Bayramdan Sonra Anlaşmalı Boşanma

Çok teşekkür ederim, ben de bu olaydan sonra hayatımın daha güzel olacağına inanıyorum.

Eşim aynı gün sözde beni ikna etmeye çalışırken "benim aslında bu konudaki düşüncemi çok iyi biliyorsun ve ben buna rağmen, haksız olduğun halde geri adım atıyorum, benim ailem aslında şöyleydi böyleydi" diye tekrar başladı saymaya. Ben de mesele evi değiştirmek değil, kafanı değiştirmeden gelme dedim, zaten sonrasında KV ve görümcem bir şeyler anlatmışlar, eşim onlarla konuştuktan sonra da boşanmayı kabul etti.

Aayynen dediğiniz gibi. Onlarla geçirdiğim iki seneme bile üzülüyorum şimdi. Hem okumuş olsun, işi olsun, güzel olsun, elaleme güzelce gösteriş yapalım, hem iyi olsun, güleç olsun hem de gelsin bizim hizmetçiliğimizi yapsın. Yemin ediyorum kafa bu. Kadın bir kez gitsin eşiyle, çocuğuyla Mutlu olsun ben bir şey istemiyorum diyemedi ya. Buna öfkeleniyorum. Hiçbiri diyemedi.

Ayy yine öfke krizlerim tuttu. Böyle zamanlarda arayıp ağzıma geleni söylemek istiyorum. Ama susuyorum tabi.

Hayırlısıyla boşanıp hepsinden kurtulayım, bana yeter.

Çok teşekkür ederim desteğiniz, yorumunuz için.

canım niyetim kesinlikle seni üzmek değil ama görünen de bu
Burada yazılan hiçbir mesaj beni kesinlikle üzmüyor. Hatta hepinizi çok seviyorum :) yazdıkça, destek aldıkça öylesine rahatlıyorum ki, kendimi daha iyi ve güçlü hissediyorum. Yaşanan her olayı burada yazdım ve her cevapla sıkıntım hafifledi, daha kolay üstesinden geldim.

Diğer konulardaki yorumlarınızı desteğinizi de hatırlıyorum, çok çok teşekkür ederim. Yazdığınız her kelime, ayırdığınız her dakika için.

Ben de sizin söylediğiniz gibi yapmaya karar verdim. Hatta kendim için bile nafaka istemeyebilirim. Çocuğun ihtiyaçlarını gidersin, ben de şunlardan bir an önce kurtulayım, yeterli.

Çok teşekkür ederim.
merhaba karışık arkadaşım:):)
bence bu da doğru bir yaklaşım değil.kendin için nafaka istememek yani.çalışmıyorsan henüz sebebi eşin değil mi..bu durumda en azından işe girene kadar kendin için de istemelisin.böyle bir şart konulabiliyorsa,hani herkesin ağzını kapatmak adına " işe girene kadar" denebilir anlaşamada..
ama oğlun için mutlaka her madde ayrı ayrı belirtilmeli.sigortasından okuluna kadar.bunlar için iyi bir avukat bulmalısın bir de..önceliğin o olsun bence.

Sen çocuğu da al kendine yeni bir hayat kur. Bunların 3 ünden de Hayır gelmez.
Her şey güzel olsun inşallah senin için. .

Sen çocuğu da al kendine yeni bir hayat kur. Bunların 3 ünden de Hayır gelmez.
Her şey güzel olsun inşallah senin için. .
Ve bu arada sana önceki konuda hukuki haklarından bahsetmiştim lütfen hakkını ara

Çok teşekkür ederim ikinize de, eşimin hazırlayacağı protokole bakıp, bir avukatla görüşeceğim, eksik ve bana uymayan ne varsa değiştireceğim, itiraz edeceğim.

Umarım kolaylıkla bu olayı çözüp, yoluma bakacağım.

Yazdığınız mesajlar ve ayırdığınız Zaman için tekrar teşekkür ederim.

bence protokolü sen hazırlamalısın zira eşin zaten güvenilir bir adam değil.önce kendine iyi bir avukat bulup bilgi almalısın bence..ondan sonra kendince bir protokol hazırlarsın..eğer istiyorsan önce karşı tarafınkine bakarsın ama bu durumda hazırlıklı olmakta fayda var.
bu aile güvenilir değil ve her tür pisliği yapabilir gibime geliyor.

Ayyy kriz geçirmek üzereyim. Sinirimden öfkemden çıldırıyorum; eşimi anlaşmalı boşanma konusunda iknaya eden arkadaşı bugün kendisiyle konuşmuş, sonra da beni aradı; sizin çocuğunuz var, yazık o çocuğa, ortada ciddi bir şey yok, ben kefilim, bir daha deneyin, her şey senin istediğin gibi olsun vs.vs..

Bu arada eşime döneyim diye çabalayan kişi eşim değil de bir başkası, ne kadar trajikomik. Her neyse...

