ilk bayram ve biz ayrı ayrı yazıklar olsun hepsine
eşim diyor ki ben nereye gidersem sende oraya geleceksin (bu lafı kesin annesi söylemiştir.)
bayramda kayınvalidenle tatile gitme çocukta yok evine dön ailenle misler gibi tatil yap bayram çıkışı boşanma davanı aç.Selam kızlar ,
1 buçuk aylık evliyim daha önceki konumda anlattığım sorunlar düzelmek yerine katlanarak devam ediyor malesef
Eşimin annesi sürekli rahatsız ediyor biz gelmezse k onlar geliyor gelmezse arıyor , eşimse annemi kiramiyorum hep birlikte olmak istiyor öyle olucak annemin istediği gibi olucak diyor sürekli kavga ediyoruz .annesi üzülmesin diye sürekli beni uzuyor kırıyor bizim evimiz icin annem bu evde istediğini yapar onun evi diyor .o kadar çok şey var ki
En son konu da bayramda benim ailem eşimle beni gidecekleri şehire cagirdilar esim de olumlu bakti gitmek istedi babam is yerinden izin almış planlar yapmış kızım ve damadim gelecek şuraya gideriz buraya gideriz piknik yaparız kahvaltıya gideriz vs diye hep rezervasyon yaptırmış yer ayırtmis arkadaşlarına söylemiş vs tabi eşim bu planı kaynana ma anlatinca kadın bildiğin deli oldu ay yok ne işiniz var olur mu öyle şey bizle gelirsiniz ( kaynanamlarda bayram için otele tatil e gidecekler ama bizi başından beri cagirmamislardi) hep birlikte gideriz dönüşte de ugrariz ailesine filan dedi bende delirdi m tabi annen nasıl böyle diyebilir nasıl karışır planımiza zaten ramazanı bana zehir ettiniz bayramı da mı edeceksiniz dedim
konuyu kapattılar fakat kaynanam daha sonra eşimi bir güzel işlemiş doldurmuş ve eşim annemler le gidicez onların istediği olacak dedi benim ailem ne olacak dedim heveslendiler sende gelmek istiyordun dedim şimdi sözünden dönmek ne demek dedim ama annem öyle istiyor diyor bana kızlar ;
babam da çok üzüldü kırıldı ve eşime çok kızdı beni mahçup etti dedi haklı olarak . Bu arada aileme bu durumları da anlattım yaşadığımız sorunları şimdi ailem bayramdan sonra eşimin ailesiyle konuşacak bu konuları .
annem de karar senin ama bayram bitene kadar biraz daha sabret sonra biz konusucaz diyor ama ben kaynanamla tatile gitmek istemiyorum yüzünü bile görmek istemiyorum çok iki yüzlü yüzüme gülüp eşimi dolduruyor bizi yalnız bırakmamak için çabalıyor oğlunu çok kıskanıyor . hele onun dediğini n olmasını hiç istemiyorum
beni 1.5 ayda çok yiprattilar anlatamadigim çok fazla şey yaşadım 1 ayda 6 kilo verdim üzüntü sıkıntı stres ten .napacagimi bilmiyorum .
sizce nasıl bir yol izlemeliyim eşimle yine birbirimize girdik tabiki ilk suçlu o beni çok kırıyor annesi izin vermedi diye resmen gitmiyor iananamıyorum
+1yerinde olsam eşyalarımı toplar bayramda ailemin yanına giderdim.
Öyle olmadığını gösterin.
Afedersiniz ama erkekler eşlerini evcil hayvanları gibi görmekten vazgeçmedikçe eş olmayı haketmiyorlar.
1,5 ay henüz. Bu ilk bayram taviz verirseniz diğer konularda okuyacaklarınızla benzer durumları yaşayacaksınız. Seneye 1 yıllık evliyim, bayram temalı konular açacaksınız. Düzen bu..
bayramda kayınvalidenle tatile gitme çocukta yok evine dön ailenle misler gibi tatil yap bayram çıkışı boşanma davanı aç.
Ben olsam o adama bir boşanma celbi gönderirim iş yerine. Eve sinirle ne oluyor bu ne diye geldiğinde omuzlarımı silkip ne var sanki normal olan bu bir çok insan boşanıyor derim. Sen de alışacaksın bu duruma derim, hiç de umursamıyormuş gibi davranırım. Evden de çıkıp gitmem babamın evine falan. Tedbir kararı aldırtırım zaten kadına boşanma süresince evinde oturma hakkı veriliyor ev kimin olursa olsun. Avukatla görüşmeye gittiğimden hep haberi olmasını sağlarım. Gerekirse facebooktan falan yer bildirimi yaparım o derece. Ama evde de o gitmese bile gayet cool olurum. Kendi işime bakıp onunla hiç ilgilenmem. Evden ister gitsin ister gitmesin. Sonra görür o "alışacaksın" "normal olan bu" demek karşındakini hiç umursamamak nasıl oluyormuş.bende bunu soruyorum ona ve kendime . evet ne var ki normal olan bu diyor
anormal olan ben şaka gibi
işte yanarım da nasıl düğünden önce anlamadığımıza yanarımbu ne biçim erkek. annemin dediği olcak ne demek kendisi bostan korkuluğumu.ailen arkanda sakın bunlara ezdirme kendini ve aileni. boşan demek kolay değil ama sizinkide evlilik değil. bütün mesajlarından mutsuzluk akıyo, zararın neresinden dmnersen kar demişler. ailen arkandayken seni Daha fazla mutsuz etmelerine izin verme hasta olursun Allah korusun. batyramda git ailenle güzelce dinlen, sonra davayı aç adam olamamış kocana. yazık etme kendine gençliğine. ana oğul saplantılı bunlar
Ya tabi eminim. Eğer bir kuruş dahi o krediyi ödersen mutlaka ama mutlaka bankaya havale/eft olarak yap ve açıklama kısmına kredi ödemesi yaz. Asla elden para verme. Bu evlilik tutmayabilir ayağını denk al.şöyle eşime kredi çıkmadı o yüzden krediyi kardeşi çekti evde haliyle onun üstüne oldu ama işte kredi bitince tapuyu devredcekler vs vs
Niye etek giydiriyorsunuz? Etek giymek assagilayici bir sey mi? Pantolanla dovsek olmaz mi?Senin eşin gibi eşlere etek giydirip bi güzel dövmek lazım .
