bayramda napıcam ben ya?

Bende çok ağır atlatırım regl dönemini. Hele ilk 7c gün evden çıkmak bile istemem.burda iğne filanda yapmazlar üstelik çek dur sancıyı ve o ağır kanamayı işin yoksa.
Geçmiş olsun Usagicim bir çözüm bulursun inşallah.
Canım senin reglında benimle birebir aynıymış ben üçlü yaptırıyorum o günün akşamına kadar rahatım ama tekrarı hemen olmuyo ağır bi ilaç galiba ama orada hiç yapmıyorlar galiba ama neden?

Kardeşim sağlıkçı evet o bi nebze rahatlatıyor beni ama atlatmam geren 8 günlük bu sureci bi atlatsam hayırlısıyla bayrama denk gelmesi kotu oldu benim için hayıt tohumu faydalımı regl sancısına?tek derdim bu değil ama bu kadarına bile şükrederim fayda görürsem

İyi geliyor canım.
Senin yumurtaliklarinda falan sorun var mi?
Kist vs? Neden bu kadar ağrıyor.

Hayıt tohumu iltihaplari söker ayni zamanda agrilarini da azaltır.
Eğer bilmedigin bir kistin falan varsa onlara da çare nerdeyse :)

Kontrollerinizi yaptirdiniz mi? İki haftada bir olduğunuza göre süresi de fazla demektir.
Belki bir sorun vardır. Erken teşhis diyorum. Çok geçmiş olsun inş tahmin ettiğinden rahat geçirirsin bayramini.
Aynı şeyi düşündüm.

İyi geliyor canım.
Senin yumurtaliklarinda falan sorun var mi?
Kist vs? Neden bu kadar ağrıyor.

Hayıt tohumu iltihaplari söker ayni zamanda agrilarini da azaltır.
Eğer bilmedigin bir kistin falan varsa onlara da çare nerdeyse :)
Hadi ya evet olurdu hep bende de bu doğum kontrol hapıyla tedavi oluyordum işte ama bacaklarımda ağrıya neden olunca(yeni öğrendim meğersem sebebi varismiş)o tedavi kapısı da kapandı bana e ben bi deniyim o zaman bu hayıt tohumunu

Hadi ya evet olurdu hep bende de bu doğum kontrol hapıyla tedavi oluyordum işte ama bacaklarımda ağrıya neden olunca(yeni öğrendim meğersem sebebi varismiş)o tedavi kapısı da kapandı bana e ben bi deniyim o zaman bu hayıt tohumunu

Dene canım. İnşallah faydasını görürsün.
Aktarlardan bulursun.
Varislere de çınar yaprağı iyi geliyor :) saraçoğlu anlatmıştı kullananlar memmun.

Kekiği demleyip bir çay bardağı kadar suyunu için. Ama günde 1 bardak, fazla içerseniz tansiyon düşüklüğü uapabilir

Dene canım. İnşallah faydasını görürsün.
Aktarlardan bulursun.
Varislere de çınar yaprağı iyi geliyor :) saraçoğlu anlatmıştı kullananlar memmun.
Çok sağol deneyeceğim aslında bu hayıt otu göğüs büyütme kurunde ki galiba şerbetçi otu içtim tadını kotu geldi bıraktım 2.ayın da hayıt otu vardı dişimi sıkıp devam etseymişim küre belki bu derdime de çare olurdu ama deneyeceğim sağol canım

Kekiği demleyip bir çay bardağı kadar suyunu için. Ama günde 1 bardak, fazla içerseniz tansiyon düşüklüğü uapabilir
Hmm bu da listem de canım genel olarak düşük tansiyon sıkıntım var (tuzu az kullanırım çoğu kişiye göre tuzsuz gerçi benim tercihim ) bu kısma dikkat ederim bakalım tavsiye sizlerden şifa Allahtan :))

Of kızlar durdum bayram üstü regl oldum napıcam ben ya reglım çokkk zor geçiyo Allah günah yazmasın ama kabus gibi bi bayram beni bekliyor bu arada çözüme açık bi konu değil gibi benim ki içimi dökmek istedim sadece çoğunuz bu da dert mi diyecek ama bu dert bana yıllardır ev hapsi yaşatıyor

Ayy ben sizi çok iyi anlıyorum hem de çok çok. Ben de çok endişeleniyordum, bayram üzeri oldum ALLAHtan, bayram boyunca da göreceğim ama son üç günüm olacak, ona bile şükrediyorum. Aynen sizin gibi her ay ev hapsindeyim ben de çünki.
Yıllardır illa her sene bir bayrama mutlaka denk gelir benimkide :)

Ayy ben sizi çok iyi anlıyorum hem de çok çok. Ben de çok endişeleniyordum, bayram üzeri oldum ALLAHtan, bayram boyunca da göreceğim ama son üç günüm olacak, ona bile şükrediyorum. Aynen sizin gibi her ay ev hapsindeyim ben de çünki.
Yıllardır illa her sene bir bayrama mutlaka denk gelir benimkide :)
Allah yardımcınız olsun canım arkadaşlar sağolsun yardım etmeye çalışıyorlar güzel fikirler çıkıyor kk kadınlarından yine :)) ön sayfalara bi göz at canım

Geçmiş olsun bu arada ya hep kendimden bahsedip unutmuşum, adaçayı ve ıhlamur da biraz fayda ediyor.

Geçmiş olsun bu arada ya hep kendimden bahsedip unutmuşum, adaçayı ve ıhlamur da biraz fayda ediyor.
Sağol canım adaçayı+rezene içiyorum ben gerçi göğüs bakımında ki arkadaşlar bilirler ekstra fark göremedim pek bu konu da

Back
X