Ağzımdan almışsın lafı, beş aylık evlilikte evimiz bile yok diye hayıflanmakta ne bileyim“Bile” dediğiniz şey şu an üç dört milyon civarında yalnız. Evinizin olmamasıyla, borcunuzla bayramda aile ziyareti yapmanızın ne alakası var? Kiradayız diye eşimin ailesine bilenmek hiç aklıma gelmemişti, ilginç bir kafa yapısı.
Yedi yıllık evlilikten bildiriyorum, hala evimiz yok. Kayınbabamın maddi destek verecek durumu olmasına rağmen.Ağzımdan almışsın lafı, beş aylık evlilikte evimiz bile yok diye hayıflanmakta ne bileyim
14 yıldan bildiriyorum, bizim de yok. Memlekette ki evi saymazsak, o da bize ait değil zatenYedi yıllık evlilikten bildiriyorum, hala evimiz yok. Kayınbabamın maddi destek verecek durumu olmasına rağmen.
Bize ait olmayanı ben de saymıyorum. Kayınbabamın oturduğu daire dışında üç katlı müstakil evi var. Köyde de bağ evi var. Ailemin de iki dairesi var oturdukları dışında. Kimseden beklentim olmadı şimdiye kadar. Konu sahibi olsa kurum kurum kurulurdu.14 yıldan bildiriyorum, bizim de yok. Memlekette ki evi saymazsak, o da bize ait değil zaten
Pamuk şeker kıvamında kv kp sanırım ülkede %0.5 oranındadırKayınvalidemler ev bile alamadı demek istiyor sanırım
Ay valla şaka bir yana koca koca insanlar evlenip sevişmeyi biliyorlar ama iş maddiyata geldi mi yaşlı başlı insanlardan para beklePamuk şeker kıvamında kv kp sanırım ülkede %0.5 oranındadıröyle birini arayıp bulacaktı yapacak bir şey yok
Zengin olup zırnık koklatmayabilirdi deherkesin yok mutlu mesut yaşıyorlar
İşte üç beş bişey atsalardı yapacaktı heralde. Atanamamış komi.Daha cok yeni evlisiniz,Keske bunlari bastan konussaydiniz.Gorunen o ki bu konuda daha cok sorun yasarsiniz.Malesef bir kere iclerine girmis bulunuyorsunuz?Ayrica bu konunun maddi durumunuzla ne alakasi var anlayamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?