“Bile” dediğiniz şey şu an üç dört milyon civarında yalnız. Evinizin olmamasıyla, borcunuzla bayramda aile ziyareti yapmanızın ne alakası var? Kiradayız diye eşimin ailesine bilenmek hiç aklıma gelmemişti, ilginç bir kafa yapısı.bir evimiz bile yok kiralarda sürünüyoruz , üstelik bir ton borç var , bana hiç bir faydası olmayan ailesine ki annesinin hakkını yiyemem o yardımcı oluyor arada benim de faydam olmasın istiyorum
3 5 gün sen onunkilere, 3 5 gün de o seninkilere tahammül edecek öyle öyle geçecek. Bu şekilde orta yol bulunmaz.Eşimin ailesinin başka ilde köyü var , her bayram oraya giderler ve tarlada çalışırlar , tek izinleri o olduğu için , bizde evleneli bi beş ay oldu Ramazan Bayram’ında gitmemiştim köylerine ama kurban da gelmezsen olmaz diyor eşim , ben ise haftanın beş günü çalışıyorum, köye gitmek istemiyorum zaten benim annem de köyde kendi köyüme gidince de yoruluyorum , ama eşimin dediği sizin evde yaptığını bizde yap , gel tarlada Çalış demiyorum diyor , benden yemek yapmamı istiyor, gelmicem deyince de geleceksin diyor , yani bu durumda köye gideceğim ama içim hiç gitmek istemiyor, çalışan bi insan olmasam neyse , bir evimiz bile yok kiralarda sürünüyoruz , üstelik bir ton borç var , bana hiç bir faydası olmayan ailesine ki annesinin hakkını yiyemem o yardımcı oluyor arada benim de faydam olmasın istiyorum, köye gelmem için ısrar ediyorlar ama ben gitmek istemiyorum
Kayınvalidemler ev bile alamadı demek istiyor sanırım3 5 gün sen onunkilere, 3 5 gün de o seninkilere tahammül edecek öyle öyle geçecek. Bu şekilde orta yol bulunmaz.
Tatil uzadı iki üç gün kalın, diğer sürede de kendiniz gezin. Tabi sizin iş yeri uzattı ise...
Çoğumuzun ailesi kendi halinde, herkes de Vehbi Koç değil yani köyde eken biçen insanlar napsın. Sen de ailenden biliyorsun...
5 Aylık evlilikte arıza çıkarmak için çok erken
Borcun bayram tatili ile ne ilgisi var, kira ne alaka. Bunlar sizin çift olarak sorununuz.
Eşimin ailesinin başka ilde köyü var , her bayram oraya giderler ve tarlada çalışırlar , tek izinleri o olduğu için , bizde evleneli bi beş ay oldu Ramazan Bayram’ında gitmemiştim köylerine ama kurban da gelmezsen olmaz diyor eşim , ben ise haftanın beş günü çalışıyorum, köye gitmek istemiyorum zaten benim annem de köyde kendi köyüme gidince de yoruluyorum , ama eşimin dediği sizin evde yaptığını bizde yap , gel tarlada Çalış demiyorum diyor , benden yemek yapmamı istiyor, gelmicem deyince de geleceksin diyor , yani bu durumda köye gideceğim ama içim hiç gitmek istemiyor, çalışan bi insan olmasam neyse , bir evimiz bile yok kiralarda sürünüyoruz , üstelik bir ton borç var , bana hiç bir faydası olmayan ailesine ki annesinin hakkını yiyemem o yardımcı oluyor arada benim de faydam olmasın istiyorum, köye gelmem için ısrar ediyorlar ama ben gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?