Bayramda küsler barışmalı mı ?

Sizin bi hatanızı göremedim ben benimde kayınpederim çok sigara içerdi tuvalette mutfakta bir gün bize kalmaya gelmişlerdi sabahın köründe tuvalette sigara içmiş ki ben nefret ederim sigaradan kaç defa uyarmıştım balkon harici içme diye o gün bi daha evin içinde sigara içeceksen gelmeyin baba dedim tatlı tatlı atıştık o gün 😅😬 sonrası zaten sigara bıraktırma eylemlerime başlayıp başarılı oldum 5 senedir ağzına sigara koymuyor 😂
Ben gayet sert bi şekilde söylemiştim bunu siz çok üsturuplu söylemişsiniz alınmaları gereksiz olmuş ki benim kayınpederim bana küsseydi hiçte özürle falan uğraşmazdım kimse kusura bakmasın herkesin kendi düzeni ben herkese saygı duyup ona göre davranıyorsam onlarda öyle yapmak zorunda yapmıyorsa evime gelemez
Anne babalar evlatlarını gül gibi büyütüyor karşılığı bu olmamalı üzüldüm babalarınız adına

Çocuğuma böyle bişeyden küser miyim hem de 2 ay!! Babanız alıngan olmuş da annenize ne oluyor? Çok acayipler gerçekten. Ben arar bayramınız kutlu olsun der uzatmadan kapatırdım.

birinci ,derecedenbir akrabamla küsüz,ölse cenazesine gitmem değil bayram seyran..

Anne babalar evlatlarını gül gibi büyütüyor karşılığı bu olmamalı üzüldüm babalarınız adına
Herkes gül gibi büyümüyor 😉
Ayrıca kendi babam rahmetli ben 15 yaşımdayken vefat etti
Kayınpederimi de çok severim güzelde anlaşırız ama herkesin kırmızı çizgisi var benim ki sigara bunu en başından biliyordu bildiği halde o şekilde davranırsa lafımı söylerim söyledim de o zaman
sonra sigarayı bıraktı 5 yıl oldu gayet güzel anlaşıyoruz bi sorunumuz sigaraydı

Vefasız bir evlat değilim.
Gül gibi de büyümedim hem çalışıp hem okudum kendi kendimi hayata hazırladım.
Herkes sizin gibi şanslı olamıyor olabilir.
Yine de teşekkür ederim

mevzu anne baba olunca aramayin diyemem, arayin demekte icimden gelmedi.
siz bilirsiniz dogrusunu.

ben kendi adima bu bayram, küs oldugum kimseyle barismayi dusunmuyorum. hatta mecburi bayramlasmak ve opusmemek icin sabah 11de ciktim annemin evinden. sahilde tek basima oturuyorum suanda. orda dursam bayramlasmamak ayip. bayramlassam ben kesinlikle istemiyorum artik. mecbur evden ciktim.
gittiklerinde eve donecegim.
Babamla 3 aydir konusmuyoruz.Kavga ettik icmisti bana bir daha bu eve adim atma dedi.Ozamandan beri gitmiyorum annemle kardeslrimle konusuyorum bugunde annemi aradim konustum babami aramadim.Aramak istemiyorum hem zaten arasam bile konusmaz diye dusunuyorum.Arayip aramamak size kalmis ama bazen bizimde sinirimiz var annen baban cok kucuk biseyden alinmis sacma olmus

Yine de teşekkür ederim
Iste benim yorumum resmen icimdekileri yazmissin agzina saglik.Gul gibi buyumedim dayak yedim itildim kakildim karda yalin ayak sokakta yurutuldum sirf arkadasima gittim diye 12 yasinda cocukken calisip kazncimi babama icki parasi verdim.O yuzden icim soguk sevmiyorum en son dayanamayip herseyi soyledim bu bayramda aramadim bidahada aramayi dusunmuyorum.Allah bana babadan ote bi kayinpeder anadan ote bi kayinvalide kardeslerden ote bi gorumce abla ve bir kayinbirader verdi Allah basimdan eksik etmesin onlari

Bu kadar küçük bir şey için babanızı kirmasaydiniz keşke. Üstelik sadece banyoda iciyormus. Madem bu konudan rahatsizdiniz annenize değil babanıza soyleseydiniz balkonda içmesini.

Sanırım söylerken üslubunuz da burda yazdığınızın aksine fazla sert olmuş, yoksa böyle bir sebepten 2 aydır küslük olmazdı. Hadi onlar bu sözünüze kırıldı, peki siz neye kırıldınız?

Eşinizi de takdir ettim, bayram da telefonlada olsa arayıp sormuş. Sizinde aramanız, dahası ziyarete gitmeniz lazım. Onlar anne babanız, dusmaniniz değil.

Yine de teşekkür ederim
Kızıp söylemedim bir külün lafını etmişsiniz gibi olmuş arasan iyi olur

Herkes gül gibi büyümüyor 😉
Ayrıca kendi babam rahmetli ben 15 yaşımdayken vefat etti
Kayınpederimi de çok severim güzelde anlaşırız ama herkesin kırmızı çizgisi var benim ki sigara bunu en başından biliyordu bildiği halde o şekilde davranırsa lafımı söylerim söyledim de o zaman
sonra sigarayı bıraktı 5 yıl oldu gayet güzel anlaşıyoruz bi sorunumuz sigaraydı
Haklısın sigaradan hoşlamıyor olabilirsin ama içme gelme falan dikleniyor gibi olmuş ağırlarına gidebilir kırılmasınlar diye dedim

Haklısın sigaradan hoşlamıyor olabilirsin ama içme gelme falan dikleniyor gibi olmuş ağırlarına gidebilir kırılmasınlar diye dedim
ağırlarına da gidebilir kırıla bilirlerde bana saygı duyulmayıp yok sayılıp evimde sigara içilirken benimde ağırıma gidiyordu
Bu hayatta her şey karşılıklı en azından bende öyle sırf karşımdaki benden büyük diye yanlış yapsa bile saygı göstermem

Selamlar
Daha önce post açmıştım çok kısa özet geçmek istiyorum. Babam iş için hasta sonları bende kalıyor ben evliyim. Biz sigara içmeyen çiftiz ama babam maalesef banyoda içiyor ve her seferinde kül döküyor bazen ben bazen eşim temizliyor. Bende anneme babamın balkonda sigara içmesini rica ettim ve ailem benimle bu konu için küstü 2 aydır konuşmuyorlar.
Bir kez aradım çok soğuk davrandılar bende tekrar aramadım.
Bu sabah eşim ben arayacağım ayıp olur dedi ve aradı anne nasılsın bayramınız mübarek olsun dedi annemde seninde demiş nasılsınız anne neler yapıyorsunuz dedi eşim o da hiç siz napıyorsunuz demiş öyle kapattılar telefonu.
Eşimin konu ile hiç alakası olmadığı halde bu kadar ayıp yapmalarını sindiremiyorum ve aramak istemiyorum
Sizce ne olursa olsun aramam gerekir mi ?
hatalı değilsiniz ama aramalisiniz hatta gitmelisiniz. bende çok karşıyım sigaraya hashas noktamdır benimde ama kusulur mu böyle bir sebepten. aileniz çok alınganmış olsun büyüklük sizde kalsın anne baba bulunmuyor bir daha...baskasi olsa barışmayın derim ama anne baba oldumu bayramı bahane edin arayın sorun gidin

Back
X