- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa bende böyleyim mide bulantıları aşırı derecede ağrılar hastanelik olmalar bir çözümünü de bulamadımOf kızlar durdum bayram üstü regl oldum napıcam ben ya reglım çokkk zor geçiyo Allah günah yazmasın ama kabus gibi bi bayram beni bekliyor bu arada çözüme açık bi konu değil gibi benim ki içimi dökmek istedim sadece çoğunuz bu da dert mi diyecek ama bu dert bana yıllardır ev hapsi yaşatıyor
Laf sokmakta zeka işi be canım bu nedir ya 4 yaşındaki çocuk böyle cevap vermezSana he he hatta Ho ho:)))
Yorumunuzu beğendim hadi mutlu olunLaf sokmakta zeka işi be canım bu nedir ya 4 yaşındaki çocuk böyle cevap vermez![]()
Evett bende kullandım etkisi çok hızlı gerçekten ama çabuk geçiyor da gibi yani 8 saat geçmeden ilaç almak zorunda kalıyorum tekrarArveles o dönemde hayatta kalmama sebep oluyor hicbir ilaca degismem etkiside acayip hizli
Evett bende kullandım etkisi çok hızlı gerçekten ama çabuk geçiyor da gibi yani 8 saat geçmeden ilaç almak zorunda kalıyorum tekrar![]()
Yani sonunda bende içiyorum tabii mecbur ama işte ilaç içmek de ne biliyim zararından çekiniyorum.Bir de ben mide bulantısı için de ilaç alıyorum o problemim de var regl ağrısının yanında aşırı bulantım oluyor.Bosver ic canim ya o agriyi cekmeye degermi zaten az almak istiyorsan benim gibi yap. Ben sabah dayanmaya calisiyorum oglen iciyorum bide aksam yemekten sobra yatmadan biraz once iciyorum sabaha kadar bu sekilde uyuyorum. Yoksa o agrilarin uyandirmasi cok sinir bozucu oluyor. Ac karna ilacta icilmiyor gecenin korunde :/ en iyisi bu yontem yani :)
Aynı benBenimde aşırı derecede ağrılarım olurdu üst üste ağrı kesici içmeme rağmen karnımın ağrısından ölüyorum sanırdım. Üstüne kusardım bide.Acile gider iğne olurdum utanıyordum neyin var dediklerinde ( götüren babam olurdu genellikle) evlenince geçer dediler geçmedi tabi. İlk bebeğimin kalp atışı olmadığı için zorunlu kürtaj oldum. Ogün bugündür şeytan kulağına kursun hiç ağrım yok. Bazıları der ya aman abartıyosunuz her kadın adet oluyor senin canın tatlı falan diye. Ama ben bu ağrıyı dibine kadar yıllarca yaşamış biri olarak ağrı çeken kişiye bir üzülürüm bir üzülürüm başında pervane olurum. Yaşayan bilir misali. Gittiğim bir doktor adetleri çok sancılı olan kişiler çok doğurgan olur demişti. Ben öyleyim sanırım. Korunmasam her yıl bir bebek kesin olurdu:))
Yani sonunda bende içiyorum tabii mecbur ama işte ilaç içmek de ne biliyim zararından çekiniyorum.Bir de ben mide bulantısı için de ilaç alıyorum o problemim de var regl ağrısının yanında aşırı bulantım oluyor.
Koruyucu derken mide koruma hapı mı onlar bulantıyı da önlüyor mu sorun olmazsa özelden ismini atabilir misiniz ya da burdan :)Bulantin oluyorsa sabahtan mide koruyucu ic bence bende de istahsizlik falan oluyor. Koruyucu zaten hergun kullanmak zorundayim. O yuzden bu sorunumda olmuyor. Koruyucu oldugu icin onerdim en azndan ilac icmemis olursn
Benimde aşırı derecede ağrılarım olurdu üst üste ağrı kesici içmeme rağmen karnımın ağrısından ölüyorum sanırdım. Üstüne kusardım bide.Acile gider iğne olurdum utanıyordum neyin var dediklerinde ( götüren babam olurdu genellikle) evlenince geçer dediler geçmedi tabi. İlk bebeğimin kalp atışı olmadığı için zorunlu kürtaj oldum. Ogün bugündür şeytan kulağına kursun hiç ağrım yok. Bazıları der ya aman abartıyosunuz her kadın adet oluyor senin canın tatlı falan diye. Ama ben bu ağrıyı dibine kadar yıllarca yaşamış biri olarak ağrı çeken kişiye bir üzülürüm bir üzülürüm başında pervane olurum. Yaşayan bilir misali. Gittiğim bir doktor adetleri çok sancılı olan kişiler çok doğurgan olur demişti. Ben öyleyim sanırım. Korunmasam her yıl bir bebek kesin olurdu:))
bende kusuyorum acillik oluyorum ama 3 yıldırda hamile kalmaya çalışıyorum.sallamış o doktor. korunurken oldu diyenlerde, doğru düzgün korunmayanlardır.Aynı ben( bende kusuyorum illa istisnasız.Evlenince geçmiyor dimi banada öyle diyorlar de ianmıyorum artık geçmeyecek gibi hiç o zmana da. ama şu bebek meselesi korkuttu beni zaten korunduğumuz halde oluyor falan diyo millet o da nasıl oluyosa bir de üstüne böyle olursa
![]()
Değil değil örnekte olduğu gibiYaa bende böyleyim mide bulantıları aşırı derecede ağrılar hastanelik olmalar bir çözümünü de bulamadımevlenmek de çözüm değil öyle diyorlar ama
![]()
bana yeşil çay iyi gemişti bir ara çok ağrılarım oluyorduSağol canım adaçayı+rezene içiyorum ben gerçi göğüs bakımında ki arkadaşlar bilirler ekstra fark göremedim pek bu konu da