bayram .eş ve kV

yarin hemen valizi hazirlayip cennetine baba ocagina koş babacinin o masum.planlarina koş kiyamet kopsun isterse ..eger bunu yapmassan cok.ezilirsin daha...kaynaanda allhindan bulsun.

Sırf şu ev konusu için yazmak istedim eşimde nişanlıyken ev aldı kredi ile işlemleri kv yaptırdı tapu günü normalde eşimle gidecektik eşim çağırmadı giderken o gün buluştuğumuzda tapunun eşim kv nin ve kaynımın üstüne olduğunu öğrendim sözde tek eşime kredi çıkmamış neyse evlendikten iki sene sonra bi şekilde eşimin aklına girdim ve bankaya gittik bankacı kadının söylediği borcu tek başına ödüyosan neden ortK kredi çektin zatem sana kredi çıkıyomuş oldu hemen iki gün sonra tapudan ikisinide çıkarttırdık zpr oldu ama eşimi ikna ettim kvye söylediğimiz zamanda aaaa emlakçı kandırmış ozaman dedi ee hanı üç sene önce eşime çıkmıyodu kredi söyleyen kendisi idi emlakçının ne karı olucakta borcu ödeyen eşimken diğerleri de hak sahibi olsun bu işinde peşini bırakmayın araştırın bi şekilde etrafınızı araştırın bu mal mülk para pul yüzünden birbirini yiyen bi sürü kardeş hikayesi duyacaksınız yarın öbür gün tapuyu devretmek istemezse emeklerinizde boşa gidecek o eşiniz yine sizi ezecek

Keskin olma taktikle is yap sende esine ben evimizde oturacam sen istersen git de oda sizi birakip gitmez umarim baktiniz gidiyor gitsin sizde ailenizin yanina gidin ben gitmeyecektim ama ailem yalniz kalmama razı olmadi dersiniz erkekleri anneleri taktikle soz geçiriyor sizde boyle bir ana kuzusu ese mecbur taktik yapmayi ogreneceksiniz yoksa cok uzulur yipranirsiniz

Evladından ayrılamayan kadınlar bi zahmet evlendirmesin de dizinin dibinde oturtsun. Anasının sözünden çıkmayan çıkamayan basiretsiz bebeler de evlenmesin bi zahmet! Ne bu el kızlarına çektirdikleri be.

Ailenizin yanına gidin hevrs ettikleri herşeyi yapın beraber. Kaynananız kim oluyo da o istedi diye siz ailenizden uzak kalcaksınız bayramda.

Onun annesi anne de sizinki değilmi
Baştan nasıl alışırsa öyle gider

Tatlim okudum birsey soyliyeyim hep böyle gidecek, sonucta yipranan da sen olucaksin...
Senin burada karar vermen gereken sey bunu kabul edip etmeyecegin...
Ben evledigimden beri bir bayrami esimle geciremedim, her bayram ailemin evinde tek basima kaldim,, bu bayram dedim ki evimde oturacagim...sonuc...
Yarin bayram ve hic akrabamin olmadigi bir sehirde 2 gun tek basimayim 2 yasindaki oglumla...
Esim ailesinin yanina gidiyor simdi diyeceksiniz ki bana sende git ama oyle olmuyor iste orasi da uzun hikaye hiiiiic girmeyelim........
ailemin evinde de her bayram sap gibi olmuyor bu arada bir bayramda yeni dusuk yapmistim bir bayram hamileydim ve bir bayramda oglumun ilk bayramiydi....ve bunlarda hep ailemin evinde kaldım bu arada ailelerimiz ayni sehirde...
Bence sen evini derle topla iki gün otur evinde... Hem düşün ....dedigim gibi esin degismeyecek burada senin karar vermen gereken sey bunu kabul edip etmeyecegin..
Ailenin evine gitmeni tavsiye etmem çünkü, cok asabin bozuluyor yeni evlisin ama kocan yaninda yok ben gecen sene ufak capta bir sinir buhrani yaşadım ve bunun acisini ailemden cikarttim.. cok pismanim cok üzüldüm...
Neyse benden sana bir bayramzede tavsiyesi evinde otur tatlim,,,o gitsin...sende ne yapacagina karar ver...
Iyi bayramlar...

ne kadr güzel bır yorum tebrik ederım

Babanlarla gitmişsindir. Peki şimdi hani kredi ödeniyor ya sen çekilirsen ödeme olayından aklı başına gelir mi? Zaten bence ödeme de çünkü orası Annesinin Evi!!! Bir de düğünde takılan altınlar vs korumaya alın derim. Senin aklına gelmez ama o kv nin aklına gelir.

Ayyy ben kaynanami yerim ya boyle seyleri okudukca onun kiymetini daha cok anliyorum ben senin yerinde olsam tek basina babamlara giderdim tatilimin tadini çıkarirdim hiçbir zaman aileni ezme esine ve kv karsi esinde anaciginin tursusunu kursun bayramda artik

Niye etek giydiriyorsunuz? Etek giymek assagilayici bir sey mi? Pantolanla dovsek olmaz mi?

Erkeğe giydirmek aşağılayici benim için . Zira erkekler etek giyip gezmiyor cinsiyet farkından dolayı.
Ne için kullandığımı anlayıp kadın erkek olaylarına konunun gelmesi oldukça şaşırttı beni.
Ama dediğin de olur pantolon lada dövülebilir .

Sende kendi ailenin yanina git o da anasiyla gitsin ezik ana kuzusu
peki ne yapmalıyım gelmem diyor annesi ölse göndermez onu oda gelmez . babamda sen bizle geliceksin o zaman o annesiyle gitsin dedi ama bilmiyorum çok üzgünüm ailemde çok üzülüyor

Bence çok yeni evlisiniz..Zamana ihtiyacınız var..Eminolun biraz daha stratejik olursanız kv nizde sizin bir aile olduğunuzu kabuledicek.bukadar karismamayi ogrenicek.sadece hemen gemileri takmayin derim.biraz daha sabır..Biraz daha itidalli olmaya çalışın.esinizle bu güzel günleri kavga etmeden geçirin inş.

Söz vermiş gelmesi lazım. Sizde gitmeyin. Ailenizin yanına gidin. Demekki aile olamamış

Söz vermiş gelmesi lazım. Sizde gitmeyin. Ailenizin yanına gidin. Demekki aile olamamış

Ah Kaynanalar ah laf geçmeyen eşler Hepsini Allah bildiği gibi yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…