- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
Bi tek bacakalr ince zaten kuzum :) ya tekrar 53 oldum bu 53 rakamında ne var ya 4 yıldır saplandimmVer gazı kuzu.
Şaka bir yana kilo aldım hiç taşlık bir durum yoktu, birkaç pantolonum bacaklarımdan geçmiyor, hedefim onları giymek.Seninkiler gibi incecik bacak istiyorum ben.
Bi tek bacakalr ince zaten kuzum :) ya tekrar 53 oldum bu 53 rakamında ne var ya 4 yıldır saplandimm
Ya sahanesin ben dün yarim saat yürüüp üstüne bi saat çekirdek citlettim:)Günaydınnn
Bugün 3. Ayımı tamamladım, gelsin yeni ay başlangıcı. -600 ile bu haftayı tamamladım ve 3. Ayıma noktayı koydum. İstediğimden çok çok güzel bir aydı, yeni ayım da böyle olur umarım.Hemen bu zamana kadar olan çizegemi kopyalayayım da unutmayayım:
Başlangıç: 65.8
1. Ay: 64.2 (-1.6)
2. Ay: 63.0 (-1.2)
3. Ay: 61.7 (-1.3)
Ya sahanesin ben dün yarim saat yürüüp üstüne bi saat çekirdek citlettim:)
23 Mart 65,9
29 Nisan 60,5
iyi gidiyorum sanırım :)
Coook hem de23 Mart 65,9
29 Nisan 60,5
iyi gidiyorum sanırım :)
Baya baya iyi gidiyorsun. Böyle de sürsün inşallah.
Ben yarın tartılacağım ama hiç umutlu değilim, aldım gibi hissediyorum, şişkinlik var.
Emzirdiğim için diyete birebir uymuyorum. ilk zaman kilo vermedim ama şimdi iyi gidiyor gibi. bir de yüzmeye başlayıp sıkılaşsaydım çok daha iyi olacak.Coook hem de
Emzirdiğim için diyete birebir uymuyorum. ilk zaman kilo vermedim ama şimdi iyi gidiyor gibi. bir de yüzmeye başlayıp sıkılaşsaydım çok daha iyi olacak.
hayalimdeki diyet bu işteBen de diyet yapmıyorum, bünyeme ters.
Sanki diyet yapayım dedikçe daha çok alıyorum.
Her şeyden yiyerek hem mutlu olmayı hem de hafiflemeyi tercih ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?