bayram .eş ve kV

Ne mutlu size ama hiçbir şey düzelmeden geri adım atarak ailenizin desteğini kaybetmeyin sakın.
Nedense uyarmak istedim.
ailemin gittiği yerde akrabalarımıza da uğrayacaklar tek başıma ne diyeceğim eşin nerde dediklerinde

ya bu ne böyle neden hep biz kadınlar böyle şeyler çekiyoruz, bende yeni böyle bir konu açtım bak ben 4 senedir aynı şeyleri çekiyorum eğer sen ipleri şimdi eline almazsan birdaha asla alamazsın, o kadına haddini bildirr ve eşinle uzlaşma yoluna gitt.. gerçi kelin merhemi olsa neyse..

Sizin yerinizde olsam çoktan ailemin yanına gitmek için valiz hazırlamaya başlamıştım. Eşiniz kararlı olduğunuzu görsün. Sizi sindirmeye çalışıyor üzgünüm ama kısmen başarmışta bunu. Siz onun ailesiyle gitmezseniz onun umurunda olmayacak sizi evde bırakıp gidecek. Bu fırsatı vermeyin ona.

aynen öyle olacak . umrunda değilim basar gider hiç değer vermiyor gidersem biterim zatn

ailemin gittiği yerde akrabalarımıza da uğrayacaklar tek başıma ne diyeceğim eşin nerde dediklerinde
İlla açıklama yapmanız gerekirse, sorunlarınızı anlatmayın tabiki ama, çalışıyor vs. mazaret uydurun, yalan olacak ama bazen mecbur oluyor.

aynen öyle olacak . umrunda değilim basar gider hiç değer vermiyor gidersem biterim zatn
Ailem konuşacak demişsiniz ama bu yanlış bir hamle olur bence. Allahtan korkmadan hakkınıza giren insanlar ailenizi hiç umursamaz. Annesi eşinizi ailenize karşı dolduracak muhtemelen. Oda içten içe kin besleyecek.
Zihniyetleri böyle çünkü. Kızın ailesi kim ki!!!!!söz hakları olamaz!!!

Maalesef taviz tavizi doğuruyor,şimdi sınırlarınızı çizmezseniz ;çocuklu ,mutsuz,hayaattan bıkmış,surekli ezilen bir kadın olur,kendinize olan güveninizi kaybedersiniz,siz degil esinizin sizi kaybetme korkusu olsun,biraz bencil olun ,dik durun

ama ilk aşamada başka çare yok ki anlamıyorlar ben .çok konuştum ama anlamadılar . ilk annem annesiyle konuşacak yine olmazsa babam sert çıkacak artık

sabredecek gücüm kalmadı her gün ağlıyorum ne olacaksa olsun modundaym artk

Çok üzgünüm yanlış bir evlilik yapmışsınız. Bu adamın böyle ana kuzusu olduğu önceden belliydi de siz mi görmezden geldiniz yoksa o sizden bunu sakladı mı bilmiyorum ama olmuş bir kere. Şimdi sizin rest çekmeniz lazım. Mutlaka ama mutlaka. Ve rest çekebilmek için de evliliğinizi gözden çıkarmayı göze almanız gerekiyor. Eğer blöf yaparsanız işe yaramaz daha da kötü olur. Onun kendisini vazgeçilmez zannetmesine izin vermeyin. Aileniz arkanızda zaten. Bir evlilikte en tehlikeli şey taraflardan birinin (özellikle de eşiniz gibi kötü niyetli olan tarafın) benim karım/kocam ben ne yaparsam yapayım beni bırakmaz inanışıdır. Artık evlendiniz diye ona mecbur değilsiniz. Boşandıktan sonraki ilişkileriniz bakımından da 5-10 sene evli olup boşanmakla 2 ay sonrasında boşanmak aynı görülmeyecek. Şimdi boşanırsanız zaten sizin kandırılmış olduğunuz belli olacak. O yüzden sonra tekrar evlenemem diye korkmayın.
Rest çekin. Ya beni eşitin, karın olarak kabul et. Beni sadece ailene aldığın köle olarak görmeyi bırak. Ya da ben gidiyorum deyin. Ve umursamazsa hala çekin gidin. Ne kadınlar var ikinci evliliklerinde hayallerinin ötesinde mutlu olan ve değer gören.

