Bayıldım ve eşim gelmedi

Önceki konunuza da baktım zaten eşiniz oraya gitti diye içerlemişsiniz haftas onu beraber gidelim demişsiniz ama eşiniz bekleyemem demiş falan. Hatta hastasonu bende gitsem mi falan demişsiniz ama aslında amacınız durum o kadar kötü mü değil mi diye görmek muhtemelen inanmamışsınız görümcem nete giriyor falan demişsiniz de çocuğun bacağının kesilme ihtimali varmış yoğun bakımdaymış

ve o konunuzda da rahatsızım bayılıyorum eşim beni bıraktı gitti dememişsiniz zaten eşinizde daha dün gitmiş yani nasıl hemen gelsin? dikkat çekmek için eşinizi getirtmek için yaptığınızı düşünüyorum doğruysa ki artık konunun doğru olduğunu da düşünmüyorum öncesinde de gitmişsiniz ama aa birşeyi yokmuş demişsiniz. O konuyla bağlantı kurunca pek inandırıcı gelmiyor

Sen bilerek kendi kendini doldurup strese grip bayılmadıysan bende bu yaşıma kadar boşboş yaşamışım demektir eşinde bu yüzden gelmedi dünkü konuda demişsin ki küfürler etti evde kırılmadık eşya kalmadı demişsiniz bu sizi hiç strese sokmadı mı neden bayılmadınız evde kıyamet kopmuş ? Artı 6 aydır var olan bir şey dr teşhis koyamadı diyorsun demekki psikolojik bunun aynısını arkadaşım yaşıyordu sırf sınava girmemek için bayıldığını bilirim yani yıllarca kız bayıldı ayıldı dr u bile kandırırdı ama numara olduğunu itiraf ettiğinden biliyorum ayrıca adam arkadaşını göndermiş aramış işte daha ne yapsın ciddi bir olay yok ki sürekli var olan bir şey sizin beklediğiniz sizi düşünmesi değil onları bırakıp karım daha önemli diyip uçup gelmesi ama olmamış

Hani iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta idi ben olsam direk bosanirim kötü günümde yanımda olmayan iyi günümde ne işi var

Sık sık bayıldığınız için normalleşmiş bir durum gibi görmüş, gelmesi saçma olurdh zaten gelene kadar yarım gün geçerdi de tabii sürekli araması lazımdı. Gelmemesine değil buna takılın bence.

Sık sık bayılıyor musunuz, yoksa bayılır gibi mi oluyorsunuz?
Fizyolojik bir sebebi olsaydı çıkardı zaten o kadar muayeneye. Demek ki psikolojik. Bunu atlatmak da sizin elinizde. Tabi ki koz olarak kullanmak istemiyorsanız.

Ama ben bayıldım, 8 saat uzaktaki kocam gelmedi derseniz olmaz. Gelemez zaten gayet açık değil mi?

Adam aramış, açmamışsınız. Bir daha da aramamış. Bu bana daha önce de böyle tripler attığınızı ve adamın artık bıktığını düşündürdü.

Herşeye de hemen bosanın nedir ya belki çözülecek bi konudur yolu yordamı olur gönlünü alır değişir ne kadar kolay yuva yıkılmasını desteklemek değil mi? Ezbere çoğu konuda bosan bosan belki kadının aklında bosanmak yok duygusal haline denk geli bu sözünüzü dikkate alacak vesile olacaksınız biraz bunları da düşünün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…