♥ Baykuşların Kilo Verme Yarışı♥

Hoş geldinn

Kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle paylaş, ister her gün ister haftada bir, ben p.tesi gününü kendime seçtim, her p.tesi yazıyorum.
Yaz gelsin de ben de yüzmeye başlayayım. Yüzmek en etkili ve en keyifli spor, çok eğlenceli olacak senin için de.

Hoşbuldum. O zaman kontrolden kontrole yazayım motive olurum hem

Evet, bugün 2. Ayımı da tamamladım. Hemen geçmişten bugüne sürecimi yazayım da unutmayayım.

Başlangıç: 65.8
1. Ay: 64.2 (-1.6)
2. Ay: 63.0 (-1.2)

3. Ayımda da hedefim -1.0 kg, umarım böyle devam eder, kendimden de yediklerimden de yaptığım kaçamaklarımdan da her şeyden memnunum. Spora da ara vermeden devam.

Canim sen gruba girmiştin ugramadin bi daha

3. Ayımın ilk haftası geldi, -200 gr ile karşıladım yeni ayımı, tam istediğim gibi başladı yine, umarım öyle de devam eder. 62.8'im, geçen sene temmuz ayındaki kiloma döndüm. Daha önceki kiloma da dönerim inşallah. Daha çoook yolum var.

dayanamadım sabah tartıya çıktı ve kilo vermişim :) net olarak ayın 9 da gidince yazacağım :) hedef 55

Bu hafta gram vermemişim.
Almadığım için mutluyum ama bakalım ayın bitmesine 2 haftam var, atağa kalkabilecek miyim, beklemedeyim.

ben geldim :)
23.03 = 65,9 kg
10.04 = 63 kg emin adımlarla ilerliyorum :)

Günaydınn

Yarın tartılma fırsatım yok diye bugün tartıldım, hem kilomu göreyim de 2 gün evden uzaktayken yeme içmeyi abartmayayım dedim. -500gr gördüm tartıda, şu an 62.3'üm. 3. Ayımın dolmasına 1 haftam kaldı, onda da -300 verirsem istediğim her ay 1kg hedefine ulaşmış olacağım. Bakalım.

Bende bugün dayanamayıp tartıldım ve 61.9 gördüm. Ay nasıl mutlu oldum nasıl :) :) bi de yüzmeye başlasam çok süper olacak

Kaftan kaça düştün kuzum .

6 şubatta 55.6 ile basladim bugün 53 geldim 2.6 gitti çok şükür hızlı aldim çabuk gitti şimdi zor olan 3 kiloyu vermek bakalım 1 nisanda 50 görmek istiyorum kendimi .
Şubattan beri 53 ten inemiyorum takildim kaldım ya

52.4 geld bu sabah son 2.4 gram o da gitsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…