+1

kaynanama eşim yokken bir şey dediğim de eşime bunu katarak değiştirerek anlatıyor o yüzden asla aramam ama eşimin yanında dicem
Benim babannem bunun bin beteriydi. Babam kazandığı parayı ona,onun dogurduklarina yedirsin. Bize koklatmasın, annemin ailesine gitmesin yeter. Hergün çağırırdı. Kızlarınada hergün geliyorlar bunların yüzünden hasta oluyorum demiş. Babam inanmıyordu. Şimdi etraftan duydukça pişman ama ne fayda.

yok söylediklerinizle hiç ilgilsi yok . ailem onalrla bana yaptıkları şeyler için beni üzdükleri için konuşacaklar
tamam anladim soylediginizi. Onun uzerine bunu soyluyorum. Evlenebilecek yastaysaniz -cok buyuk meseleler haric- kendi sorunlarinizi kendiniz halletmelisiniz. 1.5 ay ne ki. Daha evlilige alisamamissiniz bile. Ne dicek babaniz? "Kizimi uzmussunuz. Hiiii kulaginizi cekerim" mi? Veliye ihtiyaciniz yokki bu tip durumlarda. Bir sure sonra aileniz evliliginizin her seyine karisacak. Kayinvalidenizde aa onlar karisiyor biz niye karismayalim diyecek. Buyrun ailelerin evliligine. Siz sadece ailelerin size direttiklerini tartisiyor olacaksiniz. Krndi fikriniz olmayacak. Tipki suanda oldugu gibi.

Sakın bi cahillik yapıp hamile kalma! Bi kaç yıl bekle tabi annesine katlanabilirsen.
Benimde. Kp öyle domınantdır! Şu saatte yatın şu saatte kalkın, akşam 8 Eşimle dışarı çıkmak isteriz, hayır şimdi geç oldu yarın 7 de gidip 9 da dönersiniz. Ve zilyontane başka şey. Peki ben ne yaptım? Cingar çıkardım eşime karşı, kavga gürültü eksik olmadı , sonunda eşim sesini çıkarmaya başladı ama benim yıllarım gitti, 18 yıllık evliliğimde 4 yıldır onlar hayatımda Yok, ben yurtdışında onlar memleketteler, hersene izin bize yani bana zulum olurdu döndükten sonrada 11 ayı ben eşime eziyet ederdim, 5 yıldır babasıyla görüşmüyorum ve dünya varmış diyorum. Adam beni kendine nikahlı sanıyordu. Lütfen sen benim yaşadıklarımı yaşama, madem baban sana destek git yanına , süt danasınıda sakın yanına alma, ailenle güzelce vakit geçir hemde tadını çıkara çıkara, hiç vicdan yapma, evlenmeyi biliyorsa karısına sahip çıkmayıda bilsin. Gerekirse ailende uzun kal, adam olmadan gelmesin!

aynen öyle çok zor durumdayım çok mutsuzum ama onlar çok mutlu ailesinin yanında zaten beni. unutuyor yok gibi

inşallah hayırlısı olur

yok şu durumda allah korusun zaten

o kadar sabrım yok inanın ki 1.5 ayda ömrümden ömür gitti gerçekten her akşam ağladım surat astım görmezden geldiler eşimde dahıl

aynen öyle çok zor durumdayım çok mutsuzum ama onlar çok mutlu ailesinin yanında zaten beni. unutuyor yok gibi

inşallah hayırlısı olur
Kesinlikle bayramı ailenle geçir. Zaten bugün cuma. Hemen bir bilet al çek git. Ben gidiyorum beraber planladığımız tatile dersin giderken. Asla izin alıyor gibi söyleme. Kavga çıkarıp evden çıkmanı geciktirerek seni oyalayıp otobüsünü kaçırtmasına izin verme. Çek git.

yok ailemle aynı şehirdeyim yarın sabah bizi geçerken alacaklardı arabayla ama şimdi ben tek gidicem oda ailesyle sabah erkenden gitsin artık napıyım

Sen de babanla gideceksin o zaman . Cesaretli değilsin. Baştan tavrını koyup ailene sahip çık. Belki sen tavrını koysaydın ailen bayramdan sonra eşinle konuşma gereği duymazdı. Madem benciller, dümeni istediği yere çevirmeyeceklerini göstermelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…