- 21 Temmuz 2014
- 883
- 1.210
- 113
- Konu Sahibi Kelebek040225
-
Bayramlık önemli ya ben de çok önemserim yeni yeni cicileri giymek süslenip püslenmek zaten bayram günü heyecanlandırıyor insanıBenim kocam bana evlenmeden temizlikci tutacam oturma odasini ona veririz yatili kalir demisti bende gerek yok haftada 1 gelse yeter demistim sanki yalı da.malikanede yasiyoruz. Ev dubleks benim ama oyle biseye gerek yok yatili hizmetliye. Neyse ilk zanalar 15 te bir kadinlsr geldi geldi geldi cok rahat ettim sonra kadinlar terbiyesizlik yapti isini guzel yapmadi yol verdik sonra baskasini bulduk geldi bi kez temizledi onun üstüne de o kadinlar ise gitmiyormuş sanirim suan kaldim dimdizlak. Bide adetim yeni bitti havalar sicak pedden dolayi mantar oldum krem sürüyorum onla ugrasiyorm simdi gorumce gelcek diye bide evi bal dok yala yap. Reva mi bu? Bana bayramlik bile almadi küstah. Simdi gülersiniz belki ama ben biraz cocuk gibiyim bu yasima kadar hep bayramlik aldi anam babam gecen sene nisanliyken kendisinin annesi de bana aldi bana diyorki ne bayramligi yaaaaa bi tane carpcam görür o gününü. Giysin kirisik kirisik tshortlerini hizmetcisi var sanki.
ikisine de gitmem eli ayağı tutuyorsa hediye konusunda eşit davranmak en doğrusu..Kızlar merhaba. Benim derdim gerçekten dert mi bilmiyorum ama gene de yazmak istedim. 1 senelik evliyim eşimle aynı memleketteniz ailelerimiz aynı ilçede oturuyor. Biz eşimle ailelerimize yarım saat uzaklıkta başka bir ilçede oturuyoruz. Bayram temizliği için anneme yardıma gidicem ama sanki kayınvalideme de gitmek zorundaymışım gibi hissediyorum. Aslında sadece bayram temizliğinde de değil her konuda eşit davranmaya çalışıyorum mesela anneler gününde birine çanta aldıysam diğerine de çanta alıyorum vs. Sizde durumlar nasıl böyle mi olması gerekiyor sizce? Anneme bayram temizliğine gidip kayınvalideme gitmediğimde ayıp etmiş olur muyum siz ne yapıyorsunuz bu bayram temizliklerinde merak ediyorum biraz da yeni evli olduğum için bu konuya taktım sanırım.
Kızlar merhaba. Benim derdim gerçekten dert mi bilmiyorum ama gene de yazmak istedim. 1 senelik evliyim eşimle aynı memleketteniz ailelerimiz aynı ilçede oturuyor. Biz eşimle ailelerimize yarım saat uzaklıkta başka bir ilçede oturuyoruz. Bayram temizliği için anneme yardıma gidicem ama sanki kayınvalideme de gitmek zorundaymışım gibi hissediyorum. Aslında sadece bayram temizliğinde de değil her konuda eşit davranmaya çalışıyorum mesela anneler gününde birine çanta aldıysam diğerine de çanta alıyorum vs. Sizde durumlar nasıl böyle mi olması gerekiyor sizce? Anneme bayram temizliğine gidip kayınvalideme gitmediğimde ayıp etmiş olur muyum siz ne yapıyorsunuz bu bayram temizliklerinde merak ediyorum biraz da yeni evli olduğum için bu konuya taktım sanırım.
Kız amma dolmuşsun güldürdun beni ya :)))Kendisi teklif edeese de baska bahane bul herkes kendine baksin herkes basinin carwsine baks8n herkes kendi evini temizlesin hic tribe girme arkadasim ne düşünürse düşünsün simdiki gelinler kayinvalideyi takmiyorlar zaten biliyorsun az cok sende. Sen kendi evini temizle annene de yardimci ol temizle mis gibi otur kahveni ic hic konusunu bile acma
Evet çalışmıyorum ama kpssye çalışıyorum evde kendi temizliğimi zor yapıyorum. Kayınvalidenin kızı yapsın demedim ama biliyorsunuz ki toplumumuzda temizliğe erkek yardım etmez ama kız yapmak zorunda gibi bir algı var tabi ki bu yanlış ancak takdir edersiniz ki kayınvalideler hiç oğlum gel bayram temizliğine yardım et demiyor gelin gel ya da kızım gel diyor.Çalışmıyormuşsunuz, yeni okudum. Profilinizde öğretmen yazıyordu, onu baz alıp yazmıştım. Ama yine de eşinizin ailesinin temizliğinden mesul değilsiniz.
Kendi evinizde siz ev işlerini yapıyorsunuz, eşiniz evi geçindiriyor. İş bölümünüz böyle. Eşiniz sizin ailenizin evini geçindirmediğine göre, sizin de onun ailesinin ev işlerinden mesul değilsiniz.
Kayınvalideniz yardımcı da istemiyormuş. O zaman ya kendi veya erkek yada kız çocukları temizleyecek.
Ahahahahhahahahahahaha ya hemde nasil doluyum anlatamam. Hep öyle oluyor iste camasir makinasi bulasik makinasi nedense hic tatil yapmiyorKız amma dolmuşsun güldürdun beni ya :)))
Hayir bal dök yala yapma . Supurge tut. Camasirlari da toplayıncs hemen katla kırışmasın.
Bu aklı sana verirken dusundum de bi sepet renkli dun toplanmis , beyazla dun serilmis askida bekliyo ee bi sepet daha renkli yikancak bugun bekliyo. Olaylar olaylar
Evet ya valla illallah ettim.Ahahahahhahahahahahaha ya hemde nasil doluyum anlatamam. Hep öyle oluyor iste camasir makinasi bulasik makinasi nedense hic tatil yapmiyor
Evet çalışmıyorum ama kpssye çalışıyorum evde kendi temizliğimi zor yapıyorum. Kayınvalidenin kızı yapsın demedim ama biliyorsunuz ki toplumumuzda temizliğe erkek yardım etmez ama kız yapmak zorunda gibi bir algı var tabi ki bu yanlış ancak takdir edersiniz ki kayınvalideler hiç oğlum gel bayram temizliğine yardım et demiyor gelin gel ya da kızım gel diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?