedecektir muhakkak :KK70:
Ayyy ben bunu aptallığıma tüküreyim halamın düğününde yaptım çoçukdum 8-9 yaşında falandım:mad:adamın biri takı esnasında mikrofonu elime verdi bende birden bağırdım eee komşular sırfff yemeye içmeyemi geldiniz hani para dedim :oops::oops::oops:düğünde çekilen videoyu utançımdan izleyenedim bile:oops:halam boşandıda kurtuldum :KK56:konu sahibi biraz açık renkde dikkat çekici şekilde giyin mutlaka fark edecektir seni :KK60:

Back
X