- 8 Nisan 2015
- 173
- 100
- 48
- Konu Sahibi Kelebek040225
-
Aynen size katılıyorum anne diyoruz ama kaçınıx gerçekten hissederek anne diyor bilmiyorum bana sürekli annenle kayınvalideni bir tut ayırma diye tembihliyorlar anlam veremiyorum bazen misafirleri geliyor yardıma gel diyor gitmiyorum yol gözümde büyüyor istemiyorum buraya bakıyorum kayınvalşdesşne çok yakın olanlar temizlik yapanlar misafirlerini karşılayanlar oluyor şaşırıyorum ben mi abartıyorum benimseyemedim mi avaba diyorumKayinvalideye anne denmesini, anneyle es tutulmasini dogru bulmuyorum. Anneyle cocuk arasindaki bag en ozel, en guclu bag bana gore. Annemle bu gunlere kolay gelmedik. Ona duydugum sevgiyi baskasina duyamam, gosterdigim yakinligi da baskasina gosteremem.
Aynen size katılıyorum anne diyoruz ama kaçınıx gerçekten hissederek anne diyor bilmiyorum bana sürekli annenle kayınvalideni bir tut ayırma diye tembihliyorlar anlam veremiyorum bazen misafirleri geliyor yardıma gel diyor gitmiyorum yol gözümde büyüyor istemiyorum buraya bakıyorum kayınvalşdesşne çok yakın olanlar temizlik yapanlar misafirlerini karşılayanlar oluyor şaşırıyorum ben mi abartıyorum benimseyemedim mi avaba diyorum
Yoo abartmiyosun bnde hic benimseyemedim cunku sevimsiz ona bisey yapmak gelmiyo icimden. Zaten kimsenin biseyini begenmez sinir oluyorum o huyuna. Baska seyleri begenmiyo ee temizligini de begenmez o zaman kolay gele. Kv ile anayi bir tutmak nedr ya. (Saygida kusur etmem o ayri da.) bn anne degilim ama ne emeklerle buyuttugunuz yawrulariniz ister misiniz szi bir tutsun. Bn daha yokken bahsi gecince paylasamiyorum. Annem bnm ya bi tane kv kimmis.Aynen size katılıyorum anne diyoruz ama kaçınıx gerçekten hissederek anne diyor bilmiyorum bana sürekli annenle kayınvalideni bir tut ayırma diye tembihliyorlar anlam veremiyorum bazen misafirleri geliyor yardıma gel diyor gitmiyorum yol gözümde büyüyor istemiyorum buraya bakıyorum kayınvalşdesşne çok yakın olanlar temizlik yapanlar misafirlerini karşılayanlar oluyor şaşırıyorum ben mi abartıyorum benimseyemedim mi avaba diyorum
Evet kayınvalidemin de durumu baya iyi beni açık açık çağırmadı temizliğe ama bazen nasıl yapıcam çok yoruluyorum falan diye yakınıyor üstüme alınıyorum ben de evini başkasıma temizletemezmiş temizlikçi çağıranlara şaşırıyormuş kendisi tanımadığı insanı evine temizlik yapsın diye çağıramazmışValla durumu varsa yardim icin tutsun derim ki bnmkinin var. Ya da kizi varsa o yapsin tmm blki esit olmasi gerekiyo gbi duruyo ama hangi camiye minare olucaz. Kadina dusen islerin vs yaninda evini temizle ee anneni birakamazsin mesela bnm ananem de var en az annem kadar emegi var bnde maddi manevi. Ee bide kv oldu canim. Bn gitmiyorum valla parasi pulu var yapamiyosa tutsun birini sirf esit tutucam dye de kndimi yoramam.
Hic takilma bnmkide oyle diyodu valla anne hic kndini yorma birini bulalim inan borcumuz olmasa bnde cagiririm hiccc ypmam ölumlu dunya bosverr diyorm sende oyle de.Evet kayınvalidemin de durumu baya iyi beni açık açık çağırmadı temizliğe ama bazen nasıl yapıcam çok yoruluyorum falan diye yakınıyor üstüme alınıyorum ben de evini başkasıma temizletemezmiş temizlikçi çağıranlara şaşırıyormuş kendisi tanımadığı insanı evine temizlik yapsın diye çağıramazmış
Annemin malesef birini tutçak durumu yok maddi durumları pek iyi değil ben de çalışmıyorum o yüzden ben de tutamıyorumİkisinde gitmedim. 100 lira veriyorsun sana duvarlara kadar siliyorlar iki kişi Hemde. Hiç yoramam kendimi .. onlarda yormasın. Zira yormuyor da . Annem kadın tutuyor her zaman.
Peki bunu kayınvalidenize deyip annenizr yardıma gittiğinizde annene olunca gidiyorsun ama demiyor mu ya da bişey demiyor muHic takilma bnmkide oyle diyodu valla anne hic kndini yorma birini bulalim inan borcumuz olmasa bnde cagiririm hiccc ypmam ölumlu dunya bosverr diyorm sende oyle de.
Bir bakarsın evini temizlemişsin. Geçen sene başıma geldi. Anam kendi camımı silmekten aciz ben kv camını sildim. Şuan kendime hayret ediyorum. Sakın dinleme.konuyu temizliğe getirme...Evet kayınvalidemin de durumu baya iyi beni açık açık çağırmadı temizliğe ama bazen nasıl yapıcam çok yoruluyorum falan diye yakınıyor üstüme alınıyorum ben de evini başkasıma temizletemezmiş temizlikçi çağıranlara şaşırıyormuş kendisi tanımadığı insanı evine temizlik yapsın diye çağıramazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?