Tamda böyle düşündüm ve buna kırıldım aslında. Yani şurda bi tık daha yakın yerdeler. buarada diğer abimle de aynı binada annemler. şehir dışından gelen abimde tekrar köyden sonra o abimlere gidecekmis her türlü gelınecek yani oraya ve diğer abimde kalacak. Ben orada değil de mesela annemlerde kalmak isterdim yengemin evindense. Yani yakınımızdayken bayramlaşıp musait olanlarla beraber gidilebilirdi köye veya evime dönerdim. Uzun sürede kalacaklarmış köyde bi kac gün geç gidebilirlerdi.. neyse ya hiçbirşey anlamadım gerçekten2 çocukla gelemeyeceğinizi bildikleri halde biz alırız seni vs demeden sende köye gel diyorlarsa pekte sizi düşünüyorlar gibi gelmedi bana, gitmenize gerek yok bu durumda.
Hem siz neden 2 çocukla bu kadar çile çekerek yollara düşüyorsunuz ki.
Biraz alındım ama açıkçası dediğiniz gibide yapmak geldi aklıma ancak baya uzak kalıyor 3-4 saati bulur sanırım otobüs ile bilemedim ya birde gidişi otobüsün saati beklemesi vs 5 saati geçer heraldeÖnceki günden ben yarın yola cıkacagım demedıysenız nerden bıleceklerki..
birde illa bayram gunu gıtmek ıstemeyebılırler..
belki evi temizleyecek yada tatlısını vs yapacak hazırlıgı olacak.
ben yola cıkıcam deseydınızde onlar gıtseler haklısınız ama bu durumda küsecek alınacak biley göremedim .
Devamlı gıttıklerı yer dıyorsunuz babanızı arayın ben cocuklarla gelıyorum benı merkezden alırmısın dıyın gelıp alamam derse ozaman küsersiniz
Evet biliyorlar kesinlikle. Bana hiç söylemediler şu gün gideceğiz diye. Yada en azından biz bayramı köyde geçireceğiz deselerdi keşke bi gün önceden. Gittikten sonra diyorlar ve benim gidemeyeceğimide biliyorlar buna bozuldum aslında bende.Sizin durumunuzu bilmiyor mu aileniz? Bir gün bekleyebilirlerdi. Veya size bir gün erken merkeze gel, birlikte köye geçeriz diyebilirlerdi. Ben olsam bu bayramı evimde çocuklarımla eşimle geçirirdim. Aileme de merkeze döndükleri gün "geçmiş bayram" ziyaretine giderdim.
Birde abınız köye gelsinler dedi dedigine gore esinizin aracı var bırlıkte gelecegınızı dusunmus olabılırmı ? Sız ben tek cocuklarla gelıyorum dedınızmı . Bırde orası bana 2 saat dıyorsunuz ordan sonra köy 3 4 saat faxlamı anlamadım . Siz bugun bı arayın baba ben yarın gelıcem cocuklarla bızı alabılırmısınız cevaba göre kırılıp kırılmamayı ozaman düşünürsünüzBiraz alındım ama açıkçası dediğiniz gibide yapmak geldi aklıma ancak baya uzak kalıyor 3-4 saati bulur sanırım otobüs ile bilemedim ya birde gidişi otobüsün saati beklemesi vs 5 saati geçer heralde
Evet biliyorlar kesinlikle. Bana hiç söylemediler şu gün gideceğiz diye. Yada en azından biz bayramı köyde geçireceğiz deselerdi keşke bi gün önceden. Gittikten sonra diyorlar ve benim gidemeyeceğimide biliyorlar buna bozuldum aslında bende.
Haksizsiniz. Herkesin kendine göre planı ve hayatı var kimse size göre ayak uydurmak zorunda değil aynısını aileniz size yapsa burda da ailemin bencilligi diye konu açarsınız. Bırakın insanlari istedikleri gibi yaşasınlar çocuklar buyuyene kadar zaten kendi hayatlarini yaşayamıyorlar.Kızlar selam. Çok moralim bozuldu sizinle paylaşmak istiyorum.
Yarın aileme gidecektim bayram sebebi ile. Bayramı da orada geçirecektim. Abimlerde başka şehirden geliyorlar. Ben 2 küçük çocukla gidiyorum arabamda yok otobüs dolmuş vs ile gidiyorum 2 saatlik mesafedeler . Diğer kardeslerimin var istesem alırlarda ama ben yük olmak istemiyorum kendi başımın çaresine bakmak kimseye mahcup veya eline bakmak istemiyorum.
Neyse annem ve babam bugün sabahtan çıkıp köy evine gitmisler.(boş arabayla) Abimde (başka şehirden geliyor, köy direk yolunun üstü ki eve de gayet rahatlıkla geliyorlar zaten, benim konumuma aşırı ters ben bi uçtayım onların güzergahı öbür uç yani beni alsa zaten annemlerin eve gelmis olacaklar nerdeyse) yarın direk köy evine gidecekmis. Banada kaçıncı günü geleceksin köye gelsinler diyor baban falan diye mesaj atmıs(benim kendi başıma gelemeyeceğimi bilmezmiş gibi)
Bende çok bozuldum neden kaçar gibi şurda bayrama bir gün kalmısken gidiyorlar anlam veremedim. benim oraya hiç bir şekilde ulaşım şansım yok. En azından anne baba evinde toplanıp o şekilde gidilmesi gerekmez miydi illa gidilecekse?
