ailemin gittiği yerde akrabalarımıza da uğrayacaklar tek başıma ne diyeceğim eşin nerde dediklerindeNe mutlu size ama hiçbir şey düzelmeden geri adım atarak ailenizin desteğini kaybetmeyin sakın.
Nedense uyarmak istedim.
aynen öyle olacak . umrunda değilim basar gider hiç değer vermiyorSizin yerinizde olsam çoktan ailemin yanına gitmek için valiz hazırlamaya başlamıştım. Eşiniz kararlı olduğunuzu görsün. Sizi sindirmeye çalışıyor üzgünüm ama kısmen başarmışta bunu. Siz onun ailesiyle gitmezseniz onun umurunda olmayacak sizi evde bırakıp gidecek. Bu fırsatı vermeyin ona.
İlla açıklama yapmanız gerekirse, sorunlarınızı anlatmayın tabiki ama, çalışıyor vs. mazaret uydurun, yalan olacak ama bazen mecbur oluyor.ailemin gittiği yerde akrabalarımıza da uğrayacaklar tek başıma ne diyeceğim eşin nerde dediklerinde
Ailem konuşacak demişsiniz ama bu yanlış bir hamle olur bence. Allahtan korkmadan hakkınıza giren insanlar ailenizi hiç umursamaz. Annesi eşinizi ailenize karşı dolduracak muhtemelen. Oda içten içe kin besleyecek.aynen öyle olacak . umrunda değilim basar gider hiç değer vermiyorgidersem biterim zatn
evet maalesefİlla açıklama yapmanız gerekirse, sorunlarınızı anlatmayın tabiki ama, çalışıyor vs. mazaret uydurun, yalan olacak ama bazen mecbur oluyor.
ama ilk aşamada başka çare yok ki anlamıyorlar ben .çok konuştum ama anlamadılar . ilk annem annesiyle konuşacak yine olmazsa babam sert çıkacak artıkAilem konuşacak demişsiniz ama bu yanlış bir hamle olur bence. Allahtan korkmadan hakkınıza giren insanlar ailenizi hiç umursamaz. Annesi eşinizi ailenize karşı dolduracak muhtemelen. Oda içten içe kin besleyecek.
Zihniyetleri böyle çünkü. Kızın ailesi kim ki!!!!!söz hakları olamaz!!!
Çok üzgünüm yanlış bir evlilik yapmışsınız. Bu adamın böyle ana kuzusu olduğu önceden belliydi de siz mi görmezden geldiniz yoksa o sizden bunu sakladı mı bilmiyorum ama olmuş bir kere. Şimdi sizin rest çekmeniz lazım. Mutlaka ama mutlaka. Ve rest çekebilmek için de evliliğinizi gözden çıkarmayı göze almanız gerekiyor. Eğer blöf yaparsanız işe yaramaz daha da kötü olur. Onun kendisini vazgeçilmez zannetmesine izin vermeyin. Aileniz arkanızda zaten. Bir evlilikte en tehlikeli şey taraflardan birinin (özellikle de eşiniz gibi kötü niyetli olan tarafın) benim karım/kocam ben ne yaparsam yapayım beni bırakmaz inanışıdır. Artık evlendiniz diye ona mecbur değilsiniz. Boşandıktan sonraki ilişkileriniz bakımından da 5-10 sene evli olup boşanmakla 2 ay sonrasında boşanmak aynı görülmeyecek. Şimdi boşanırsanız zaten sizin kandırılmış olduğunuz belli olacak. O yüzden sonra tekrar evlenemem diye korkmayın.Selam kızlar ,
1 buçuk aylık evliyim daha önceki konumda anlattığım sorunlar düzelmek yerine katlanarak devam ediyor malesef
Eşimin annesi sürekli rahatsız ediyor biz gelmezse k onlar geliyor gelmezse arıyor , eşimse annemi kiramiyorum hep birlikte olmak istiyor öyle olucak annemin istediği gibi olucak diyor sürekli kavga ediyoruz .annesi üzülmesin diye sürekli beni uzuyor kırıyor bizim evimiz icin annem bu evde istediğini yapar onun evi diyor .o kadar çok şey var ki
En son konu da bayramda benim ailem eşimle beni gidecekleri şehire cagirdilar esim de olumlu bakti gitmek istedi babam is yerinden izin almış planlar yapmış kızım ve damadim gelecek şuraya gideriz buraya gideriz piknik yaparız kahvaltıya gideriz vs diye hep rezervasyon yaptırmış yer ayırtmis arkadaşlarına söylemiş vs tabi eşim bu planı kaynana ma anlatinca kadın bildiğin deli oldu ay yok ne işiniz var olur mu öyle şey bizle gelirsiniz ( kaynanamlarda bayram için otele tatil e gidecekler ama bizi başından beri cagirmamislardi) hep birlikte gideriz dönüşte de ugrariz ailesine filan dedi bende delirdi m tabi annen nasıl böyle diyebilir nasıl karışır planımiza zaten ramazanı bana zehir ettiniz bayramı da mı edeceksiniz dedim
konuyu kapattılar fakat kaynanam daha sonra eşimi bir güzel işlemiş doldurmuş ve eşim annemler le gidicez onların istediği olacak dedi benim ailem ne olacak dedim heveslendiler sende gelmek istiyordun dedim şimdi sözünden dönmek ne demek dedim ama annem öyle istiyor diyor bana kızlar ;
babam da çok üzüldü kırıldı ve eşime çok kızdı beni mahçup etti dedi haklı olarak . Bu arada aileme bu durumları da anlattım yaşadığımız sorunları şimdi ailem bayramdan sonra eşimin ailesiyle konuşacak bu konuları .
