• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlarrr toplaşsak biii

Taniyip arkadas olmadigin kisiye wireless'la bluetooth'la mi asik oldun:-)
Belli ki arkadas degilsiniz, yoksa dugunler disinda da ortak paylasim alaniniz olurdu ;)
O yuzden işe arkadas olmayla baslayabilirsin.
Belki taniyinca 'bu muymuş' diyeceksin

Yavrum hiç mi yaşıtın falan yok hayır birde babanın arkadaşı minareden atlarım seçimini kutlarım bu ne yahu :KK53:

Yakalanmayacak bir şey yok ki . Düğüne gelirse garanti olacak bir şey bu.
Git masaya hoşgeldin x amca x teyze de sarıl. Hoşgeldiniz de tokalas seninkiyle de :)
Sonra masanın önünden geçerken gözünün içine bak Gülümse . En ücra masa da otursalar bile sağında solunda illa ki misafirler olacaktır onların yanına gidiyor gibi yap giderken selam ver basınla işte :)
Gayet basit.. Gözlerine bakman falan illa ki ilgisini çeker. Erkek sonucta
Okurken nasıl heyecanlandım nasıl mutlu oldum anlatamam ya inşAllah bu fırsatı yakalayabilirim :))

utangaç çekingensen hayatta dikkat çekmessin biraz sinyal verelisin ben burdayım demelisin kaş göz işareti değil demek istediğim ama ailesine hoşgeldin de görüş o arkadaşlarıyla kapı önüne çıkınca yanına bir iki kişi al çık bir sohbet aç tanımıyormuş kapı önünde sigara içerken sende sigara kullanıyorsan falan "ateşiniz var mı " de siz açık görünürseniz o da çekinmeyecektir begenirse zarf atar yok çok ciddi agırbaşlıysanız mizaç meselesi o iş daha bir kaç düğün sonrasına kalır :)
Birkaç sonraki düğün onun düğünü olursa ya. Nikahına beni çağır sevgiliiim dırırırım :(

Taniyip arkadas olmadigin kisiye wireless'la bluetooth'la mi asik oldun:-)
Belli ki arkadas degilsiniz, yoksa dugunler disinda da ortak paylasim alaniniz olurdu :KK66:
O yuzden işe arkadas olmayla baslayabilirsin.
Belki taniyinca 'bu muymuş' diyeceksin
Haklısınız belki de öyle olacak umarım deneme şansımız olurr

Yakalanmayacak bir şey yok ki . Düğüne gelirse garanti olacak bir şey bu.
Git masaya hoşgeldin x amca x teyze de sarıl. Hoşgeldiniz de tokalas seninkiyle de :)
Sonra masanın önünden geçerken gözünün içine bak Gülümse . En ücra masa da otursalar bile sağında solunda illa ki misafirler olacaktır onların yanına gidiyor gibi yap giderken selam ver basınla işte :)
Gayet basit.. Gözlerine bakman falan illa ki ilgisini çeker. Erkek sonucta
Hadi inşAllahhhh :))))

Bakislarinla belli etmelisin canm bende esimle bi dugunde tanistim bak dikkat edersen artik esim oldu o kadar iyi bakmisim ki :)) dikkatini cekecek sekilde bak bi de arkadasin dedigi gibi halay basi ol o da ise yariyo :)) insallah seni farkeder :))

Bakislarinla belli etmelisin canm bende esimle bi dugunde tanistim bak dikkat edersen artik esim oldu o kadar iyi bakmisim ki :)) dikkatini cekecek sekilde bak bi de arkadasin dedigi gibi halay basi ol o da ise yariyo :)) insallah seni farkeder :))
Ahhahaah Allahım ayırmasın inşAllah darısı bizim başımızaa :)

Yorumlar beni benden aldı :KK53:
- Halay başı ol
- Mezdeke oyna
- Kulağına hoh de
- Peçeteyle not gönder
- Mikrofonu al bi şarkı patlat
- O dışarı çıkınca sende çık sigara içmeye 'ateşiniz var mı' de
- Babanla babası arkadaş madem baban söylesin ' bizim kız güzel sizin oğlan cillop, kızım malı götürmek istiyor'
- Minareden atlarım seçimini kutlarım
- Önünden geç süzül bakış at gülümse filan

Puhahahaha :KK70: :KK70:

Yavrum hiç mi yaşıtın falan yok hayır birde babanın arkadaşı minareden atlarım seçimini kutlarım bu ne yahu :KK53:
Babasının arkadaşı değil, babasının arkadaşının oğlu imiş
Konu sahibesi 19 iken gözüne kestirdiği er kişi 25 imiş

Back
X