- 29 Ekim 2017
- 829
- 1.431
- 33
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
-
Öyle bir başladınız ki anlatmaya sandım ki eşiniz tüm askeri birlikleri sizi kontrol etmesi için harekete geçirdi. Bakın eğer öyle yapsaydı efsane bir şey olurdu. Konu sahibini daha fazla üzmekten başka ne işe yaradı sizce?Kocan 6 ay içerisinde çok defa bayilmandan muzdarip, alışmış ya umursamamis belli ki.
Ama şu var ki benim kocam bayılıp hastaneye kaldirilsam asla ama asla bir arkadaşını arayıp yanıma göndermez hele ki erkekse.
Belki o an 8 saatlik yoldan pat diye gelemezdi ama eminim ki çoktan yola çıkmış olurdu.
Bir olay anlatayım. Hamileyim o zamanlar halsizlik yaşıyorum çok. Neyse balkonda çamaşır asiyordum. Bı baktım oğlumun elinde telefon çalıyor o da 3 yaşında daha.
Neyse açtım teli aman Allahım eşim nasıl bağırıyor bana. Ben şok tabi ne oldu yahu dedim.
Benim büyük oğlan babasını aramış. Tam konuşamıyor bizim oğlan da. Benim koca pimpiriklenmis teli kapatmış. Aramış da aramış tabi balkonda olduğum için duymadım. Her neyse telde yahu bayildin kaldın sandım delirdim burda dedi. Arıyorum arıyorum acmiyorsun dedi. Yola çıkıp eve gelecektim dedi ki kendisi askerdi öyle zart zurt izin alıp çıkması kolay da değil hani.
Dediğim gibi belki devamlı bayılıyor olman hastalığını kucumsetti. Yine de merak edip seni aramaliydi. Hadi gelmedin ara bari.
Konu sahibini üzen ben değil kocası. Ben sadece bir örnek verdim. Benim eşim evhamlı birisi. Yani merak eder muhakkak tarzında. Sanırım sizin eşiniz de konu sahibi gibi ki o yüzden benim eşime laf vuruyorsunuz. Askeri birlikleri harekete geçirirmis çüş yani.Öyle bir başladınız ki anlatmaya sandım ki eşiniz tüm askeri birlikleri sizi kontrol etmesi için harekete geçirdi. Bakın eğer öyle yapsaydı efsane bir şey olurdu. Konu sahibini daha fazla üzmekten başka ne işe tarafı sizce?
dalga mı gerçek mi yorumunuzBosanin
adam uzak oldugu için anında gelemem demek istemiş, sizi de aramış ama siz açmamışınız tabıkı hastanede ikende araması gerekirdi o ayrı mevzu ama sizde abartmışsınız biraz bence..6 aydır sürekli başım dönüyor ve çok üzüldüğümde ve strese girdiğimde bayılıyorum. O kadar çok doktora gittim ki ama hiçbir çözüm bulunamadı ve tam teşhis konulamadı. Bu süreçte defalarca bayıldım. Dün konu açmıştım eşim 8 saat uzağa görümcemin oğlunun yanına gitti diye. Ve dün akşam yine bayıldım hastaneye kaldırıldım yanımda kimse yoktu diğer hastaların refakatçileri benimle ilgilenmiş ve telefonumdan eşimi aramışlar eşim ben şehir dışındayım gelemem demiş ve bir arkadaşını göndermiş. Ben uyandıktan sonra arkadaşı geldi ve serum bitince beni eve getirdiler. Eve gelince eşim sadece bir kere aradı ve açmadım. Bir daha da aramadı. Kendimi o kadar yalnız hissettim ki hastanede. Çok ağladım eve gelince. Yeğeni hasta diye gitti ve ben bayılınca gelmeyi bırakın aramadı bile. Kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum. Abartıyor muyum sizce haksız mıyım? Sizce ne yapmalıyım? Gittiği yer uzak evet 8 saat mesafede ama yeğeni hasta diye o sekiz saat mesafeyi gitti ve ben hastayım diye dönmedi. Evet o an hastaneye gelemezdi ama yola çıkabilirdi yanıma gelmek için. Eşim normalde bana karşı ilgilidir gittiği yerde de yeğeni hasta ama ben eşiyim gelmesi gerekmez mi?
Eşi dövüyor mu? E normalmis o zaman gelmemesi. Değer verse kadına dövmezdi zaten.eşinle zaten devamlı kavga edip birbirinizi dövüyormuşsunuz. farklı bişey beklememek lazım. ben olsam ümidi keser kendi başımın çaresine bakardım.
Hicbir emoji, unlem kullanmadan yazdim, net bir cevap. Dalgasiz.dalga mı gerçek mi yorumunuz
Öncelikle çok geçmiş olsun6 aydır sürekli başım dönüyor ve çok üzüldüğümde ve strese girdiğimde bayılıyorum. O kadar çok doktora gittim ki ama hiçbir çözüm bulunamadı ve tam teşhis konulamadı. Bu süreçte defalarca bayıldım. Dün konu açmıştım eşim 8 saat uzağa görümcemin oğlunun yanına gitti diye. Ve dün akşam yine bayıldım hastaneye kaldırıldım yanımda kimse yoktu diğer hastaların refakatçileri benimle ilgilenmiş ve telefonumdan eşimi aramışlar eşim ben şehir dışındayım gelemem demiş ve bir arkadaşını göndermiş. Ben uyandıktan sonra arkadaşı geldi ve serum bitince beni eve getirdiler. Eve gelince eşim sadece bir kere aradı ve açmadım. Bir daha da aramadı. Kendimi o kadar yalnız hissettim ki hastanede. Çok ağladım eve gelince. Yeğeni hasta diye gitti ve ben bayılınca gelmeyi bırakın aramadı bile. Kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum. Abartıyor muyum sizce haksız mıyım? Sizce ne yapmalıyım? Gittiği yer uzak evet 8 saat mesafede ama yeğeni hasta diye o sekiz saat mesafeyi gitti ve ben hastayım diye dönmedi. Evet o an hastaneye gelemezdi ama yola çıkabilirdi yanıma gelmek için. Eşim normalde bana karşı ilgilidir gittiği yerde de yeğeni hasta ama ben eşiyim gelmesi gerekmez mi?
Bir kiside benim gibi düsünmis .Bende aramaz basımın caresine bakardım .Nitekim baktımda .Adam birbucuk saatlik mesafedeydi ,ayılıp kolonyalanıp eve gittimKendimle gurur duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?