- 30 Nisan 2023
- 423
- 145
- 33
- 31
- Konu Sahibi mericeyn42
-
Bismillah yaPerşembe günü kp den eşim arabayı istedi kampa gidecez dedi ailecek annem kardeşlerim ve kayınvalidem kayınvalidem ben gelemem işim var dedi komşunun çocuklarına bakacakmis kp de önce ne işiniz var dedi eşim de kampa gidecez dedi. Nereye dedi işte söyledi sonra kimle dedi o da söyleyince benim işim belli olmaz köye gidebilirim dedi bizde bişey demedik ama canım sikildi eşimin erkek kardeşi ne zaman isterse alıyor arkadaslari ile pikniğe gidiyor tatile gidiyor kaç günlerce sıkıntı olmuyor bize gelince isim var ne biliyim ne sonraki gün de zorla pikniğe götürdü ailecek bende kahvaltıyı yaptık geçtim ağaç altına ortu serip kulaklığımi takip oturdum kayınvalidem de çay içiyorlardı iki bardak kalmıştı onu çeşme de yıkamış görmedim neyse o gün geçti ben de ailemi bugün kahvaltıya çağırdım oturuyorduk kp aradı babamı oda burdayiz deyince geliyoz dedi geldiler niye bizi çağırmaniz da ne bilyim ne de babaam İzmir de çalışıyor ve kaç ayda bir geliyor ailecek oturalım dedik yemek yedik tam çay icerdekn kp kalktı kapıyı kapattı kız kardeşlerim yan odadaydi işte senin halin tavrın ne öyle derdin ne o gün telefonda kimle konuyordun da annen gilden akılmi aliyirdun da kv orada bardak yıkarken sen niye geçtin oturdun da şöyle de böyle de babam da dayanamayıp ben kızım saygılı ve dik başlı değildir insanın hergunu birbirini tumaz morali bozuktur canı sikkindir yorgundur dedi böyle şeyleri konuşmaya gerek var mı dedi yaptığı bir saygısızlık olsa ben uyarırim dedi eşimde ağzını açıp bişey demedi eşimi çok seviyorum babasına gelince bişey demiyor boşver he de geç diyor öyle olmuyor işte canım çok sıkıldı iki yıllık evliyim çocugum olmadı su doğurmuş bu hamileymiş offf işte öyle içimde yangınlar var adam gelmis neyin kavgasını yapıyor hayır yani orada niye soylemiyon da babam gilin yanında gelip laf ediyon bende savundum kendimi robitmutum ben dedim iki yıldır el üstünde tut bir gün yapma kötü sen ol
Kızım korun Allah aşkına. Karısını savunamayan adamdan babada olmaz kocada. Biraz bekle ilerleyen günlerde çocuk işine karar verirsin. Ne demek babasına birşey diyemiyor. Evlenmeyi biliyorlar ama aynı yastığa baş koyduğun kadıni korumayacaksan adam değilsin demektir. ha kendini korumaya kalksan muhtemelen seni de engelleyecektir. Sen cocukmusun bir de babana şikayet ediyor.Perşembe günü kp den eşim arabayı istedi kampa gidecez dedi ailecek annem kardeşlerim ve kayınvalidem kayınvalidem ben gelemem işim var dedi komşunun çocuklarına bakacakmis kp de önce ne işiniz var dedi eşim de kampa gidecez dedi. Nereye dedi işte söyledi sonra kimle dedi o da söyleyince benim işim belli olmaz köye gidebilirim dedi bizde bişey demedik ama canım sikildi eşimin erkek kardeşi ne zaman isterse alıyor arkadaslari ile pikniğe gidiyor tatile gidiyor kaç günlerce sıkıntı olmuyor bize gelince isim var ne biliyim ne sonraki gün de zorla pikniğe götürdü ailecek bende kahvaltıyı yaptık geçtim ağaç altına ortu serip kulaklığımi takip oturdum kayınvalidem de çay içiyorlardı iki bardak kalmıştı onu çeşme de yıkamış görmedim neyse o gün geçti ben de ailemi bugün kahvaltıya çağırdım oturuyorduk kp aradı babamı oda burdayiz deyince geliyoz dedi geldiler niye bizi çağırmaniz da ne bilyim ne de babaam İzmir de çalışıyor ve kaç ayda bir geliyor ailecek oturalım dedik