kızlarr ben geldim :)
Bugünden itibaren diyete başlıyorum. Yüzmeye de yazıldım bildirimleri haftalık mı yapıyoruz yoksa randevuma gittiğimde mi yazayım çünkü kontrole gidene kadar tartılmak istemiyorum
Güncel kilom 65,9
Hoşbuldum. O zaman kontrolden kontrole yazayım motive olurum hemHoş geldinn
Kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle paylaş, ister her gün ister haftada bir, ben p.tesi gününü kendime seçtim, her p.tesi yazıyorum.
Yaz gelsin de ben de yüzmeye başlayayım. Yüzmek en etkili ve en keyifli spor, çok eğlenceli olacak senin için de.
Canim sen gruba girmiştin ugramadin bi dahaBen bildirim yapayım mi kesin aldım
Eşimcim izinli bu hafta. Ders çalışıyoruz ben de dersten kaçmak için tatlı matlı yapmaya mutfağa kaçıyorum. Sonra ay zaten hastayım yatayım hop diyorumBu hafta nasıl bitecek acaba
ben geldim :)
23.03 = 65,9 kg
10.04 = 63 kg emin adımlarla ilerliyorum :)
çok sağol canımAynı kiloyla başlayıp aynı yerdeyiz, sen beni geçersin ama olsun moral motivasyon için seni göz hapsine aldım.
Kolay gelsin canım.
Kaftan kaça düştün kuzum .Günaydınn
Yarın tartılma fırsatım yok diye bugün tartıldım, hem kilomu göreyim de 2 gün evden uzaktayken yeme içmeyi abartmayayım dedim. -500gr gördüm tartıda, şu an 62.3'üm. 3. Ayımın dolmasına 1 haftam kaldı, onda da -300 verirsem istediğim her ay 1kg hedefine ulaşmış olacağım. Bakalım.
Şubattan beri 53 ten inemiyorum takildim kaldım ya6 şubatta 55.6 ile basladim bugün 53 geldim 2.6 gitti çok şükür hızlı aldim çabuk gitti şimdi zor olan 3 kiloyu vermek bakalım 1 nisanda 50 görmek istiyorum kendimi .
Kaftan kaça düştün kuzum .
Süper kuzum :) istikrar abidesi :)65.8 ile başladım kuzum. Pazar günü 62.3'tüm. Bu hafta bitince tam 3 ay olacak başlayalı.
Süper kuzum :) istikrar abidesi :)
Ya zaten taş gibisin boy da uzun maşallah bebeğimeKaplumbağa hızındayım, senin eline su dökemem bu konuda kuzucum.
Temmuzda 58i görmek istiyorum, bakalım başarabilecek miyim?
Ya zaten taş gibisin boy da uzun maşallah bebeğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?