♥ Baykuşların Kilo Verme Yarışı♥

Merhaba,

Hep olumlu yazarken burada olmayayım, p.tesi günkü tartımda +500gr gördüm, tekrardan 61.3 ile haftaya başladım.
Aslına bakarsam bunda yediğim pekmezlerin, kurabiyelerin ve çekirdeklerin payı büyük. Geçen hafta alakalı-alakasız o kadar çok şey yedim ki az bile almışım diyorum. Bu günlerde de hala devam ediyor bu yeme hissim, umarım en kısa zamanda içimdeki canavara dur diyebilirim.

65,9 olarak başladığım yolculuğuma 58.5 olarak devam ediyorum :)

Maşallah canım
İstediğim kiloya gelmişsin sen, darısı bana.
Amin inşallah darısı başına. Ama inanılmaz kaslarda yumuşama oldu sporla desteklemek lart. Bayramdan sonra da havuza başlayınca tam istediğim gibi olacak :)

Merhaba,

P.tesi 5. ayımı da tamamladım ve 61.1 ile kapanışı yaptım. -200gr vermişim. Önümüzdeki ay umarım sabitlendiğim yerden harekete geçebilirim. En azından olmayan şortuma girebildim, tek sorun nefes alıp vermek, sopa yutmuş gibiyim. 58 olursam eski kıyafetleirm bana işkence yapmaktan vazgeçecek biliyorum, bakalım hayırlısı.

Selamlar baykuşlar nasi gidiyo kilo alıp vermeler bakım

Ben yine 53 -54 bandında gittim yazın ama şöyle bir şey yaptim 26 temmuzda rafine şekeri ve paketlenmiş ürünleri hayatımdan çıkardım. Normal beslenmeye devam ettim ve çok uzun yıllar sonra bu sabah 49.8 ı gördüm :)) insanlık için küçük benim için büyük bir adım . 5 yıl önce bi kereliğine görmüş Tüm önden önce herhalde lise 1 de fln 49 u gördüm :))

Ooo süpersin kuzucum, tebrik ederim, gururumsun ben aynı 62de sabitledim, sıcaklardan dolayı sporu bıraktım, ekim gibi tekrardan başlarım, hala çok sıcak buralar, daralıyorum.
Paket gıda tüketmiyorum ama bayramlardan dolayı tatlı tükettim çok, hala da çikolata vs yediğim oluyor sık sık. Stokları tüketince yine düzene girerim sanırım.

Sabitlemek bile çok guzel canim . Ben de spor yapamıyorum ınsalalh başlarım

Kilomu 59 sabitledim mutluyum :) 2 ay yüzmeye gittim biraz sıkılaştım. Şu an vücudumu şekle sokmaya çalışıyorum çünkü kilo verdikçe sarkıyor

Tek kilo alan benim zannımca
Tartılmaya korkuyorum 64 ü görebilrim işin kötüsü kendimi hiç diyet yapabilecek gibi hissetmiyorum

Sabitlemek bile çok guzel canim . Ben de spor yapamıyorum ınsalalh başlarım

Sabitlediğim için mutluyum ama korkuyorum çakılı kalırım diye, sonra sıkıntı oluyor düşmek o kilodan, şimdi tartıldım ve aynıyım yine, bakalım bşraz spor serpiştireceğim araya ne olacak. Sen de okulda dikkat edersen o kiloya sabitlersin bence, genelde kaçamaklar okulda ve arkadaş ortamında oluyor .

Kilomu 59 sabitledim mutluyum :) 2 ay yüzmeye gittim biraz sıkılaştım. Şu an vücudumu şekle sokmaya çalışıyorum çünkü kilo verdikçe sarkıyor

Çok güzel canım, ben bu yaz 5-6 kere anca yüzmüşümdür, sıcaklarda üşendim o yolu gitmeye, en faydalı spor aslında.

Tek kilo alan benim zannımca
Tartılmaya korkuyorum 64 ü görebilrim işin kötüsü kendimi hiç diyet yapabilecek gibi hissetmiyorum

Daha kilonu görmeden hemen karamsar olmasana, dur bakalım öyle hissediyor olabilirsin, hiç belli olmaz şartlandırma kendini canım.

Leyleyley ben yine aldım kilolari kimler benimle pzt diyete başlar
DonukPudra
Kızlar etikeyledmedim sizleri
Ben varım ama kiminle başlasam olmuyor
Anlamadım
Belki de sorun ben de
Tam enerjim geliyo başlıyorum
Karşımdaki aktif olmuyor
Yani her dakika mesaj değil tabiki herkesin işi gücü var ama günde en az 5 mesaj
5-10 arası çok mu zor

Bende varım kızlar aktif olalim spor, iyi beslenme yapmam lazım kilolar aldı başını göbek ise kendinden geçti

Bir kaç kişi watsapa grubu kursak artık 58 kilolardan 48 ama sıkı vücut istiyorum

Cascade_
minerva1988

Yeni başlangıçlar diye konu acsak pzt günü vücut ölçülerimizi alıp başlasak olur mu ...tartilmaktan çok vücut ölçüleri önemli gibime geliyor .. resimli yemek paylaşımları yaptığımız sporları yazarız he rgun zaman ayiralim eksatsak dahi vazgeçmeyelim ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…