bayramda yalniz olan var mi?

Bende yalnızım. Yıllardır yurt dışındayım.eşim çalışıyor.çocuklar okulda olacaklar.ben evde yalnız. .ailem tr de..eşimin ailesi burda ama onlarla gorusmuyorum.kısacası yalnızım.
Alıştım artık hiç umurumda da değil açıkçası.Bayram gelmiş neyime havasındayim yani))

sen de bendensin desene.

bekar degilim evliyim. esim calisiyor her bayram odlugu gibi bu bayramda da.

elisya calisirken bi nebze unutulur belki yalnızlık ne dersin? ben calismiyorum da...
Bende yanlızım canım eşim çalışıyor bu yüzden bende arkadaşımla tur planları yaptım sende dene ;)

Bende yanlızım canım eşim çalışıyor bu yüzden bende arkadaşımla tur planları yaptım sende dene :KK66:
kaygi sorunum var evden uzaga gidemiyorum (sonradan oldu boyle)

bakkala giderken bile karnim agridi bugun. yoksa fikir cok guzel. bikac bayram uygulamistim hatta onu iyiyken ben .

benim kadar yalnız olan var mi?

evde tek basina bayramlarin dayanilmaz tadi (!)

tek miyim yoksa...

bu konuda da mi tekim...
:KK54:ben varim
Valla planlarım şöyle:
Apartmandaki büyükleri ziyaret edeceğim
Ikinci gun dinlenirim cumadan bugune dinlenemeden yoruldum çünkü
Cuma arkadasim sozlenecek
Haftasonu da ev isi falan yaparım sonrasinda yine is basi :)

:KK54:ben varim
Valla planlarım şöyle:
Apartmandaki büyükleri ziyaret edeceğim
Ikinci gun dinlenirim cumadan bugune dinlenemeden yoruldum çünkü
Cuma arkadasim sozlenecek
Haftasonu da ev isi falan yaparım sonrasinda yine is basi :)
ne guzel bir plan...

ben de kitap okumayi bitmemis calismalari pcde tamamlamayi dolapta artik giymedigim kiyafetleri ayiklamayi (forumda bi konu okudum oradan hevesim geldi:) az otedeki parkta aksamustu oturmayi planliyorum. biraz da yemeklik bisiler alip bi kap yemek pisirirsem degmen benim keyfime.

mesaj yazan arkadaslar. yalniz olmadigimi farkettim sayenizde. yani su dunyada bayramı tek basina geçirecek tek kisi olmadigimi bilmek iyi geldi

ne guzel bir plan...

ben de kitap okumayi bitmemis calismalari pcde tamamlamayi dolapta artik giymedigim kiyafetleri ayiklamayi (forumda bi konu okudum oradan hevesim geldi:) az otedeki parkta aksamustu oturmayi planliyorum. biraz da yemeklik bisiler alip bi kap yemek pisirirsem degmen benim keyfime.

mesaj yazan arkadaslar. yalniz olmadigimi farkettim sayenizde. yani su dunyada bayramı tek basina geçirecek tek kisi olmadigimi bilmek iyi geldi
O hevese geldiğin konu hangisi? Azerinin ev isi topigi mi :)
Ayrıca bu hayatta yalniz değiliz
Ben yalniz yasasam bile hiç yalniz hissetmem kendimi
Komsular var, facebook whatsapp var yazan arayanlar sayesinde hic yalnız hissetmem
Hatta yalniz kalmayi seviyorum hobilere vakit ayırmak insani mutlu ediyor

O hevese geldiğin konu hangisi? Azerinin ev isi topigi mi :)
Ayrıca bu hayatta yalniz değiliz
Ben yalniz yasasam bile hiç yalniz hissetmem kendimi
Komsular var, facebook whatsapp var yazan arayanlar sayesinde hic yalnız hissetmem
Hatta yalniz kalmayi seviyorum hobilere vakit ayırmak insani mutlu ediyor

ben yalnızım. cokguzel yalnizim. hakkaten yalnızım. cok yalnizim be...

yazan cizen yok sorun o iste...

yok azeriyi bilmiyorum. benim basliga yazan cinde yasayan bir arkadasin basligi.

senin dedigin baslik hangisi bakayim ona.

ne annem ne babam ne kardeşim var.. var olanlarda yok..
apartmanda ki herkes sabah bayram namazına köye gidecek bir tek ben kalacağım yalnız bütün bayramlarda olduğu gibi..
bayramlardan da nefret ediyorum zaten..

ben yalnızım. cokguzel yalnizim. hakkaten yalnızım. cok yalnizim be...

yazan cizen yok sorun o iste...

yok azeriyi bilmiyorum. benim basliga yazan cinde yasayan bir arkadasin basligi.

senin dedigin baslik hangisi bakayim ona.
Çinde yasayan witch hunt miydi ?
Azerin yaz aramaya cikar ben bakayim bulursam link atarim ;) uzun zamandır kkya girmiyorum çünkü

Ayol aileme 3000 km uzaktayım, bayram işini de unutmuşum iyi mi:olamaz: Annem söyledi sabah.

Bugün kalkıp bayramlığımı giydim işe gittim ama acaip bir hüzün çöktü içime annemler bayram şekeri almışlar, fotosunu da bana atmışlar. S.kayım kariyerine hayatına cherry dedim, ailenden uzakta ne işin var.....pfffffffff kimse benden daha yalnız bayram geçiremez bu bayram. Bir de eskiden evlilik hayali kurduğum biri vardı, kızımızın saçına bayramda kurdele bağlicam demiştim o da çok gülmüştü neden diye aklıma o da geldi iyice mahzunlaştım, garipleştim bu sabah.

Konu sahibesi ne güzel evli barklısınız yahu, ne yalnızlığı? demeyin öyle ne güzel aileniz var işte.

ne annem ne babam ne kardeşim var.. var olanlarda yok..
apartmanda ki herkes sabah bayram namazına köye gidecek bir tek ben kalacağım yalnız bütün bayramlarda olduğu gibi..
bayramlardan da nefret ediyorum zaten..

ben de. sonra nefret ettigim icin kendimden nefret ediyorum.

yarin film izleyelim mi birlikte. buradan izlediklerimiz hakkinda yorumlarımizi paylaşırız?

Back
X