yemek yedik tam çay icerdekn kp kalktı kapıyı kapattı kız kardeşlerim yan odadaydi işte senin halin tavrın ne öyle derdin ne o gün telefonda kimle konuyordun da annen gilden akılmi aliyirdun da kv orada bardak yıkarken sen niye geçtin oturdun da şöyle de böyle de babam da dayanamayıp ben kızım saygılı ve dik başlı değildir insanın hergunu birbirini tumaz morali bozuktur canı sikkindir yorgundur dedi böyle şeyleri konuşmaya gerek var mı dedi yaptığı bir saygısızlık olsa ben uyarırim dedi eşimde ağzını açıp bişey demedi eşimi çok seviyorum babasına gelince bişey demiyor boşver he de geç diyor öyle olmuyor işte canım çok sıkıldı iki yıllık evliyim çocugum olmadı su doğurmuş bu hamileymiş offf işte öyle içimde yangınlar var adam gelmis neyin kavgasını yapıyor hayır yani orada niye soylemiyon da babam gilin yanında gelip laf ediyon bende savundum kendimi robitmutum ben dedim iki yıldır el üstünde tut bir gün yapma kötü sen ol
Başliktan anladım da, yine dayanamayıp girdim konuyaBismillah ya
Bir nokta bir virgül Allah aşkına
Bir başlığı anladım zatenBaşliktan anladım da, yine dayanamayıp girdim konuya
Sanki babası eşinizden çokmu iyi?Eşinizden bir cacık olmazsa babanızda sağlam bir posta koysaydı keşke.
Kimsenin çay bardağını yıkamak zorunda değilsin. Kimse ile zorla bir yere gitmek zorunda değilsin. Onlar da sana araba vermek zorunda değiller . Biraz sınırları çizin bencePerşembe günü kp den eşim arabayı istedi kampa gidecez dedi ailecek annem kardeşlerim ve kayınvalidem kayınvalidem ben gelemem işim var dedi komşunun çocuklarına bakacakmis kp de önce ne işiniz var dedi eşim de kampa gidecez dedi. Nereye dedi işte söyledi sonra kimle dedi o da söyleyince benim işim belli olmaz köye gidebilirim dedi bizde bişey demedik ama canım sikildi eşimin erkek kardeşi ne zaman isterse alıyor arkadaslari ile pikniğe gidiyor tatile gidiyor kaç günlerce sıkıntı olmuyor bize gelince isim var ne biliyim ne sonraki gün de zorla pikniğe götürdü ailecek bende kahvaltıyı yaptık geçtim ağaç altına ortu serip kulaklığımi takip oturdum kayınvalidem de çay içiyorlardı iki bardak kalmıştı onu çeşme de yıkamış görmedim neyse o gün geçti ben de ailemi bugün kahvaltıya çağırdım oturuyorduk kp aradı babamı oda burdayiz deyince geliyoz dedi geldiler niye bizi çağırmaniz da ne bilyim ne de babaam İzmir de çalışıyor ve kaç ayda bir geliyor ailecek oturalım dedik yemek yedik tam çay icerdekn kp kalktı kapıyı kapattı kız kardeşlerim yan odadaydi işte senin halin tavrın ne öyle derdin ne o gün telefonda kimle konuyordun da annen gilden akılmi aliyirdun da kv orada bardak yıkarken sen niye geçtin oturdun da şöyle de böyle de babam da dayanamayıp ben kızım saygılı ve dik başlı değildir insanın hergunu birbirini tumaz morali bozuktur canı sikkindir yorgundur dedi böyle şeyleri konuşmaya gerek var mı dedi yaptığı bir saygısızlık olsa ben uyarırim dedi eşimde ağzını açıp bişey demedi eşimi çok seviyorum babasına gelince bişey demiyor boşver he de geç diyor öyle olmuyor işte canım çok sıkıldı iki yıllık evliyim çocugum olmadı su doğurmuş bu hamileymiş offf işte öyle içimde yangınlar var adam gelmis neyin kavgasını yapıyor hayır yani orada niye soylemiyon da babam gilin yanında gelip laf ediyon bende savundum kendimi robitmutum ben dedim iki yıldır el üstünde tut bir gün yapma kötü sen ol
Anlamadım.Sanki babası eşinizden çokmu iyi?
