Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 yıldan bildiriyorum, kayınpederim öldüğünde miras bırakacağı araziyi hayattayken parasıyla bize satmaya çalışıyorYedi yıllık evlilikten bildiriyorum, hala evimiz yok. Kayınbabamın maddi destek verecek durumu olmasına rağmen.![]()
Gerçekten anlamıyorum niye böyle kadınlar genel olarak hep bu ve benzeri tür paylaşımlar... evlenmişsiniz neticede bayram yani çalışsınlar çalışmasınlar bayramda insan ailesinin yanında olmak ister. Madem aileyi kabul etmiyorsunuz evlenmeyin, çünki olmuyor bin tane huzursuzluk çıkıyor. Siz sanıyorsunuz ki evlenirim beni sadece eşim alakadar eder ama işte olmuyor kimse ağaç kovuğundan çıkmadı. Benim eşimin ailesi de köyde yaşıyor adam gitmek istediğinde nasıl diyorsunuz gitmem diye vallahi merak ediyorum. Ayrı gayrı olur mu, yani olursa da çiğlik girer soğukluk düşer araya. Ben nasıl anne babama can atıyorsam onlarda onun ana babası, böyle hırla gürle evliliğinizin nereye gideceğini düşünüyorsunuz? Ne gibi bir fayda bekliyorsunuz zaman ortada ekmek olmuş 10 lira bizde kendi düğünümüzü kendimiz yaptık şükürler olsun. Kimseden bir beklentimiz olmadı, gücümüz yettiğince yaptık. Yapmayın nolur, evliliğin getirdiği sorumlulukları aile kavramını kaldıramıyorsanız evlenmeyin size de yazık karşınızdaki insana da.Eşimin ailesinin başka ilde köyü var , her bayram oraya giderler ve tarlada çalışırlar , tek izinleri o olduğu için , bizde evleneli bi beş ay oldu Ramazan Bayram’ında gitmemiştim köylerine ama kurban da gelmezsen olmaz diyor eşim , ben ise haftanın beş günü çalışıyorum, köye gitmek istemiyorum zaten benim annem de köyde kendi köyüme gidince de yoruluyorum , ama eşimin dediği sizin evde yaptığını bizde yap , gel tarlada Çalış demiyorum diyor , benden yemek yapmamı istiyor, gelmicem deyince de geleceksin diyor , yani bu durumda köye gideceğim ama içim hiç gitmek istemiyor, çalışan bi insan olmasam neyse , bir evimiz bile yok kiralarda sürünüyoruz , üstelik bir ton borç var , bana hiç bir faydası olmayan ailesine ki annesinin hakkını yiyemem o yardımcı oluyor arada benim de faydam olmasın istiyorum, köye gelmem için ısrar ediyorlar ama ben gitmek istemiyorum
Şeytan:15 yıldan bildiriyorum, kayınpederim öldüğünde miras bırakacağı araziyi hayattayken parasıyla bize satmaya çalışıyor![]()
Eşimin ailesinin başka ilde köyü var , her bayram oraya giderler ve tarlada çalışırlar , tek izinleri o olduğu için , bizde evleneli bi beş ay oldu Ramazan Bayram’ında gitmemiştim köylerine ama kurban da gelmezsen olmaz diyor eşim , ben ise haftanın beş günü çalışıyorum, köye gitmek istemiyorum zaten benim annem de köyde kendi köyüme gidince de yoruluyorum , ama eşimin dediği sizin evde yaptığını bizde yap , gel tarlada Çalış demiyorum diyor , benden yemek yapmamı istiyor, gelmicem deyince de geleceksin diyor , yani bu durumda köye gideceğim ama içim hiç gitmek istemiyor, çalışan bi insan olmasam neyse , bir evimiz bile yok kiralarda sürünüyoruz , üstelik bir ton borç var , bana hiç bir faydası olmayan ailesine ki annesinin hakkını yiyemem o yardımcı oluyor arada benim de faydam olmasın istiyorum, köye gelmem için ısrar ediyorlar ama ben gitmek istemiyorum
Eşinizin ve sizin yıllık izniniz yok mu?
Biz genelde bir bayram eş ailesi, bir bayram benim ailem, yıllık izinde de gezme/tatil şeklinde yapıyoruz.
Bir de bu bayram uzun bir tatil 3-4 gün ailede kalani başka yerde geçirebilirsiniz.
Evinizin kira olmasıyla konunun alakası yok. Evet bayramlarda kalabalık gelen giden yemek bulaşık çay kahve servisi vs yorucu ve can sıkıcı olabilir özellikle de tanımadığınız eş akrabaları ile. Ama anladığım kadarıyla siz de benzer kültür icinde büyümüşsünüz. Eş ailesinin düzenini de evlenmeden anlamış olmalısınız. Bu tarz şeyleri hayatınızdan çıkarmak istiyorduysanız tamamen şehirli, köyü, bağı bahçesi olmayan biri ile evlenmeniz gerekirdi.
Çalışan bir kadınsın ve buna susup köye millete yemek yapmaya gideceksin , asla gitmezdim,Eşimin ailesinin başka ilde köyü var , her bayram oraya giderler ve tarlada çalışırlar , tek izinleri o olduğu için , bizde evleneli bi beş ay oldu Ramazan Bayram’ında gitmemiştim köylerine ama kurban da gelmezsen olmaz diyor eşim , ben ise haftanın beş günü çalışıyorum, köye gitmek istemiyorum zaten benim annem de köyde kendi köyüme gidince de yoruluyorum , ama eşimin dediği sizin evde yaptığını bizde yap , gel tarlada Çalış demiyorum diyor , benden yemek yapmamı istiyor, gelmicem deyince de geleceksin diyor , yani bu durumda köye gideceğim ama içim hiç gitmek istemiyor, çalışan bi insan olmasam neyse , bir evimiz bile yok kiralarda sürünüyoruz , üstelik bir ton borç var , bana hiç bir faydası olmayan ailesine ki annesinin hakkını yiyemem o yardımcı oluyor arada benim de faydam olmasın istiyorum, köye gelmem için ısrar ediyorlar ama ben gitmek istemiyorum
Millet dediğin eş ailesi mihrimah.Çalışan bir kadınsın ve buna susup köye millete yemek yapmaya gideceksin , asla gitmezdim,
not: 2 günlük bayram ziyaretini normal buluyorum daha fazlasına gerek yok ...
