bayram .eş ve kV

Eşinle konuş bu bayramı benim ailemle geçirelim de 1 buçuk aylık evlisiniz. Daha evliliğe adepte olamamışsınız. İkinizin arasında olan mevzuları anne babalarınız bilmesin. Yarın siz eşinizle iyi olursunuz ama senin ailen eşine kin duyabilir. Artık siz bir aile oldunuz. Herşeyi onların bilmesine gerek yok.

ilk bayram ve biz ayrı ayrı yazıklar olsun hepsine

eşim diyor ki ben nereye gidersem sende oraya geleceksin (bu lafı kesin annesi söylemiştir.)

Öyle olmadığını gösterin.
Afedersiniz ama erkekler eşlerini evcil hayvanları gibi görmekten vazgeçmedikçe eş olmayı haketmiyorlar.
1,5 ay henüz. Bu ilk bayram taviz verirseniz diğer konularda okuyacaklarınızla benzer durumları yaşayacaksınız. Seneye 1 yıllık evliyim, bayram temalı konular açacaksınız. Düzen bu..

bayramda kayınvalidenle tatile gitme çocukta yok evine dön ailenle misler gibi tatil yap bayram çıkışı boşanma davanı aç.

Senin eşin gibi eşlere etek giydirip bi güzel dövmek lazım .
Allah yardımcın olsun .

bayramda kayınvalidenle tatile gitme çocukta yok evine dön ailenle misler gibi tatil yap bayram çıkışı boşanma davanı aç.
laftan anlamaz birisi işte

öyle yapıcam

bu ne biçim erkek. annemin dediği olcak ne demek kendisi bostan korkuluğumu.ailen arkanda sakın bunlara ezdirme kendini ve aileni. boşan demek kolay değil ama sizinkide evlilik değil. bütün mesajlarından mutsuzluk akıyo, zararın neresinden dmnersen kar demişler. ailen arkandayken seni Daha fazla mutsuz etmelerine izin verme hasta olursun Allah korusun. batyramda git ailenle güzelce dinlen, sonra davayı aç adam olamamış kocana. yazık etme kendine gençliğine. ana oğul saplantılı bunlar

bende bunu soruyorum ona ve kendime . evet ne var ki normal olan bu diyor

anormal olan ben şaka gibi
Ben olsam o adama bir boşanma celbi gönderirim iş yerine. Eve sinirle ne oluyor bu ne diye geldiğinde omuzlarımı silkip ne var sanki normal olan bu bir çok insan boşanıyor derim. Sen de alışacaksın bu duruma derim, hiç de umursamıyormuş gibi davranırım. Evden de çıkıp gitmem babamın evine falan. Tedbir kararı aldırtırım zaten kadına boşanma süresince evinde oturma hakkı veriliyor ev kimin olursa olsun. Avukatla görüşmeye gittiğimden hep haberi olmasını sağlarım. Gerekirse facebooktan falan yer bildirimi yaparım o derece. Ama evde de o gitmese bile gayet cool olurum. Kendi işime bakıp onunla hiç ilgilenmem. Evden ister gitsin ister gitmesin. Sonra görür o "alışacaksın" "normal olan bu" demek karşındakini hiç umursamamak nasıl oluyormuş.

işte yanarım da nasıl düğünden önce anlamadığımıza yanarım

çok iyi oynadılar ailemi beni yağladı balladılar sözler neler neler aklıma geldikçe kıl oluyorum

daha 2 ay bile olmadı yaa hazmedemiyorum içim soğumuyor

şöyle eşime kredi çıkmadı o yüzden krediyi kardeşi çekti evde haliyle onun üstüne oldu ama işte kredi bitince tapuyu devredcekler vs vs
Ya tabi eminim. Eğer bir kuruş dahi o krediyi ödersen mutlaka ama mutlaka bankaya havale/eft olarak yap ve açıklama kısmına kredi ödemesi yaz. Asla elden para verme. Bu evlilik tutmayabilir ayağını denk al.

Senin kocan aile olmayı öğrenememiş. Seni karısı olarak benimseyememiş ki.
Madem ikinizin evliliğinde sürekli annesi ne derse o olacak, neden bu adam seninle evlenmiş.
Senin yerinde olsam bu kadar kavgadan sonra kendi ailemle tatile giderdim

Ay canım seni çok iyi anlıyorum ondan bende de var. Kp pasif olunca kv epey dişli oluyor. Allah sabır versin. Ama sen de baskın olmaya çalış. Sen de dediklerini yaptır otorite kur artık. Kimseye muhtaç değilsin Allahtan başka. O herru diyorsa sen de merru de. Hiçbir şey o zaman düşündüğün kadar korkunç olmayacak emin ol. Ben yaptım ve inanılmaz sonuçlar aldım. Şimdi onlardan cooooook uzaklarda oturuyorum. Bana bir şey diyeceği zaman 2 kez düşünüyor kv de eşim de. Ha karıştırmaya çalışmıyor mu illa ki. Ama artık nerdeyse vazgeçti sindiremeyeceğini anladı. Şimdi de ne halin varsa gör umrumda değilsin mirastan da tek kuruş alamazsına getiriyor sanki bekleyen var gibi. Onları anlamak öyle kolay olmuyor ne yazık ki. Neyle tehdit edeceklerini akılları sıra bildiklerini sanıyorlar ama ele geçiremeyince de İnan bana dünyaları başlarına yıkılıyor. Kalk ve kendini topla. Kendi hayatını yedirme onlara.

Evlendigin zaman ki ilk aylar cok zor geciyor, annenden babandan gordugun sevgiyi saygiyi sanki esinden gormuyormus gibi geliyor. Ben bu adami sevmis evlenmis olamam diye dusunuyorsun. Yanliz sunu unutma ki bu esin icinde gecerli, oda kendince zorlaniyordur, oda alismaya calisiyordur. Ama erkekler cocuk gibilerdir, neye alistirirsan oyle gider. Cogu arkadasinda dedigi gibi sen simdi esinle gidersen hep oyle olmasini beklerler. Bence esinle konusmalisin, ozaman ikimizinde istedigi olmasin, ikimiz bayram tatilini bas basa gecirelim. Bayram gunu bir esinin ailesine git bayramlas, birde kendi ailene. geri kalan gunu kendiniz nasil istiyorsaniz oyle planlayin. Yeni evlenmissin, eger bu bayrami ayri gayri gecirirseniz, bu yara hep kalir evliliginizde.
Ve ailenede herseyi yansitma, dedikleri gibi yarin bir gun sen unutursun ama annen baban unutmaz.

evli bile sayılmazsın sen boşver önüne ne kısmetler çıkar daha adam gibi adamlar çıkar seni el üstünde tutarlar yol ver gitsin

o kredi borcunun kuruşuna dokunmayın artık. ipler fena halde gerilmiş.

SEnin yerinde olsam gitmem kendi ailemle giderim cnm

Kusura bakma konu sahibi böyle kocam olsa suratına tükürürdüm yazık sana ya kaynananın oyuncagı olmuş evliliginiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…