- 19 Aralık 2014
- 83
- 60
- 23
- 36
- Konu Sahibi Hacettepeli06
Babana söyle cnm babacım kızına bi güzellik yap de halleder hahahha 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okurken nasıl heyecanlandım nasıl mutlu oldum anlatamam ya inşAllah bu fırsatı yakalayabilirim :))
Birkaç sonraki düğün onun düğünü olursa ya. Nikahına beni çağır sevgiliiim dırırırımutangaç çekingensen hayatta dikkat çekmessin biraz sinyal verelisin ben burdayım demelisin kaş göz işareti değil demek istediğim ama ailesine hoşgeldin de görüş o arkadaşlarıyla kapı önüne çıkınca yanına bir iki kişi al çık bir sohbet aç tanımıyormuş kapı önünde sigara içerken sende sigara kullanıyorsan falan "ateşiniz var mı " de siz açık görünürseniz o da çekinmeyecektir begenirse zarf atar yok çok ciddi agırbaşlıysanız mizaç meselesi o iş daha bir kaç düğün sonrasına kalır :)
Hahahah o iş olmasın diye elinden geleni yapar kesinBabana söyle cnm babacım kızına bi güzellik yap de halleder hahahha![]()
Babamın arkadaşının oğlu da işte seçemiyor ki insan :)Yavrum hiç mi yaşıtın falan yok hayır birde babanın arkadaşı minareden atlarım seçimini kutlarım bu ne yahu![]()
Haklısınız belki de öyle olacak umarım deneme şansımız olurrTaniyip arkadas olmadigin kisiye wireless'la bluetooth'la mi asik oldun
Belli ki arkadas degilsiniz, yoksa dugunler disinda da ortak paylasim alaniniz olurdu
O yuzden işe arkadas olmayla baslayabilirsin.
Belki taniyinca 'bu muymuş' diyeceksin
Hadi inşAllahhhh :))))Yakalanmayacak bir şey yok ki . Düğüne gelirse garanti olacak bir şey bu.
Git masaya hoşgeldin x amca x teyze de sarıl. Hoşgeldiniz de tokalas seninkiyle de :)
Sonra masanın önünden geçerken gözünün içine bak Gülümse . En ücra masa da otursalar bile sağında solunda illa ki misafirler olacaktır onların yanına gidiyor gibi yap giderken selam ver basınla işte :)
Gayet basit.. Gözlerine bakman falan illa ki ilgisini çeker. Erkek sonucta
Ahhahaah Allahım ayırmasın inşAllah darısı bizim başımızaa :)Bakislarinla belli etmelisin canm bende esimle bi dugunde tanistim bak dikkat edersen artik esim oldu o kadar iyi bakmisim ki :)) dikkatini cekecek sekilde bak bi de arkadasin dedigi gibi halay basi ol o da ise yariyo :)) insallah seni farkeder :))
Ahahhaha bence en son babalar duymalı :)Madem babanın arkadaşının oğluymuş baban açsın konuyu. Bizim kız güzel sizin oğlan cillop. Malı götürmek istiyor desin.
Düğün çalgıcısı mı ki,düğünden düğüne görüyorsun..
Seni farketmesi için sim dök heryerine..mezdeke oyna..halaybaşı ol..
Akraba mı yoksa?
Çocuk değilimm bennnya sen yorum yazma ciddi bir konuya valla seni gördükçe sinirlerim bozuluyorbu yılın en güzel nicki sensin enlerde adayımsın
konu sahibi, yaş daha 19 bile değil, muhtemelen seni çocuk olarak görüyordur..
Babasının arkadaşı değil, babasının arkadaşının oğlu imişYavrum hiç mi yaşıtın falan yok hayır birde babanın arkadaşı minareden atlarım seçimini kutlarım bu ne yahu![]()
Ahahahhahahahaha harikasınız ama ben kapalıyım elidorla yıkasam da saçlarımı fark etmez :)Kolbastı oyna yavrucum,hopla zıpla dağıt saçlarınıda savur gitsin,saçlarınıda elidor ile yıka ki ahenkle dans etsin fark etsin![]()