Çok bozuldum anneme 'bende yarın gelecektim önce bi sizde toplansaydık keşke neyse gelince haber verirsiniz ozaman dedim dargın bi şekilde. Ve gitmeyide düşünmüyorum çok üzüldüm sizce haksız mıyım. biraz içimi dökmek istedim buaralar çok hassasım zaten
Kızlar selam. Çok moralim bozuldu sizinle paylaşmak istiyorum.
Yarın aileme gidecektim bayram sebebi ile. Bayramı da orada geçirecektim. Abimlerde başka şehirden geliyorlar. Ben 2 küçük çocukla gidiyorum arabamda yok otobüs dolmuş vs ile gidiyorum 2 saatlik mesafedeler . Diğer kardeslerimin var istesem alırlarda ama ben yük olmak istemiyorum kendi başımın çaresine bakmak kimseye mahcup veya eline bakmak istemiyorum.
Neyse annem ve babam bugün sabahtan çıkıp köy evine gitmisler.(boş arabayla) Abimde (başka şehirden geliyor, köy direk yolunun üstü ki eve de gayet rahatlıkla geliyorlar zaten, benim konumuma aşırı ters ben bi uçtayım onların güzergahı öbür uç yani beni alsa zaten annemlerin eve gelmis olacaklar nerdeyse) yarın direk köy evine gidecekmis. Banada kaçıncı günü geleceksin köye gelsinler diyor baban falan diye mesaj atmıs(benim kendi başıma gelemeyeceğimi bilmezmiş gibi)
Bende çok bozuldum neden kaçar gibi şurda bayrama bir gün kalmısken gidiyorlar anlam veremedim. benim oraya hiç bir şekilde ulaşım şansım yok. En azından anne baba evinde toplanıp o şekilde gidilmesi gerekmez miydi illa gidilecekse?
Çok bozuldum anneme 'bende yarın gelecektim önce bi sizde toplansaydık keşke neyse gelince haber verirsiniz ozaman dedim dargın bi şekilde. Ve gitmeyide düşünmüyorum çok üzüldüm sizce haksız mıyım. biraz içimi dökmek istedim buaralar çok hassasım zaten
Söyledim keşke sizde toplanıp gitseydik ben gelemem ki köye, yarın gelecektim dedim. Pekte umursamadılar sanırım çıkıp gittiklerine göre haberim olsa bugün geçerken benide alın bile diyebilirdim değişiklik olurdu. Abimde ordan tekrar annemlerin evin olduğu yere diğer abime gelecekmis abimlerde kalacaklarmıs. Sonra diğer abimle tekrar köye gidecekler herhalde bayramlaşmaya. ve ne plan yapıyorlarsa geçerken beni arayacaklar heralde(ararlarsa yani oda) ozaman bende bu plana uyamayabilirim yani. Madem öyle annemler neden alel acele köye gidiyor bi evlerinde karşılasalardı ya. yarın herkes orda olabilirdi beraber gidebilirdik. Ay bi tuhaf oldum ya gerçekten şuan hiç anlam veremedim sinirim bozulduSöylesem alırlar diyorsunuz ama kardeşim bana gelince söylemesine gerek yok gider alırım aracı yoksa.
Sessiz kalmak yerine benim aracım mi var nasıl geleyim deseniz ya.
E pardonda Allahın dağı yol bile düzgün yokki otobüs olsun. Yürüyecek miyim ki yürümekte imkansız. Bi zahmet alsınlar istiyorlarsa görmek. Ne duyar kasıcam Allah aşkına ya gayette bakmıyorum kimsenin eline gitmem olur biter sorun değil benim için köy sevmiyorum zaten.Kimsenin eline bakmak istemiyorym deyip duyar kasmışsiniz ama ellerine de bakmışsınız. Gelsinler alsinlar diye. Ayrıca ayip değil bu düşünseler iyi olurdu ama onlar düşünmediyse siz deyin bizi de alın geçerken diye.
Ama siz bişeye takmıssınızda neye sizde pek bılmıyosunuz galıba ..Söyledim keşke sizde toplanıp gitseydik ben gelemem ki köye, yarın gelecektim dedim. Pekte umursamadılar sanırım çıkıp gittiklerine göre haberim olsa bugün geçerken benide alın bile diyebilirdim değişiklik olurdu. Abimde ordan tekrar annemlerin evin olduğu yere diğer abime gelecekmis abimlerde kalacaklarmıs. Sonra diğer abimle tekrar köye gidecekler herhalde bayramlaşmaya. ve ne plan yapıyorlarsa geçerken beni arayacaklar heralde(ararlarsa yani oda) ozaman bende bu plana uyamayabilirim yani. Madem öyle annemler neden alel acele köye gidiyor bi evlerinde karşılasalardı ya. yarın herkes orda olabilirdi beraber gidebilirdik. Ay bi tuhaf oldum ya gerçekten şuan hiç anlam veremedim sinirim bozuldu
Aılem bana bunu zaten yapıyor onlar büyük ihtimal kendi aralarında plan yaptı bana sormadan etmeden. Ben neden bu plana uyuyorum ozaman?? Hayatlarına karıştığım yok her ay köydeler zaten. Hiç mi gitmeyin dedik ne dedik ki? Hayır bide bayramda görmeye gitmesek boyun büküp göz doldurmayacaklar mı Allah aşkına sizde ya.Haksizsiniz. Herkesin kendine göre planı ve hayatı var kimse size göre ayak uydurmak zorunda değil aynısını aileniz size yapsa burda da ailemin bencilligi diye konu açarsınız. Bırakın insanlari istedikleri gibi yaşasınlar çocuklar buyuyene kadar zaten kendi hayatlarini yaşayamıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?