65,9 olarak başladığım yolculuğuma 58.5 olarak devam ediyorum :)
Amin inşallah darısı başına. Ama inanılmaz kaslarda yumuşama oldu sporla desteklemek lart. Bayramdan sonra da havuza başlayınca tam istediğim gibi olacak :)Maşallah canım
İstediğim kiloya gelmişsin sen, darısı bana.
Ben yine 53 -54 bandında gittim yazın ama şöyle bir şey yaptim 26 temmuzda rafine şekeri ve paketlenmiş ürünleri hayatımdan çıkardım. Normal beslenmeye devam ettim ve çok uzun yıllar sonra bu sabah 49.8 ı gördüm :)) insanlık için küçük benim için büyük bir adım . 5 yıl önce bi kereliğine görmüş Tüm önden önce herhalde lise 1 de fln 49 u gördüm :))
Sabitlemek bile çok guzel canim . Ben de spor yapamıyorum ınsalalh başlarımOoo süpersin kuzucum, tebrik ederim, gururumsunben aynı 62de sabitledim, sıcaklardan dolayı sporu bıraktım, ekim gibi tekrardan başlarım, hala çok sıcak buralar, daralıyorum.
Paket gıda tüketmiyorum ama bayramlardan dolayı tatlı tükettim çok, hala da çikolata vs yediğim oluyor sık sık. Stokları tüketince yine düzene girerim sanırım.
Süpersin canimKilomu 59 sabitledim mutluyum :) 2 ay yüzmeye gittim biraz sıkılaştım. Şu an vücudumu şekle sokmaya çalışıyorum çünkü kilo verdikçe sarkıyor
Sabitlemek bile çok guzel canim . Ben de spor yapamıyorum ınsalalh başlarım
Kilomu 59 sabitledim mutluyum :) 2 ay yüzmeye gittim biraz sıkılaştım. Şu an vücudumu şekle sokmaya çalışıyorum çünkü kilo verdikçe sarkıyor
Tek kilo alan benim zannımca
Tartılmaya korkuyorum 64 ü görebilrimişin kötüsü kendimi hiç diyet yapabilecek gibi hissetmiyorum
Ben varım ama kiminle başlasam olmuyorLeyleyley ben yine aldım kilolari kimler benimle pzt diyete başlar
DonukPudra
Kızlar etikeyledmedim sizleri
Bende varım kızlar aktif olalim spor, iyi beslenme yapmam lazım kilolar aldı başını göbek ise kendinden geçtiBen varım ama kiminle başlasam olmuyor
Anlamadım
Belki de sorun ben de
Tam enerjim geliyo başlıyorum
Karşımdaki aktif olmuyor
Yani her dakika mesaj değil tabiki herkesin işi gücü var ama günde en az 5 mesaj
5-10 arası çok mu zor
Çok sıkıldım valla yeterBende varım kızlar aktif olalim spor, iyi beslenme yapmam lazım kilolar aldı başını göbek ise kendinden geçti
Cascade_
minerva1988
Yeni başlangıçlar diye konu acsak pzt günü vücut ölçülerimizi alıp başlasak olur mu ...tartilmaktan çok vücut ölçüleri önemli gibime geliyor .. resimli yemek paylaşımları yaptığımız sporları yazarız he rgun zaman ayiralim eksatsak dahi vazgeçmeyelim ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?