bayram .eş ve kV

Eğer senin ailenle gitmeyecekseniz,onunkiyle de gitmeyeceksiniz artık.Tavrını net koy.Ucunda kavga da olsa gitme.Çok büyük ayıp etmişler.

Sende hata. Git babanın annenin yanına. Miss gibi bayram yap. Gitmezsen her şey daha kötü olur. Sen onların her dediğini yap sonra şöyle böyle de. İlk gördüğün anda yılanın başını keseceksin.

Evlendin diye kölesi değilsin o anasıyla gitmek istiyorsa gitsin anasının kuzusu babana soyle biletini alsın nereye diye sorarlarsa benim babamda böyle istiyor dersin tavrını baştan koy çok çekersin

Adam olmayı becerememiş ki koca olmayı becerisin ...yazıklar olsun bu adam a ...çok pis ters köşe yap çık git babanın evine bu da onlara ders olsun. ..Bu kadarlık evlilikte sadece mutluluklar olur ya bu ne azap böyle ...sakin geri adım atma ve asla hepberaber tatile gitme ...

Lütfen iyi düşünüp adım atın dedikleri gibi nasıl başlarsa öyle gidecek. Ayrı ayrı gecirip baştan evliliginizi yormak yanlış ama sözünden çayı annesine gitmesine izine vermeniz daha da yanliş. Alttan alayım kıymet bilir diye düşünmeyin lütfen. Çözüm gelmiyor maalesef aklıma umarim siz bulursunuz. Ben olsam diyemiyorum çünkü ailesiyle görüşmüyoruz bilemiyorum ne yapardım.ama mümkünse suratta assa sizinkilere gitmeye çalışın onların yanımda bişey yapamaz. Bide sizinkilere plan değişikliğini kim söyledi?

Siz ailenizle gidin bir kaç gün sizden ayrı kalsında değerinizi anlasın. Bu erkeklere bu yarıyor. Çok pişman olacak annesinin sözünü dinlediği için. Karaktersiz bir eşiniz var. Benimde eşim ilk zaman karaktersizdi. Benden ayrı kalınca değerimi anladı. Annesi için boşver onları arama sorma. benim en iyi yaptığım şey seninle evlenmek vs. demeye başladı. Özlem senin değerini hatırlatır. Sen ailenin yanına git. Kendini ezdirme. Güçlü olduğunun farkına varsınlar.

Annenlerle git tatile burnundan geleceğine hiç olmazsa annemlerle zaman geçirdim dersin... eşine gelince ondan bir sey olmaz ana sözünden çıkmaya korkuyorsa ilerde daha büyük sorunlar yaşarsınız

İkinizde ailelerinizle değil yaşnız başınıza geçirin bu tatili. Gidebiliyorsanız başka bir yere tatile gidin gidemiyorsanız evde takılın. İlk bayramınıZda ayrı kalmayın. Eğer olayı güç savaşına çevirseniz çok yıpranırsınız. Madem bizim planlar bozuldu sizinki de boZulacak deyin ve iptal edin . Eğer o gidecek olursa sizde annenize gidin ve asla affetmeyin. Fedakarlığın sonu yok. Şimdi onun ailesiyle giderseniz hep bu fedakarlığı bekleyecekler sizden. Umarım ağzınızın tadı bozulmadan güzel bir bayram geçirirsiniz.

Çözüm önerisi sunamayacagim ama bir şey sormak istiyorum .
Evlilik öncesi süreçte böyle şeyler olabileceğinin işaretleri var mıydı ? evlendikten sonra mı değişti her şey

Olaya gel.
Siz evlisiniz artik bilmem farkindamisiniz?
Aileleriniz tatilemi gidiyor gitsinler
Sizde esinizle basbasa gidin o ki k.v rahat birakmamis hep iste firsat.

KV anlaşılan en başından tüm ipleri elinde tutma çabasına girmiş.bununla birlikte sizi istediği gibi ezecek ne isterse o olacak.. eşiniz de tam bir ana kuzusu. Hayret akşamları sizinle beraber yatmasına nasıl izin veriyor..bakın hanımefendi bu nasıl başlarsa öyle devam eder. Kabul etmeyin o kadının isteklerini bayramda ailenizle beraber olun bırakın o da anası ile tatiline gitsin.. eğer şimdi dik bir duRus sergilemezseniz bu hep böyle devam eder durur

Konu sahibi senin olmayan ve asla da olmayacak olan bi evin parasını oduyorsun çok fena kandirmislar seni.
Şu saatten sonra bir kuruş bile verme.
Ayrıca eşin seni sevmiyor bırak annesiyle evlensin.

Güzel kardeşim benden sana tavsiye kv ve etrafıyla asla ama asla hiçbir planını alacağını gideceğini gelenini paylaşma

Kocan annemin dediği olucak diyosa yolla anasının koynuna biraz emsin o anne sütü alsın büyüsün

Bayramın geçmesini bekleme şimdi konuşsun ailen hangi günse gidişiniz arasın baban pazar ptesi neyse ogün burdasınız desin sert bi şekilde kapasın teli

Mız mız kocan bu dilden anlıyosa böyle olsun ha gene olmadıysa ailen gelsin size alsın sizi birlikte gidin

Onun annesi anne de senin ki neymis?
Valla aklin varsa asla gitmezsin. Gidersen de sende kendi aileni ezmis olursun.
Ya ikinizde gitmezsiniz ya da sen topla esyalarini annenlerle tatilini yap. Bikere boyun egdinmi tamamdir yenilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…