annem de karar senin ama bayram bitene kadar biraz daha sabret sonra biz konusucaz diyor ama ben kaynanamla tatile gitmek istemiyorum yüzünü bile görmek istemiyorum çok iki yüzlü yüzüme gülüp eşimi dolduruyor bizi yalnız bırakmamak için çabalıyor oğlunu çok kıskanıyor . hele onun dediğini n olmasını hiç istemiyorum
beni 1.5 ayda çok yiprattilar anlatamadigim çok fazla şey yaşadım 1 ayda 6 kilo verdim üzüntü sıkıntı stres ten .napacagimi bilmiyorum .
sizce nasıl bir yol izlemeliyim eşimle yine birbirimize girdik tabiki ilk suçlu o beni çok kırıyor annesi izin vermedi diye resmen gitmiyor iananamıyorum
Çok üzgünüm yanlış bir evlilik yapmışsınız. Bu adamın böyle ana kuzusu olduğu önceden belliydi de siz mi görmezden geldiniz yoksa o sizden bunu sakladı mı bilmiyorum ama olmuş bir kere. Şimdi sizin rest çekmeniz lazım. Mutlaka ama mutlaka. Ve rest çekebilmek için de evliliğinizi gözden çıkarmayı göze almanız gerekiyor. Eğer blöf yaparsanız işe yaramaz daha da kötü olur. Onun kendisini vazgeçilmez zannetmesine izin vermeyin. Aileniz arkanızda zaten. Bir evlilikte en tehlikeli şey taraflardan birinin (özellikle de eşiniz gibi kötü niyetli olan tarafın) benim karım/kocam ben ne yaparsam yapayım beni bırakmaz inanışıdır. Artık evlendiniz diye ona mecbur değilsiniz. Boşandıktan sonraki ilişkileriniz bakımından da 5-10 sene evli olup boşanmakla 2 ay sonrasında boşanmak aynı görülmeyecek. Şimdi boşanırsanız zaten sizin kandırılmış olduğunuz belli olacak. O yüzden sonra tekrar evlenemem diye korkmayın.
Rest çekin. Ya beni eşitin, karın olarak kabul et. Beni sadece ailene aldığın köle olarak görmeyi bırak. Ya da ben gidiyorum deyin. Ve umursamazsa hala çekin gidin. Ne kadınlar var ikinci evliliklerinde hayallerinin ötesinde mutlu olan ve değer gören.