Allah yardımcın olsun .
Ay canım seni çok iyi anlıyorum ondan bende de var. Kp pasif olunca kv epey dişli oluyor. Allah sabır versin. Ama sen de baskın olmaya çalış. Sen de dediklerini yaptır otorite kur artık. Kimseye muhtaç değilsin Allahtan başka. O herru diyorsa sen de merru de. Hiçbir şey o zaman düşündüğün kadar korkunç olmayacak emin ol. Ben yaptım ve inanılmaz sonuçlar aldım. Şimdi onlardan cooooook uzaklarda oturuyorum. Bana bir şey diyeceği zaman 2 kez düşünüyor kv de eşim de. Ha karıştırmaya çalışmıyor mu illa ki. Ama artık nerdeyse vazgeçti sindiremeyeceğini anladı. Şimdi de ne halin varsa gör umrumda değilsin mirastan da tek kuruş alamazsına getiriyor sanki bekleyen var gibi. Onları anlamak öyle kolay olmuyor ne yazık ki. Neyle tehdit edeceklerini akılları sıra bildiklerini sanıyorlar ama ele geçiremeyince de İnan bana dünyaları başlarına yıkılıyor. Kalk ve kendini topla. Kendi hayatını yedirme onlara.bir de baştan neler diyordu genç bide anlayışlı sandım ama nerdeee
ağlıyor zırlıyor dediğini yaptırıyor
kayınpeder var ama yok gibi kadın onu da kendine köle etmiş herkes kadın ne derse onu yapıyr
evli bile sayılmazsın sen boşver önüne ne kısmetler çıkar daha adam gibi adamlar çıkar seni el üstünde tutarlar yol ver gitsinişte yanarım da nasıl düğünden önce anlamadığımıza yanarım
çok iyi oynadılar ailemi beni yağladı balladılar sözler neler neler aklıma geldikçe kıl oluyorum
daha 2 ay bile olmadı yaa hazmedemiyorum içim soğumuyor
SEnin yerinde olsam gitmem kendi ailemle giderim cnmSelam kızlar ,
1 buçuk aylık evliyim daha önceki konumda anlattığım sorunlar düzelmek yerine katlanarak devam ediyor malesef
Eşimin annesi sürekli rahatsız ediyor biz gelmezse k onlar geliyor gelmezse arıyor , eşimse annemi kiramiyorum hep birlikte olmak istiyor öyle olucak annemin istediği gibi olucak diyor sürekli kavga ediyoruz .annesi üzülmesin diye sürekli beni uzuyor kırıyor bizim evimiz icin annem bu evde istediğini yapar onun evi diyor .o kadar çok şey var ki
En son konu da bayramda benim ailem eşimle beni gidecekleri şehire cagirdilar esim de olumlu bakti gitmek istedi babam is yerinden izin almış planlar yapmış kızım ve damadim gelecek şuraya gideriz buraya gideriz piknik yaparız kahvaltıya gideriz vs diye hep rezervasyon yaptırmış yer ayırtmis arkadaşlarına söylemiş vs tabi eşim bu planı kaynana ma anlatinca kadın bildiğin deli oldu ay yok ne işiniz var olur mu öyle şey bizle gelirsiniz ( kaynanamlarda bayram için otele tatil e gidecekler ama bizi başından beri cagirmamislardi) hep birlikte gideriz dönüşte de ugrariz ailesine filan dedi bende delirdi m tabi annen nasıl böyle diyebilir nasıl karışır planımiza zaten ramazanı bana zehir ettiniz bayramı da mı edeceksiniz dedim
konuyu kapattılar fakat kaynanam daha sonra eşimi bir güzel işlemiş doldurmuş ve eşim annemler le gidicez onların istediği olacak dedi benim ailem ne olacak dedim heveslendiler sende gelmek istiyordun dedim şimdi sözünden dönmek ne demek dedim ama annem öyle istiyor diyor bana kızlar ;
babam da çok üzüldü kırıldı ve eşime çok kızdı beni mahçup etti dedi haklı olarak . Bu arada aileme bu durumları da anlattım yaşadığımız sorunları şimdi ailem bayramdan sonra eşimin ailesiyle konuşacak bu konuları .
annem de karar senin ama bayram bitene kadar biraz daha sabret sonra biz konusucaz diyor ama ben kaynanamla tatile gitmek istemiyorum yüzünü bile görmek istemiyorum çok iki yüzlü yüzüme gülüp eşimi dolduruyor bizi yalnız bırakmamak için çabalıyor oğlunu çok kıskanıyor . hele onun dediğini n olmasını hiç istemiyorum
beni 1.5 ayda çok yiprattilar anlatamadigim çok fazla şey yaşadım 1 ayda 6 kilo verdim üzüntü sıkıntı stres ten .napacagimi bilmiyorum .
sizce nasıl bir yol izlemeliyim eşimle yine birbirimize girdik tabiki ilk suçlu o beni çok kırıyor annesi izin vermedi diye resmen gitmiyor iananamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?