Bayramda küsler barışmalı mı ?

Izabelya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
252
212
103
Selamlar
Daha önce post açmıştım çok kısa özet geçmek istiyorum. Babam iş için hasta sonları bende kalıyor ben evliyim. Biz sigara içmeyen çiftiz ama babam maalesef banyoda içiyor ve her seferinde kül döküyor bazen ben bazen eşim temizliyor. Bende anneme babamın balkonda sigara içmesini rica ettim ve ailem benimle bu konu için küstü 2 aydır konuşmuyorlar.
Bir kez aradım çok soğuk davrandılar bende tekrar aramadım.
Bu sabah eşim ben arayacağım ayıp olur dedi ve aradı anne nasılsın bayramınız mübarek olsun dedi annemde seninde demiş nasılsınız anne neler yapıyorsunuz dedi eşim o da hiç siz napıyorsunuz demiş öyle kapattılar telefonu.
Eşimin konu ile hiç alakası olmadığı halde bu kadar ayıp yapmalarını sindiremiyorum ve aramak istemiyorum
Sizce ne olursa olsun aramam gerekir mi ?

tabii ki aramanız gerekir. ben anlamıyorum ya şöyle küçük şeyler için kırmayı ve kırılmayı her iki taraf da hatalı ama evlat olarak siz adım atmak zorundasınız. anne baba kolay bulunmuyor
Beni nerede hatalı gördünüz ?
Yanlış anlamayın gerçekten dışarıdan gören bir göze ihtiyacım var.
Gerçekten hatalıysam sonuna kadar uğraşırım ama ben hatalı olduğumu düşünmediğim halde aradım ve barışmak istemediler bir daha da aramadım

Gerçekten hatalıysam sonuna kadar uğraşırım ama ben hatalı olduğumu düşünmediğim halde aradım ve barışmak istemediler bir daha da aramadım
Bir kez daha deneyin, bayram guzel bir vesile, kutlayıp hâl hatir sorarsiniz, iciniz rahat eder hem..

Hatalı değilsiniz aileniz fazla alınganlık yapmış ama yine de arayın derim anne baba sonuçta.

Bir kez daha deneyin, bayram guzel bir vesile, kutlayıp hâl hatir sorarsiniz, iciniz rahat eder hem..
hem anne hem baba ikisi birden küsünce nedense uslubunuzun sert veya kırıcı olabileceğimi hissettim. çünkü özellikle anneler babalar sinirlense de genelde yapıcı ve arabulucu olurlar. bilemiyorum hassasım bu konularda belki ondandır günahınızı almak istemem

Hatalı olan hem babanız hem anneniz aslında
Ama bazen hayatta bazı kişileri hayatımızdan silebilirken bazılarını alttan almamız gerekebiliyor

hem anne hem baba ikisi birden küsünce nedense uslubunuzun sert veya kırıcı olabileceğimi hissettim. çünkü özellikle anneler babalar sinirlense de genelde yapıcı ve arabulucu olurlar. bilemiyorum hassasım bu konularda belki ondandır günahınızı almak istemem
Konu sahibi ben degilim yalniz :KK53:

Selamlar
Daha önce post açmıştım çok kısa özet geçmek istiyorum. Babam iş için hasta sonları bende kalıyor ben evliyim. Biz sigara içmeyen çiftiz ama babam maalesef banyoda içiyor ve her seferinde kül döküyor bazen ben bazen eşim temizliyor. Bende anneme babamın balkonda sigara içmesini rica ettim ve ailem benimle bu konu için küstü 2 aydır konuşmuyorlar.
Bu sabah eşim ben arayacağım ayıp olur dedi ve aradı anne nasılsın bayramınız mübarek olsun dedi annemde seninde demiş nasılsınız anne neler yapıyorsunuz dedi eşim o da hiç siz napıyorsunuz demiş öyle kapattılar telefonu.
Eşimin konu ile hiç alakası olmadığı halde bu kadar ayıp yapmalarını sindiremiyorum ve aramak istemiyorum
mevzu anne baba olunca aramayin diyemem, arayin demekte icimden gelmedi.
siz bilirsiniz dogrusunu.

ben kendi adima bu bayram, küs oldugum kimseyle barismayi dusunmuyorum. hatta mecburi bayramlasmak ve opusmemek icin sabah 11de ciktim annemin evinden. sahilde tek basima oturuyorum suanda. orda dursam bayramlasmamak ayip. bayramlassam ben kesinlikle istemiyorum artik. mecbur evden ciktim.
gittiklerinde eve donecegim.

Büyük büyüklük yapmayınca küçüğe kalıyor maalesef ama ne olursa olsun ana babadır gözetmeyin arayın sizi de gözeten var merak etmeyin..

Selamlar
Sizin bi hatanızı göremedim ben benimde kayınpederim çok sigara içerdi tuvalette mutfakta bir gün bize kalmaya gelmişlerdi sabahın köründe tuvalette sigara içmiş ki ben nefret ederim sigaradan kaç defa uyarmıştım balkon harici içme diye o gün bi daha evin içinde sigara içeceksen gelmeyin baba dedim tatlı tatlı atıştık o gün 😅😬 sonrası zaten sigara bıraktırma eylemlerime başlayıp başarılı oldum 5 senedir ağzına sigara koymuyor 😂
Ben gayet sert bi şekilde söylemiştim bunu siz çok üsturuplu söylemişsiniz alınmaları gereksiz olmuş ki benim kayınpederim bana küsseydi hiçte özürle falan uğraşmazdım kimse kusura bakmasın herkesin kendi düzeni ben herkese saygı duyup ona göre davranıyorsam onlarda öyle yapmak zorunda yapmıyorsa evime gelemez

Izabelya Izabelya babana neden kendin söylemedin sıkıntını? Anneni aracı koyman sanki baban yabancıymış gibi olmuş.

Arayın ,siz hatalı değilsiniz ama arayın ,
Annenize de ben ele karşı mahçup ediyorsunuz ,kalbim size kırık bu yaptığınızı kv yapsa herkes ayıplar siz benim ailesiniz diyip lafı da yapıştırın

Küslüğün derecesine göre değişir. Ben sizde bir hata görmedim. İlk adımı atmazdım sanırım

Dünyada tek tip anne baba mı var sanıyorsunuz? Hayır her anne yapıcı ve arabulucu olmaz olaya körükle giden köpürten anneler de var. Hassas olabilirsiniz ama bu hassasiyete dayanarak herkese ahkam kesmek hiç doğru gelmiyor bana. Kendi ailenize bakarak değerlendirmeyin derim

Hatalı değilsiniz siz küs de değilsiniz anladığım kadarıyla. Ben öyle ağız ucuyla arar kutlardım yerinizde olsam. Küslüğe devam edecekse etsin onlar.

Eşinizi de tebrik ederim bu arada.

Ara haklı oldugun ıcın küsmüşler. Annene demen bıraz kırmıs galıba. Ara ama anne baba sonuçta mevzu uzamasın gereksiz yere. Eşin çok iyi yapmış. Eninde sonunda düzeleceksiniz. Siz adımı atın.

Selamlar
İçimden geçen o şekilde konuştuktan sonra aramaman ama
Bi kerede sen ara aramadı denmesin

Back
X