Eşimin ailesinin başka ilde köyü var , her bayram oraya giderler ve tarlada çalışırlar , tek izinleri o olduğu için , bizde evleneli bi beş ay oldu Ramazan Bayram’ında gitmemiştim köylerine ama kurban da gelmezsen olmaz diyor eşim , ben ise haftanın beş günü çalışıyorum, köye gitmek istemiyorum zaten benim annem de köyde kendi köyüme gidince de yoruluyorum , ama eşimin dediği sizin evde yaptığını bizde yap , gel tarlada Çalış demiyorum diyor , benden yemek yapmamı istiyor, gelmicem deyince de geleceksin diyor , yani bu durumda köye gideceğim ama içim hiç gitmek istemiyor, çalışan bi insan olmasam neyse , bir evimiz bile yok kiralarda sürünüyoruz , üstelik bir ton borç var , bana hiç bir faydası olmayan ailesine ki annesinin hakkını yiyemem o yardımcı oluyor arada benim de faydam olmasın istiyorum, köye gelmem için ısrar ediyorlar ama ben gitmek istemiyorum
Nasıl problem çıkarırım diye sorsaydınız?Eşimin ailesinin başka ilde köyü var , her bayram oraya giderler ve tarlada çalışırlar , tek izinleri o olduğu için , bizde evleneli bi beş ay oldu Ramazan Bayram’ında gitmemiştim köylerine ama kurban da gelmezsen olmaz diyor eşim , ben ise haftanın beş günü çalışıyorum, köye gitmek istemiyorum zaten benim annem de köyde kendi köyüme gidince de yoruluyorum , ama eşimin dediği sizin evde yaptığını bizde yap , gel tarlada Çalış demiyorum diyor , benden yemek yapmamı istiyor, gelmicem deyince de geleceksin diyor , yani bu durumda köye gideceğim ama içim hiç gitmek istemiyor, çalışan bi insan olmasam neyse , bir evimiz bile yok kiralarda sürünüyoruz , üstelik bir ton borç var , bana hiç bir faydası olmayan ailesine ki annesinin hakkını yiyemem o yardımcı oluyor arada benim de faydam olmasın istiyorum, köye gelmem için ısrar ediyorlar ama ben gitmek istemiyorum
Evlenirken belliydi bu gideceksiniz yanım evlenmeseydiniz madem köye gidip gelen biriyleEşimin ailesinin başka ilde köyü var , her bayram oraya giderler ve tarlada çalışırlar , tek izinleri o olduğu için , bizde evleneli bi beş ay oldu Ramazan Bayram’ında gitmemiştim köylerine ama kurban da gelmezsen olmaz diyor eşim , ben ise haftanın beş günü çalışıyorum, köye gitmek istemiyorum zaten benim annem de köyde kendi köyüme gidince de yoruluyorum , ama eşimin dediği sizin evde yaptığını bizde yap , gel tarlada Çalış demiyorum diyor , benden yemek yapmamı istiyor, gelmicem deyince de geleceksin diyor , yani bu durumda köye gideceğim ama içim hiç gitmek istemiyor, çalışan bi insan olmasam neyse , bir evimiz bile yok kiralarda sürünüyoruz , üstelik bir ton borç var , bana hiç bir faydası olmayan ailesine ki annesinin hakkını yiyemem o yardımcı oluyor arada benim de faydam olmasın istiyorum, köye gelmem için ısrar ediyorlar ama ben gitmek istemiyorum
Annesinin hakkını yiyemem dediğine göre faydası var demek ki size.Eşimin ailesinin başka ilde köyü var , her bayram oraya giderler ve tarlada çalışırlar , tek izinleri o olduğu için , bizde evleneli bi beş ay oldu Ramazan Bayram’ında gitmemiştim köylerine ama kurban da gelmezsen olmaz diyor eşim , ben ise haftanın beş günü çalışıyorum, köye gitmek istemiyorum zaten benim annem de köyde kendi köyüme gidince de yoruluyorum , ama eşimin dediği sizin evde yaptığını bizde yap , gel tarlada Çalış demiyorum diyor , benden yemek yapmamı istiyor, gelmicem deyince de geleceksin diyor , yani bu durumda köye gideceğim ama içim hiç gitmek istemiyor, çalışan bi insan olmasam neyse , bir evimiz bile yok kiralarda sürünüyoruz , üstelik bir ton borç var , bana hiç bir faydası olmayan ailesine ki annesinin hakkını yiyemem o yardımcı oluyor arada benim de faydam olmasın istiyorum, köye gelmem için ısrar ediyorlar ama ben gitmek istemiyorum
Eşimin ailesinin başka ilde köyü var , her bayram oraya giderler ve tarlada çalışırlar , tek izinleri o olduğu için , bizde evleneli bi beş ay oldu Ramazan Bayram’ında gitmemiştim köylerine ama kurban da gelmezsen olmaz diyor eşim , ben ise haftanın beş günü çalışıyorum, köye gitmek istemiyorum zaten benim annem de köyde kendi köyüme gidince de yoruluyorum , ama eşimin dediği sizin evde yaptığını bizde yap , gel tarlada Çalış demiyorum diyor , benden yemek yapmamı istiyor, gelmicem deyince de geleceksin diyor , yani bu durumda köye gideceğim ama içim hiç gitmek istemiyor, çalışan bi insan olmasam neyse , bir evimiz bile yok kiralarda sürünüyoruz , üstelik bir ton borç var , bana hiç bir faydası olmayan ailesine ki annesinin hakkını yiyemem o yardımcı oluyor arada benim de faydam olmasın istiyorum, köye gelmem için ısrar ediyorlar ama ben gitmek istemiyorum
mesele köy değil anlaşılan,senin ailen de köyde imiş ve sen yanlarına gidiyormuşsun. maddi yararları olmayan demişsin ellerinde olsa yardım ederler.imkanları olmadıgı için onlardan uzak durman istediğin anlamı çıkar. eşin haklı.
daha da kötüsü maddi duruma göre aileyi degerlendirip iletişim kurmak istemesi.Köyde ugrasan insanlara karsi maddi beklentiye girmek de bir bizim kizlarimizda var galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?