Bayıldım ve eşim gelmedi

Gelmemesini gectim aramamasi ilgilenmemesini aklim almiyor seven insan boyle asla olamaz olmamali..kirilmakta cok haklisiniz..hastaneye kaldirilmissiniz bunun alismasi olur mu insan gormeyince merak eder duramaz arar cikar gelir em azindan sorar geliyim mi nasilsin diye ilgi sefkat gosterir

Bıçaklanma daha ciddi bir olay. İstediği kadar rutin diyin. Bayılmanız devamlı oluyormuş, eşinizde geçici olduğunu bildiği için dönmemiş. Adam zaten stresli bir olay için 8 saat gitmiş, üstüne birde tribinizi çekmemek için yada uyduğunuzu düşündüğü için tekrar aramamıştıe.

Eşinize mantıklı açıklamalar bulurum ama size bulamadım.

Öncelikle çok geçmiş olsun
Evet önceliği size vermesi gerekirdi...
Ben gerçekten anlayamıyorum ya bu erkekleri.

Olaylar işte öyle ponçik değil.
Yeğeni grip olmamış. Çocuğun bacağının kesilme ihtimali varmış..

Konu sahibi görümcemle çoook sorun yaşamış olabilirsin. Sevmeyebilirsin, eşini sana karşı dolduruyorlardır, odur budur şudur... O eşinin kardeşi, eşin kardeşine karşı kötü duygular hisseder mi? Sen böyle tutumlar sergiledikçe eşin senden daha fazla uzaklaşır.. Mutlu olmak istiyorsun yaşadıklarını unut.. Onlarla iyi anlaşmak zorunda değilsin, onların hakkında yorum yapma geç..

Düşün nasıl bir profile girdiysen, eskiden eşinin yanında olmak için hastaneye gittiğinde "ablamla ne konuştuğumuzu duymak için geldin" diye bilmiş. Yetmemiş bayılıp hastaneye gidince bile muhtemelen inanmayıp umursamamış..

O kardeş sen eşisin.. Karşılaştırma yapma artık.. Bak bunları dert ede ede iç huzurun kalmamış..

Haaaa o zaman durum farklı. Benim bugün salaklığım üzerimde düzgün okuyamadım.
Gelememesi normal ama en azından arayıp sorabilirdi

Aynen katiliyorum
Konu bastan asagi patlak zaten
Koca bu kadini dovuyor, kadin da allah allah neden hastaneye gelmedi diye dertleniyor?!
Yehen bir zibidi, sacma sapan islere karisip basina bela almis.
Ne diyeyim bilemedim. Aile boyu kopmus bunlar.

Haaaa o zaman durum farklı. Benim bugün salaklığım üzerimde düzgün okuyamadım.
Gelememesi normal ama en azından arayıp sorabilirdi

dur onu da ben çürüteyim.
aramış ama konu sahibesi kapris yapıp açmamış.
adam muhtemelen hastaneye gönderdiği arkadaşından gerekli bilgiyi almıştır

Dünya sizin etrafınızda dönmüyor! Bıçaklanmış, bacağının kesilme ihtimali olan yeğenine bile gitme diye ortalığı yıkmışsınız. Bu ne kapris ya?

Ilgili demissin sağlıklı zamanda herkes herkesle ilgili.onemli olan muhtaç durumlarda ilgili olmak ben bi ilgi göremedim ins düzelir zamanla.

Bnde gidiyorum 8 saatlik yola çok zor adam nasıl gelsin ama arayıp sorabilirdi bide sizin bayyilmaniz hep varmış nede olsa alıştık kötü bişey olmuyo diye düşünmüştür okadar yolu bidaha tepmek istemetmiştir haliyle

Benim bir yakınım da sizin gibi. Çok yorulduğunda ani bayılmayalar yaşıyor kac senedir. O yüzden artık normalmiş gibi hayatına devam ediyor. Düşünün bir akrabamızın mevlidine bu yakinimla birlikte yardıma gitmiştik. Kız koşturmaktan evdeki kalabalıktan mutfakta servis yaparken fenalasip bayıldı. 10-15 dk sonra ayıldı ve ilk sorduğu şey çay servisine başladınız mi başlamadıysak döküp millete dağıtacak yani. Bu kadar normallestirmis artık durumunu :)

Abarrmiyorsunuz siz haklisinz esinizin gelmesi hatta gelene kadar sizi defalarca aramasi gerekirdi

Birtek ben mi eşinizi kısmen haklı buldum.
Yani eşiniz endişelenip arkadaşını hastaneye yollamış.
Sonrasında sizi aramış açmayınca muhtemelen trip attığınızı anlamıştır.
Birde devamlı bayılma halleriniz oluyorsa bu onu normal bir durum diye kanıksamış.
Doğru mu tabiki değil,israrla aramalıydı,ancak sizde açmalıydınız.
Ama yeğeni hastaymış ve herzaman gidemediği için 8 saatlik yola bunun için çıkmış.
Çok uzun kalmayıp yeğenini görüp yola koyulabilirdi.

Üzülüp strese girince bayılıyormuşsunuz ne oldu ki bayıldınız durup dururken. Hiç kimseniz yok mu orada. Ayrıca sabki 2 dk lık mesafede gibi konuşmuşsunuz 8 saat yolu ha dediğine nasıl gelebilir ki. Önce yiğeni hasta dediniz sona kavgaya karışmış hep oluyor zaten dediniz yok elti laf sokan sözler paylaşıyormuş falan acil bir durum olmasa kim gider ki 8 saat yolu. Nasıl hastaneye gittiniz diyenlere markette oldu demişsiniz falan bilemiyorum tutarsızsınız yani ama muylaka bir çaresi tedavisi vardır siz bunu yaşıyorsunuz ama eşiniz de ne zaman bayılacağınızı bilemez ki nasıl gitmesin bir yere hep başınızı da bekleyemez. Eşinizin telini neden açmıyorsunuz ki adam uçsun mu taa oralardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…