Eşimin ailesinin başka ilde köyü var , her bayram oraya giderler ve tarlada çalışırlar , tek izinleri o olduğu için , bizde evleneli bi beş ay oldu Ramazan Bayram’ında gitmemiştim köylerine ama kurban da gelmezsen olmaz diyor eşim , ben ise haftanın beş günü çalışıyorum, köye gitmek istemiyorum zaten benim annem de köyde kendi köyüme gidince de yoruluyorum , ama eşimin dediği sizin evde yaptığını bizde yap , gel tarlada Çalış demiyorum diyor , benden yemek yapmamı istiyor, gelmicem deyince de geleceksin diyor , yani bu durumda köye gideceğim ama içim hiç gitmek istemiyor, çalışan bi insan olmasam neyse , bir evimiz bile yok kiralarda sürünüyoruz , üstelik bir ton borç var , bana hiç bir faydası olmayan ailesine ki annesinin hakkını yiyemem o yardımcı oluyor arada benim de faydam olmasın istiyorum, köye gelmem için ısrar ediyorlar ama ben gitmek istemiyorum
Bizde bu yaz Çanakkale'ye gitmeyi düşünüyoruz,hangi köyüne gideceksiniz?Bizim kendi köyümüz olmadığı için yazın en az 1 ay çocuklarımla Ege Akdeniz Doğu Anadolu vs neresi olursa olsun bahçeli ev kiralayıp gidiyorum köylere. Toprakla bahçeyle hayvanlarla ilgilensinler istiyorum çocuklarımın. İnsan tanısınlar. Bu yaz da Çanakkale’nin bir köyüne gideceğim nasipse :) Keşke şöyle yazları bizi bekleyen bir köy hayatımız olsaydı.
Siz kendiniz de köyde büyümüşsünüz belki bıktığınız için gitmek istemiyorsunuz. Bayramda aile ziyareti yapılır sonuçta. Tam olarak neden gitmek istemiyorsunuz? Eşinizle bu muhabbetleri yapmadınız mı?
bir de dahası varMillet dediğin eş ailesi mihrimah.
Herkesi kendinle bir tutma. Sen kV den çok çekmiş olabilirsin ama herkesin aile yapısı farklıdır. Konuları okurken biraz daha objektif ol. Her kV konusunda kendi hikayeni baz alarak olumsuz yorumlar yapıyorsun
Bayramiç nasipseBizde bu yaz Çanakkale'ye gitmeyi düşünüyoruz,hangi köyüne gideceksiniz?
Eşiniz sizin köyünüze gitmek istemezse napacaksınız. Birde bu yönü var.Eşimin ailesinin başka ilde köyü var , her bayram oraya giderler ve tarlada çalışırlar , tek izinleri o olduğu için , bizde evleneli bi beş ay oldu Ramazan Bayram’ında gitmemiştim köylerine ama kurban da gelmezsen olmaz diyor eşim , ben ise haftanın beş günü çalışıyorum, köye gitmek istemiyorum zaten benim annem de köyde kendi köyüme gidince de yoruluyorum , ama eşimin dediği sizin evde yaptığını bizde yap , gel tarlada Çalış demiyorum diyor , benden yemek yapmamı istiyor, gelmicem deyince de geleceksin diyor , yani bu durumda köye gideceğim ama içim hiç gitmek istemiyor, çalışan bi insan olmasam neyse , bir evimiz bile yok kiralarda sürünüyoruz , üstelik bir ton borç var , bana hiç bir faydası olmayan ailesine ki annesinin hakkını yiyemem o yardımcı oluyor arada benim de faydam olmasın istiyorum, köye gelmem için ısrar ediyorlar ama ben gitmek istemiyorum
Bizimki de her şeyi genç karısının üzerine yaptı. Ölmeden önce size verecekmiş diyor. İnsanların aklıyla alay ediyorlar.15 yıldan bildiriyorum, kayınpederim öldüğünde miras bırakacağı araziyi hayattayken parasıyla bize satmaya çalışıyor![]()
Gölge etmesinler de malları mülkleri onların olsunBeş ayda
Bizimki de her şeyi genç karısının üzerine yaptı. Ölmeden önce size verecekmiş diyor. İnsanların aklıyla alay ediyorlar.
Evet ben çok sorun yaşadım ve şunu anladım ne olursa olsun mesafeyi bozmamalı insan yoksa başa dönülüyor bunu defalarca deneyimledim, ben aramasın sormasın demedim , eşi gitsin ailesine her türlü desteği versin ama konu sahibini zorlayamaz, en fazla 2 gün bayram ziyareti yapılır tabi herkesin kendi fikri yinede ama benim bakış açım buMillet dediğin eş ailesi mihrimah.
Herkesi kendinle bir tutma. Sen kV den çok çekmiş olabilirsin ama herkesin aile yapısı farklıdır. Konuları okurken biraz daha objektif ol. Her kV konusunda kendi hikayeni baz alarak olumsuz yorumlar yapıyorsun