Kızını savunması çok fena değil mi sizcede?Anlamadım.
Kusura bakma ama eşin iyi falan değil ayrıca sen esinle değil ailesi ile evli gibisin , sınırlarınızı ve mesafenizi ayarlamadan çocuk yapmayın derim ...Perşembe günü kp den eşim arabayı istedi kampa gidecez dedi ailecek annem kardeşlerim ve kayınvalidem kayınvalidem ben gelemem işim var dedi komşunun çocuklarına bakacakmis kp de önce ne işiniz var dedi eşim de kampa gidecez dedi. Nereye dedi işte söyledi sonra kimle dedi o da söyleyince benim işim belli olmaz köye gidebilirim dedi bizde bişey demedik ama canım sikildi eşimin erkek kardeşi ne zaman isterse alıyor arkadaslari ile pikniğe gidiyor tatile gidiyor kaç günlerce sıkıntı olmuyor bize gelince isim var ne biliyim ne sonraki gün de zorla pikniğe götürdü ailecek bende kahvaltıyı yaptık geçtim ağaç altına ortu serip kulaklığımi takip oturdum kayınvalidem de çay içiyorlardı iki bardak kalmıştı onu çeşme de yıkamış görmedim neyse o gün geçti ben de ailemi bugün kahvaltıya çağırdım oturuyorduk kp aradı babamı oda burdayiz deyince geliyoz dedi geldiler niye bizi çağırmaniz da ne bilyim ne de babaam İzmir de çalışıyor ve kaç ayda bir geliyor ailecek oturalım dedik yemek yedik tam çay icerdekn kp kalktı kapıyı kapattı kız kardeşlerim yan odadaydi işte senin halin tavrın ne öyle derdin ne o gün telefonda kimle konuyordun da annen gilden akılmi aliyirdun da kv orada bardak yıkarken sen niye geçtin oturdun da şöyle de böyle de babam da dayanamayıp ben kızım saygılı ve dik başlı değildir insanın hergunu birbirini tumaz morali bozuktur canı sikkindir yorgundur dedi böyle şeyleri konuşmaya gerek var mı dedi yaptığı bir saygısızlık olsa ben uyarırim dedi eşimde ağzını açıp bişey demedi eşimi çok seviyorum babasına gelince bişey demiyor boşver he de geç diyor öyle olmuyor işte canım çok sıkıldı iki yıllık evliyim çocugum olmadı su doğurmuş bu hamileymiş offf işte öyle içimde yangınlar var adam gelmis neyin kavgasını yapıyor hayır yani orada niye soylemiyon da babam gilin yanında gelip laf ediyon bende savundum kendimi robitmutum ben dedim iki yıldır el üstünde tut bir gün yapma kötü sen ol
işte senin halin tavrın ne öyle derdin ne o gün telefonda kimle konuyordun da annen gilden akılmi aliyirdun da kv orada bardak yıkarken sen niye geçtin oturdun da ş
E iki yıldır el üstünde tutup yüz vermişsin baştan yapmamalıydın. Ne münasebet, hizmetçi olarak mı almışlar seni? Sizde buna boyun mu eğiyorsunuz iki senedir? Ay en nefret ettiğim konulardan biri ya vermeyin şu yüzü hastalık durumu olur o zaman anlarım da bu nedir böyle.iki yıldır el üstünde tut bir gün yapma kötü sen ol
Ben de onu belirttim aslında. Konu sahibinin babasında iş yok. O yüzden sağlam posta koysaydı dedim. Benim kızım dik başlı değildir , ben gerekirse uyarırım dersen bu sahipsiz der ezerler.Kızını savunması çok fena değil mi sizcede?
Hössst benim kızım sizin hizmetcinizmi karının bardak yıkamasını istemiyorsan az ye de bir hizmetçi tut demesi gerekirken, aman benim kızım iyidir hoştur belki o gün canı sıkılmıştır ile geçiştirmiş.
Alt mesaj evet sen bardak yıkamak zorundasın, senin ne haddine oturup dinlenmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?