- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- Konu Sahibi Kelebek040225
-
Kayınvalidemle aramızda sorun yok ama kayınvalideye hizmet etmek bana garip geliyor nedense kendi annem gibi görmüyorum ama böyle durumlarda da vicdan yapıyorum eşim tek çocuk yani başka çocuğu yok.
Biz 2 kisiyiz birde . Keske bende olmasam evde bayramda ama ne yazikki evdeyim ama tekim kocam memlekete gidicek 1 günlüğüne byee byeee hahaahahaEvet ya valla illallah ettim.
4 kisiyiz ve o camasir makinesi durmuyo.
Bunca telaşın arasinda bayram temizliği var bide.
Neyse ki evde olmicaz.
Ayy benim de var begonvilim balkonda yetistiriyorum :)) begonvil nickini baskasi almis. Behonya bende de var yeni diktim anca tuttu birinin bahcesinden caldım malum calınan cicej iyi tutarmisBiz 2 kisiyiz birde . Keske bende olmasam evde bayramda ama ne yazikki evdeyim ama tekim kocam memlekete gidicek 1 günlüğüne byee byeee hahaahahabi bardakla su icince tekrar susayinca baska bardak alıyorum ondan boyle ama. Bu arada begonvilim var biraz cicegini döktü ama masallah saglam nickiniz cok hosuma gitti begonyamda var surekli açıyor bayramda evde olmadığınız icin sanslisiniz bence .
Kızlar merhaba. Benim derdim gerçekten dert mi bilmiyorum ama gene de yazmak istedim. 1 senelik evliyim eşimle aynı memleketteniz ailelerimiz aynı ilçede oturuyor. Biz eşimle ailelerimize yarım saat uzaklıkta başka bir ilçede oturuyoruz. Bayram temizliği için anneme yardıma gidicem ama sanki kayınvalideme de gitmek zorundaymışım gibi hissediyorum. Aslında sadece bayram temizliğinde de değil her konuda eşit davranmaya çalışıyorum mesela anneler gününde birine çanta aldıysam diğerine de çanta alıyorum vs. Sizde durumlar nasıl böyle mi olması gerekiyor sizce? Anneme bayram temizliğine gidip kayınvalideme gitmediğimde ayıp etmiş olur muyum siz ne yapıyorsunuz bu bayram temizliklerinde merak ediyorum biraz da yeni evli olduğum için bu konuya taktım sanırım.
Kayınvalidemle aramızda sorun yok ama kayınvalideye hizmet etmek bana garip geliyor nedense kendi annem gibi görmüyorum ama böyle durumlarda da vicdan yapıyorum eşim tek çocuk yani başka çocuğu yok.
Gercekten mi çalınan cicek iyi mi tutarmis öğrendiğim iyi oldu bende yapcam hirsizlik. Hirsizlik bizim isimiz Hüseyin abiiiiAyy benim de var begonvilim balkonda yetistiriyorum :)) begonvil nickini baskasi almis. Behonya bende de var yeni diktim anca tuttu birinin bahcesinden caldım malum calınan cicej iyi tutarmis
Valla cok sinirliym bayram konusun da evde olsam iyiydi :)
Gercekten mi çalınan cicek iyi mi tutarmis öğrendiğim iyi oldu bende yapcam hirsizlik. Hirsizlik bizim isimiz Hüseyin abiiiiha sizinki memleket gezmezi tarzi bisey sanirim anladim. Ben gitmiyorum ooooooohhhhhhhhh çünkü gidince bana diyolar ki cok zayıfmışım birde ne zaman cocuk yapcakmisiz cocuk yapalim mış.
Anneme yardima gittigimi soylemiyorum kiPeki bunu kayınvalidenize deyip annenizr yardıma gittiğinizde annene olunca gidiyorsun ama demiyor mu ya da bişey demiyor mu
Evet kayınvalidemin de durumu baya iyi beni açık açık çağırmadı temizliğe ama bazen nasıl yapıcam çok yoruluyorum falan diye yakınıyor üstüme alınıyorum ben de evini başkasıma temizletemezmiş temizlikçi çağıranlara şaşırıyormuş kendisi tanımadığı insanı evine temizlik yapsın diye çağıramazmış
Valla daha deminde soyledim herhalde almayacaksin diye cevap vermedi domuz. Aman bisver yapma dunyaya bir.kez geliyoruz zaten oye degilmi kendimizi heba mi edelim yani ama annen i düşünmen guzel birseu tabiki git yardimci.ol kadincagiza. Bosver kayinvalideni ilerde dilini koparırız laf sokarsa hahahahahaBayramlık önemli ya ben de çok önemserim yeni yeni cicileri giymek süslenip püslenmek zaten bayram günü heyecanlandırıyor insanıBen de açıkçası temizlik konusunda pek iyi değilim kendi evimi zor temizliyorum çalışmıyorum ama evde ders çalışıyorum sınava hazırlandığım için. Üniversite bittikten 1 sene sonra evlendim okuduğum için anneme evde pek faydam olmado açıkçası bari şimdi gidiyim diyordum ama bu konu aklıma takıldı kahınvalidem bana da gel temizliğe bana niye gelmiyorsun gibi şeyler söylüycek diye kendime dert ettim çok laf sokan biridir diliyle döver insanı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?