• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayrama ramak kala alacağım kalorilerin derdine düştüm ne yapacağım?

pudrakokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
542
10
26
İzmir
Bayrama çok az kaldı haliyle hepimiz tatlılar, yemekler, ikramlar derken fazla fazla alacağız kalorileri peki az miktarda yiyerek formumuzu korumamız mümkün mü? bildiğim kadarıyla 1 baklavayı bile spor yapmamız halinde 1 saatte eritiyor bünyemiz ve ısrarla doldurulan tabakları yarım bırakmak nasıl mümkün olacak ben nefsime yenik düşüyorum bayramlarda bununla ilgili sihirli bir formülü olan var mı hanımlar :(

ikram edilen tatlıları geri çeviremiyorsan en azından 1-2çatal al bırak sakın hepsini bitirme.mesela ben 1çatal alıp üstüne koca bi bardak su içince midemi dolduruyo yetiyo o bana.fazla yediğin olursa da akşam mutlaka 1saat yürü canım en azından telafi eder

ikram edilen tatlıları geri çeviremiyorsan en azından 1-2çatal al bırak sakın hepsini bitirme.mesela ben 1çatal alıp üstüne koca bi bardak su içince midemi dolduruyo yetiyo o bana.fazla yediğin olursa da akşam mutlaka 1saat yürü canım en azından telafi eder

öyle de ayıp olmaz mı yahu bi çatal aldım beğenmedim gibi...

Bayrama çok az kaldı haliyle hepimiz tatlılar, yemekler, ikramlar derken fazla fazla alacağız kalorileri peki az miktarda yiyerek formumuzu korumamız mümkün mü? bildiğim kadarıyla 1 baklavayı bile spor yapmamız halinde 1 saatte eritiyor bünyemiz ve ısrarla doldurulan tabakları yarım bırakmak nasıl mümkün olacak ben nefsime yenik düşüyorum bayramlarda bununla ilgili sihirli bir formülü olan var mı hanımlar :(

bende kilo verme aşamasındayım..şimdilik 9 kilo verdim..geçen bayramda samimiyetine inandığım insanlara gittiğimizde kesinlikle yemedim bana getirmeyin dedim ve anlayışla karşıladı bazıları..bazıları da inadına getirdi..biz annemle yemek zorunda kaldıklarımızı paylaştık..eve dönünce mutlaka protein yemelisin dengelemek için..yoğurt veya ayran yada süt tavsiye ederim...karbonhidrat yeme...

Back
X