Benim babannem bunun bin beteriydi. Babam kazandığı parayı ona,onun dogurduklarina yedirsin. Bize koklatmasın, annemin ailesine gitmesin yeter. Hergün çağırırdı. Kızlarınada hergün geliyorlar bunların yüzünden hasta oluyorum demiş. Babam inanmıyordu. Şimdi etraftan duydukça pişman ama ne fayda.kaynanama eşim yokken bir şey dediğim de eşime bunu katarak değiştirerek anlatıyor o yüzden asla aramam ama eşimin yanında dicem
tamam anladim soylediginizi. Onun uzerine bunu soyluyorum. Evlenebilecek yastaysaniz -cok buyuk meseleler haric- kendi sorunlarinizi kendiniz halletmelisiniz. 1.5 ay ne ki. Daha evlilige alisamamissiniz bile. Ne dicek babaniz? "Kizimi uzmussunuz. Hiiii kulaginizi cekerim" mi? Veliye ihtiyaciniz yokki bu tip durumlarda. Bir sure sonra aileniz evliliginizin her seyine karisacak. Kayinvalidenizde aa onlar karisiyor biz niye karismayalim diyecek. Buyrun ailelerin evliligine. Siz sadece ailelerin size direttiklerini tartisiyor olacaksiniz. Krndi fikriniz olmayacak. Tipki suanda oldugu gibi.yok söylediklerinizle hiç ilgilsi yok . ailem onalrla bana yaptıkları şeyler için beni üzdükleri için konuşacaklar
aynen öyle çok zor durumdayım çok mutsuzum ama onlar çok mutlu ailesinin yanında zaten beni. unutuyor yok gibiÇok üzgünüm yanlış bir evlilik yapmışsınız. Bu adamın böyle ana kuzusu olduğu önceden belliydi de siz mi görmezden geldiniz yoksa o sizden bunu sakladı mı bilmiyorum ama olmuş bir kere. Şimdi sizin rest çekmeniz lazım. Mutlaka ama mutlaka. Ve rest çekebilmek için de evliliğinizi gözden çıkarmayı göze almanız gerekiyor. Eğer blöf yaparsanız işe yaramaz daha da kötü olur. Onun kendisini vazgeçilmez zannetmesine izin vermeyin. Aileniz arkanızda zaten. Bir evlilikte en tehlikeli şey taraflardan birinin (özellikle de eşiniz gibi kötü niyetli olan tarafın) benim karım/kocam ben ne yaparsam yapayım beni bırakmaz inanışıdır. Artık evlendiniz diye ona mecbur değilsiniz. Boşandıktan sonraki ilişkileriniz bakımından da 5-10 sene evli olup boşanmakla 2 ay sonrasında boşanmak aynı görülmeyecek. Şimdi boşanırsanız zaten sizin kandırılmış olduğunuz belli olacak. O yüzden sonra tekrar evlenemem diye korkmayın.
Rest çekin. Ya beni eşitin, karın olarak kabul et. Beni sadece ailene aldığın köle olarak görmeyi bırak. Ya da ben gidiyorum deyin. Ve umursamazsa hala çekin gidin. Ne kadınlar var ikinci evliliklerinde hayallerinin ötesinde mutlu olan ve değer gören.
yok şu durumda allah korusun zatenSakın bi cahillik yapıp hamile kalma! Bi kaç yıl bekle tabi annesine katlanabilirsen.
Benimde. Kp öyle domınantdır! Şu saatte yatın şu saatte kalkın, akşam 8 Eşimle dışarı çıkmak isteriz, hayır şimdi geç oldu yarın 7 de gidip 9 da dönersiniz. Ve zilyontane başka şey. Peki ben ne yaptım? Cingar çıkardım eşime karşı, kavga gürültü eksik olmadı , sonunda eşim sesini çıkarmaya başladı ama benim yıllarım gitti, 18 yıllık evliliğimde 4 yıldır onlar hayatımda Yok, ben yurtdışında onlar memleketteler, hersene izin bize yani bana zulum olurdu döndükten sonrada 11 ayı ben eşime eziyet ederdim, 5 yıldır babasıyla görüşmüyorum ve dünya varmış diyorum. Adam beni kendine nikahlı sanıyordu. Lütfen sen benim yaşadıklarımı yaşama, madem baban sana destek git yanına , süt danasınıda sakın yanına alma, ailenle güzelce vakit geçir hemde tadını çıkara çıkara, hiç vicdan yapma, evlenmeyi biliyorsa karısına sahip çıkmayıda bilsin. Gerekirse ailende uzun kal, adam olmadan gelmesin!
Kesinlikle bayramı ailenle geçir. Zaten bugün cuma. Hemen bir bilet al çek git. Ben gidiyorum beraber planladığımız tatile dersin giderken. Asla izin alıyor gibi söyleme. Kavga çıkarıp evden çıkmanı geciktirerek seni oyalayıp otobüsünü kaçırtmasına izin verme. Çek git.aynen öyle çok zor durumdayım çok mutsuzum ama onlar çok mutlu ailesinin yanında zaten beni. unutuyor yok gibi
inşallah hayırlısı olur
yok ailemle aynı şehirdeyim yarın sabah bizi geçerken alacaklardı arabayla ama şimdi ben tek gidicem oda ailesyle sabah erkenden gitsin artık napıyımKesinlikle bayramı ailenle geçir. Zaten bugün cuma. Hemen bir bilet al çek git. Ben gidiyorum beraber planladığımız tatile dersin giderken. Asla izin alıyor gibi söyleme. Kavga çıkarıp evden çıkmanı geciktirerek seni oyalayıp otobüsünü kaçırtmasına izin verme. Çek git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?