♥ Baykuşların Kilo Verme Yarışı♥

Ver gazı kuzu.
Şaka bir yana kilo aldım hiç taşlık bir durum yoktu, birkaç pantolonum bacaklarımdan geçmiyor, hedefim onları giymek. Seninkiler gibi incecik bacak istiyorum ben.
Bi tek bacakalr ince zaten kuzum :) ya tekrar 53 oldum bu 53 rakamında ne var ya 4 yıldır saplandimm
 
Bi tek bacakalr ince zaten kuzum :) ya tekrar 53 oldum bu 53 rakamında ne var ya 4 yıldır saplandimm

Saçmalama bence sen. Sende fazlalık yok zaten, vermesen de olur ki, fıstık gibisin.
Günlük oynar öyle takılma bence, bir hafta sonunda daha net belli olur, uzun bir süre sabit kalınan kilodan inmek de biraz zor olur ama vermeye başladığın an arkası da gelir, pes etmek yok.
 
Günaydınnn

Bugün 3. Ayımı tamamladım, gelsin yeni ay başlangıcı. -600 ile bu haftayı tamamladım ve 3. Ayıma noktayı koydum. İstediğimden çok çok güzel bir aydı, yeni ayım da böyle olur umarım. Hemen bu zamana kadar olan çizegemi kopyalayayım da unutmayayım:

Başlangıç: 65.8
1. Ay: 64.2 (-1.6)
2. Ay: 63.0 (-1.2)
3. Ay: 61.7 (-1.3)
 
Ya sahanesin ben dün yarim saat yürüüp üstüne bi saat çekirdek citlettim:)
 
Ya sahanesin ben dün yarim saat yürüüp üstüne bi saat çekirdek citlettim:)

Kaçamaklar olur kuzu ya, ben de bu hafta 3 gün üst üste sütlü tatlı yedim. Tek artı noktası şekerini evde yapınca az koyabilnem, dışardakiler çok şekerli oluyor. Ben de katı diyet yapmıyorum, aslında diyet de yapmıyorum, sadece abartmamaya çalışıyorum yoksa otursam dünyaları yerim.
 
Cuma sabahı 52.2 ile memlekete geldim 4 günün sonunda sonuç ne olacak bakalım )
 
Diyetten uzaklassam da sık sık
6 şubatta 55.6
27 nisanda 52.2
 
23 Mart 65,9
29 Nisan 60,5
iyi gidiyorum sanırım :)
 
Merhabalar,

Bugün 4. ayımın ilk haftasını -100 gr ile 61.6 kg'da bitirdim.
Beklediğimden çok iyi benim için, aldığımı düşünüyordum, geçen aylarda da böyle oldu, ayın sonunda -1.0 kiloyu gördüm, umarım bu ay da öyle olur.
 
Baya baya iyi gidiyorsun. Böyle de sürsün inşallah.

Ben yarın tartılacağım ama hiç umutlu değilim, aldım gibi hissediyorum, şişkinlik var.

Emzirdiğim için diyete birebir uymuyorum. ilk zaman kilo vermedim ama şimdi iyi gidiyor gibi. bir de yüzmeye başlayıp sıkılaşsaydım çok daha iyi olacak.
 
Emzirdiğim için diyete birebir uymuyorum. ilk zaman kilo vermedim ama şimdi iyi gidiyor gibi. bir de yüzmeye başlayıp sıkılaşsaydım çok daha iyi olacak.

Ben de diyet yapmıyorum, bünyeme ters.
Sanki diyet yapayım dedikçe daha çok alıyorum.
Her şeyden yiyerek hem mutlu olmayı hem de hafiflemeyi tercih ediyorum.
 
Ben de diyet yapmıyorum, bünyeme ters.
Sanki diyet yapayım dedikçe daha çok alıyorum.
Her şeyden yiyerek hem mutlu olmayı hem de hafiflemeyi tercih ediyorum.
hayalimdeki diyet bu işte
 
Günaydınn

Bu hafta hiç umudum yoktu ama -300 gr ile 61.3'ü gördüm. Geriye 2 haftam kaldı ayı bitirmem için, o zamana kadar umarım -600 gr veririm de ayda -1 kg tezim devam eder .
 
Gram vermedim bu hafta çünkü konsantrasyonum bozuldu. Ramazan ayına kadar kilomu korumayı düşünüyorum sonrasında hedefime devam edeceğim :)
 
Günaydın,

Bu hafta ne aldım ne verdim, 61.3'teyim hala. Bisiklet süremiyorum 2 haftadır, bunun etkisi sanırım. Havalar ısındı benim için işkenceye dönüştü bisiklet. En kısa zamanda farklı dönüşler bulmam lazım, düşüneyim ben.
 
yeni haftaya merhaba :)
geçen hafta tam bir günah haftasıydı benim için tartıya çıkmaya korktum ama ne göreyim 500gr gitmiş tam 60 kg olmuşum
 
Günaydın

Bugün 4. Ayım da bitti. Geçen haftaya göre yine aynıyım, 2 haftadır sabit yerimde duruyorum. Ayda -1kg felsefemi artık ayda -500gr düşürmem gerek sanırım, çünkü bundan sonra vermem gereken kg miktarı düştükçe benim de ona göre kayıplarım oluyor. Havalardan dolayı da sporu da boşladım, neyseki geri kg almadım, o yüzden mutluyum. Geriye düşmeyeyim ama yerimde sayayım buna razıyım.

Başlangıç: 65.8
1. Ay: 64.2 (-1.6)
2. Ay: 63.0 (-1.2)
3. Ay: 61.7 (-1.3)
4. Ay: 61.3 (-400gr)

5. Ayımda umarım 60'ı görürüm.
 
Günaydın,

5. Ayımı bu haftayla yarıladım. Geçen hafta uğramamışım, 61.3 ile başlamıştım yeni ayıma, geçen hafta 60.9'dum. Bugün de 60.8 çıktım. 2 haftada -400gr vermişim. Benim için güzel bir sonuç, memnunum.

Gerçi hedefime ulaşma sürem uzayacak gibi görünüyor kaplumbağa hızıma bakılırsa ama olsun alışkanlık haline getirip daimi böyle yaşasam iyi olur.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…