bayramda napıcam ben ya?

Canım benim 2 yaşında bir oğlum var o şanslı gruba da dahil olamadım anlayacağın :KK43:
AA neden acaba ya hic doktora bu şikayetini dile getirdim mi canim. Bir de ayaklarini ve belini sicak tut mutlaka sadece reglken değil her zaman. Çünkü usutunce agri daha da dayanılmaz bir hal aliyor.

Of kızlar durdum bayram üstü regl oldum napıcam ben ya reglım çokkk zor geçiyo Allah günah yazmasın ama kabus gibi bi bayram beni bekliyor bu arada çözüme açık bi konu değil gibi benim ki içimi dökmek istedim sadece çoğunuz bu da dert mi diyecek ama bu dert bana yıllardır ev hapsi yaşatıyor
İnsan bi noktalama işareti kullanir

Benim onceden kivranarak gecerdi. Simdi bi tane agri kesici almiyorum. Nasil duzeldi ben de bilmiyorum.

AA neden acaba ya hic doktora bu şikayetini dile getirdim mi canim. Bir de ayaklarini ve belini sicak tut mutlaka sadece reglken değil her zaman. Çünkü usutunce agri daha da dayanılmaz bir hal aliyor.
Yazın sıcağında bile böyleyim canım ben :( bak bugün bayram ziyaretine giderken utanmasam ağlayacaktım o durumdaydım

Ben diyorum noldu
Konunu görmeden önce deseydin bunu bişey demezdim ama konunu biliyorum uçsuz bucaksız bi konu tek kelime anlaşılmıyor bunu ben değil kaç üye dedi sana yani dinime küfreden Müslüman olsa (bu arada yorumlarım da nokta virgül kullanmamış olmama takılan ilk üye sensin komik bir tesadüf)

Konunu görmeden önce deseydin bunu bişey demezdim ama konunu biliyorum uçsuz bucaksız bi konu tek kelime anlaşılmıyor bunu ben değil kaç üye dedi sana yani dinime küfreden Müslüman olsa (bu arada yorumlarım da nokta virgül kullanmamış olmama takılan ilk üye sensin komik bir tesadüf)
Sana cevap yazmaya üşendim hadi by

he destan yazmış ne bir paragraf ne bir noktalama işareti nede sesli harf var..
okumadım bile birde atar yapıyor okuyamayanlara ..
özellikle gelmiş buraya laf çarpmaya:halay:
Bence de laf çarpmaya harcadığı çabayı konusuna harcasaymış daha okunabilir bi konusu olurmuş :))

Şimdi nasıl oldun usagi ağrın var mı :/ inşallah bi çözüm yolu bulursun çok çok zor bişey

Back
X