- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
ne kadr güzel bır yorum tebrik ederımEvlendigin zaman ki ilk aylar cok zor geciyor, annenden babandan gordugun sevgiyi saygiyi sanki esinden gormuyormus gibi geliyor. Ben bu adami sevmis evlenmis olamam diye dusunuyorsun. Yanliz sunu unutma ki bu esin icinde gecerli, oda kendince zorlaniyordur, oda alismaya calisiyordur. Ama erkekler cocuk gibilerdir, neye alistirirsan oyle gider. Cogu arkadasinda dedigi gibi sen simdi esinle gidersen hep oyle olmasini beklerler. Bence esinle konusmalisin, ozaman ikimizinde istedigi olmasin, ikimiz bayram tatilini bas basa gecirelim. Bayram gunu bir esinin ailesine git bayramlas, birde kendi ailene. geri kalan gunu kendiniz nasil istiyorsaniz oyle planlayin. Yeni evlenmissin, eger bu bayrami ayri gayri gecirirseniz, bu yara hep kalir evliliginizde.
Ve ailenede herseyi yansitma, dedikleri gibi yarin bir gun sen unutursun ama annen baban unutmaz.
Niye etek giydiriyorsunuz? Etek giymek assagilayici bir sey mi? Pantolanla dovsek olmaz mi?
peki ne yapmalıyım gelmem diyor annesi ölse göndermez onu oda gelmez . babamda sen bizle geliceksin o zaman o annesiyle gitsin dedi ama bilmiyorum çok üzgünüm ailemde çok üzülüyor
Ah Kaynanalar ah laf geçmeyen eşler Hepsini Allah bildiği gibi yapsınbenden sana nasihat bir iş nasıl başlarsa öyle gider. zaten kavga etmişsiniz sakın geri adım atmayın.
sizin ailenize karşı çok büyük bir saygısızlık. eğer şimdi yutarsanız birdaha önüne geçemezsiniz. lütfen ailenizi paspas etmeyin. ileride ailenizi kimse takmaz zaten şimdide takmıyorlar.
eşiniz sözünde durmasını öğrenmesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?