bayram .eş ve kV

Tam bir kişiliksiz Zayıf erkek modeli . Neden bayramları böyle zehir ederler ki

Kaynanaya bak boyle kadinlardan nefret ediyorum. Düüsuncesiz bencil daha neler neler... Esinde tam bi ana kuzusu birey olamamis yazik. Ne demek annemin dedigi olacak ya. Yerinde olsam hayir efendim benim dedigim olacak der kiyameti koparirim ben anneme godiyorum ister benimle gelirsin ister ananla kalirsin ama sonuclarina katlanirsin seninki anaysa benimkide ana der ceker giderim ve gelmezsede kendi bili. Bbu ne ya allah askina boyle evlilikmi olur. Kocaya bak, anaya bak. Sen boyle onlarin istedigini yaptikca bu boyle devam eder bilesin. Biran once toparlan ve onlara haddini bildir. Esinde seni seviyorsa hakli oldugunu anlar ve yaninda olur. Allah yardimcin olsun ben bile cok sinirlendim okurken seni tahmin edemiyorum.

Dusuncesizlik resmen yaa olacak şey değil. Evlendirmeseydi oğlunu dizinin dibinde otursaymış oğlu tam kaynana valla işin hakkını vermiş kadın tebrikler

sakin sakin cocuk falan yapma evini mümkün oldugunca uzaga götür götüremiyorsan da bosan cünkü düzelicek die beklenen hicbisi düzelmez o kadin senin ömrünü de gencligini de yer bitirir bosver en iyisi

Bende merak ettim kinu sahibini......
Bende hayatimin en mukemmel bayramink gecirdim.....
Kocam yok yanimda isatnbuldan izmir e e gitti oradan annesini aldi oradan antalya ya gectiler.... annesi kiznin mezarina gidecekmis.....
(Bu arada kv 3 ay once memleketine kendi gitti ucakl)
Bende oglumla 2 gündür evdeyim....
Ha sunu da soyleyeyim daha bir bayrami kocamla geçirmedim...bundan sonra da gecirecegimi de sanmıyorum....
Ailemin yanina da gitmedim her bayram sap gibi ailemim yaninda ruhum daŕaliyir......
Bu insanlara da tek bedduam var karsilarina kendileri gibi insanlar ciksin yeterlidir sanjrim....

Seni baştan kendilerince terbiye etmeye calisiyorlar.Sakin taviz verme.basta onlar kazanırsa;hep böyle gider. Biraz savaş.uzulursun ama kazanan sen olursun insallah.
Allah bildiği gibi yapsın;kotu kaynanaları.benimki 78 yasında.yilan bizi nasıl kıskanır;birbirimize düşürmeden gitmez.simdi boşuyorum kına yaksın yılan kari.

eşimle anlaşma yapıp 2 gün onlarla 2 gün benim ailemle kaldık ama ne kalma. tüm tatili zehir ettiler tabiki. yolda kaynanamla tartıştık ağladı zırladı eşimin gözünü boyadı

eşimle anlaşma yapıp 2 gün onlarla 2 gün benim ailemle kaldık ama ne kalma. tüm tatili zehir ettiler tabiki. yolda kaynanamla tartıştık ağladı zırladı eşimin gözünü boyadı
Evde durumlar nasıl peki hergün kayınvalideye gitmeye devam mı? O konuyla ilgili konuşuldu mu?

şimdi bayram günü çıkıp babanıza gidecektiniz öyle değil mi ?
nasıl oldu anlatır mısınız ? siz gittiniz mi ?daha sonra mı kaynananın yanına gittiniz ? eşiniz ne yaptı ? kaynananız tatile gitmişti galiba değil mi ?
kaynana ağladıgı zamanlar da siz de ağlayın hatta ondan daha cok aglayın , bir de bunlar genelde ağlarken fenalaşıyorlar o yüzden siz önce davranın kaynanadan önce fenalaşın

oy oy oy üzüldüm ama kv böyle yapması beklenilen bir tavır sanki

Bence anlaşmayı kabul etmeyip çıkıp babanıza gidecektiniz. Eşinizin karakteri böyle, değişmez.

ayrıntıları merak ediyorum kısa kesmişsin. ayrıca boşanmayı düşünmüyosun. tüm tatilin zehir olduğu gibi, hayatınında zehir olmasınımı istiyosun

ayrıntıları merak ediyorum kısa kesmişsin. ayrıca boşanmayı düşünmüyosun. tüm tatilin zehir olduğu gibi, hayatınında zehir olmasınımı istiyosun
boşanmayı düşünüyorum

ilk onlarla gidip 2 gün onlarla kaldk sonra ki 2 gün benim ailemle kaldık

gıderken arabada tartıştık kaynanamla ağladı mağdur rolleri yaptı ben sana ne yaptım ne hata yaptım falan dedi üzülüyorum dedi üzülürsen üzül bende üzüldüm dedim ağlamasına fırsat vermedim susturdum bu şekilde olacak gidicez 2 gun sonra dedim sonra erkekler konuyu kapattı

onlarla kaldığmız 2 gün boyunca da kaynanamla hiç yanyana bile oturmadık konuşmadık

N nebilimben WOLFROG

bence hemen boşanmaya kalkma o seni nasıl bezdirdiyse sen de onu canından bezdir
o annesi aradı gidiyor mu hemen sen de peşine takıl canım beni de annemlere bırak ben de anneme gideceğim de sen de git annene

Ne hakla sırf kendiyle vakit geçirilsin ister ya. Ne hakla. Bu cüreti nereden bulmuş? Hadi kendi oğlunu dizginlemiş anladık da başkasına bunu nasıl yapar? Kendi üzülüyormuş kendi anaymış da sizinkiler neymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…