Vay canına ben yüzde yüz emindim normal doğum diyeceğinden halbu ki ne mutlu sana yok canım yok bana doğum da kar etmediYok canım sezeryan oldum ben ona rağmen geçti
Bence sen detaylı bi kontrol yaptır çaresini bulsunlar önür böyle geçmez inan mesajı yazarken bile kasıklarımda ağrı oluyo sanki ben hep derdim Allah düşmanımın başına vermesin umarım kısa zamanda bi çaresini bulursunVay canına ben yüzde yüz emindim normal doğum diyeceğinden halbu ki ne mutlu sana yok canım yok bana doğum da kar etmedi
Anason kaynatip ic canim agrin hafiflerOf kızlar durdum bayram üstü regl oldum napıcam ben ya reglım çokkk zor geçiyo Allah günah yazmasın ama kabus gibi bi bayram beni bekliyor bu arada çözüme açık bi konu değil gibi benim ki içimi dökmek istedim sadece çoğunuz bu da dert mi diyecek ama bu dert bana yıllardır ev hapsi yaşatıyor
Reçetesiz alabilir miyim peki ?şu an aynı ağrıları ben çekiyorum.
5 gün çekerim hatta.
1. gün aşırı sıcak duş alıyorum. duş alıyorum dedim 1 saat sıcak sunun içindeyim. o sıcaklık ağrıları biraz olsun hafifletiyo.
peşine sıcak su torbası hazırlarım; 1 ayaklarıma 1 tanede bacağıma çok sızlıyor çünkü.
bide belim, göğüslerim hep ağrır.
normalde kolay kolay ilaç kullanmam ben ama dayanılcak gibi değil. 2 ay önce doktora gittim kist dln var mı diye. çok şükür yokmuş. o bana bi ilaç yazdı. başlamadan kullanmaya başla ilacı dedi. bi nebze o da rahatlatıyo.
ilaç ismi vermek yasak değilse yazarım buraya.
geçmiş olsun
Reçetesiz alabilir miyim peki ?
Tmm canım özelden yaz bana o zamangaliba evet :)
Üçlü iğne yaptırıyorum zaten ama onun bile etkisi kısa sürüyor akşama kaldığı yerden devam hastanede ün yaptım zaten 2 hafta da bir aynı şikayetle gidince artık(
Yok olmuyor bel ağrısı adet sancısı ağır kanama oluyor hep bide istiğfar oluyorSizinki adet agrisi degil bence, ishal hafif ates felanda oluyormu adet oncesi
Canim Allah kolaylik versin, çok zor gerçekten bilirim benimde öyle olurdu. Şuan için kisa vadeli bi çözümüm yok ama doğum yapinca geçiyor ancak. Ben şuan çoğu aylari ilaç bile kullanmadan geciriyorum öyle soyliyim.Of kızlar durdum bayram üstü regl oldum napıcam ben ya reglım çokkk zor geçiyo Allah günah yazmasın ama kabus gibi bi bayram beni bekliyor bu arada çözüme açık bi konu değil gibi benim ki içimi dökmek istedim sadece çoğunuz bu da dert mi diyecek ama bu dert bana yıllardır ev hapsi yaşatıyor
Canım benim 2 yaşında bir oğlum var o şanslı gruba da dahil olamadım anlayacağınCanim Allah kolaylik versin, çok zor gerçekten bilirim benimde öyle olurdu. Şuan için kisa vadeli bi çözümüm yok ama doğum yapinca geçiyor ancak. Ben şuan çoğu aylari ilaç bile kullanmadan geciriyorum öyle soyliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?