Daha sonra eşim aradı beni, "sen X'i aramışsın, benim bir aydır hiçbir şey yapmadığımı, bu yüzden geri dönebileceğin bir durum olmadığını söylemişsin, sen gel tamam evi tutuyorum, deneyelim, ben unutmaya çalışacağım ama sen ailemden nefret eder gibisin, oysa onlar seni çpk seviyor, sen kalkıp annemin yüzüne ben sizi inle aynınevde oturmak istemiyorum dersen tabi sana küser, ben de küserim, sen normal eş gibi davranmadın hemen kaçıp gittin, bizim boşanacak neyimiz var ki" diye başladı saydırmaya, dedim senden hiçbir şey istemiyorum, sadece boşanmak istiyorum, adam halen anlatıyor ki annem de annem, ailem de ailem, ben kırk yılın başı ailem için bir şey yapacaktım, onlara faydam olacaktı, ona da sen izin vermedin vs.vs. Tabi ben sinir krizleri geçirdim. Sen git otur, yuvanı dağıt, en büyük fedakarlığı yapıyorsun dedim, kapattım. Adam kapatmıyor da, zerre akıllanmamış ya. Haaa bir dr demesin mi, zaten bize üç günde bir geliyorlardı. İnanın şok oldum, be manyak adam, biz sabah ya da en geç öğle birde bir araya gelirdik, gece on ikilere birlere dek ayrılamazdık, onlar gelmese bizi yapışıp çağırırlardı, bir gün gitmesek küsüp surat asarlardı, sen bunları be çabuk unuttun da utanmadan zaten üç günde bir gelirlerdi, bize geldikleri mi vardı, dersin?

Arkadaşı da hemen aradı, tekrar tekrar özür diledi, yanlış yaptım, sen bildiğini yap diye.

Neymiş bana yapışıp kalacak, özürler dileyip yalvarıp yakaracak değilmiş, benim için neden ailesiyle kötü olsunmuş?

Ayyyy inşallah İlahi adalet denen şey vardır. Hiçbir şey istemiyorum, ettiği kadar bulsunlar, fazlasını da değil.

Çok öfkeliyim çok ama tekrar tekrar şükrettim kurtulduğuma.

sizin eşiniz çok düz bi adam dümdüz odun misali. e demedinizmi ben böyle bşr hayat istemiyorum 3 kişşilik bi hayat istiyorum anlama yetisinimi yitirdi acaba nesini anlamıyor bu cümlenin

sizin eşiniz çok düz bi adam dümdüz odun misali. e demedinizmi ben böyle bşr hayat istemiyorum 3 kişşilik bi hayat istiyorum anlama yetisinimi yitirdi acaba nesini anlamıyor bu cümlenin

Söyledim tabi, söylemez miyim? E annenin ve senin küsmeye hakkınız var da, benim kendi evimi, düzenimi ailemi istemeye hakkım yok mu? dedim, işte o lafıma da, hakkın var ama ben kırk yılın başı ailem için bir şey yapacaktım engel oldun dedi. Yani ailen için bir şey yapmak, benimle evlenince mi aklına geldi, beni ailene hizmetçi ederek mi bir şey yapacaktın, diyorum, kalıyor öyle, ne hizmetçisi ailem bizim için fedakarlık yapıyor cart curt. Gerçekten ölüyorum sinirimden, beni hic tanımamış da, çok şaşkınmış. Be pislik, asıl ben seni hic tanımamışım ben şaşkınım asıl.

Yok adam anlamamış yani, gram çalışmıyor o kafası. Acaba bana hak veriyor da gurur mu yapıyor diyordum, yok yok, aynı tas aynı hamam.

Nasıl geçecek bu sinirim bilmiyorum.

valla bende bi ara düzelsinler çok bişey yok aralarında diyodum da siz bence daha da görüşmeyin bu adamda. annesine aşık sanırım öyle bi sendrom vardı . gören duyanda 20 li yaşlarında genç sanır afedersiniz eşşek kadar adam algılayamıyor dedikletinizi daha fazla yormayın kendinizi. adama telefon açıp 3. kez aynı nedenden boşanıyosun 5 kere daha evlensen aynı nedenden boşanırsın aklinı başına al demek istiyorum

Ben söyledim o zavallı kadına atıp tutuyordun arkasından, şimdi anladım öğrendim ki onu da benim gibi kaçırmışsın, bu kafayla da daha çok kişiye sebep olursunuz siz, dedim. Tabi bunu konuşmamdan sonra mesajla yazdım. Hiçbir şey demedi.

Anlayamıyorum, ne yaparsam yapayım, onun açısından bakıp da, burada haklı diyemiyorum.

Sizinle 3.evliliğini mi yapmıştı eşiniz?

Sizinle 3.evliliğini mi yapmıştı eşiniz?
Hayır ikinci evliliği yaptı benimle. İlk evliliği ailesinin isteğiyle oluyor, KV kadını memleketinden buluyor, benimle olduğu gibi başta çok seviyormuş, düğün gecesi takı mevzusu yüzünden görümcemle bir tartışma yaşıyorlar, eşim o gece boşanacağız ya da ailenle görüşmeyeceksin diyor, aynı şekilde kadın da eşimin ailesiyle görüşmek istemiyormuş ama KV çok müdahil olunca, eşim de ben seninle ailem istedi diye evlendim görüşeceksin deyince hemen evleri ayırıyorlar, iki ay sonra da boşanıyorlar.

Tabi eşim biraz daha farklı anlatmıştı bana, bizim olaylar patlak verince, eşimin arkadaşının eşi, (kendisiyle çok yakınız) bana doğrusunu anlattı biraz.

Adamın 2 evliliğide ailesi daha doğrusu ailesine uyması yüzünden bitmiş ama hala akıllanmamış.

Bir durup düşünsün bizim gibi asil aileyi niye herkes bırakıyor diye.
Aile de yani hadi ilkinde bir hata yaptınız bari ikincisinde karışmayalım da yuvası yıkılmıyor diye düşünmüyor.

Böyle adamlar evlenmesinler yani taşınsın annesinin babasının dizinin dibinde otursun nasılsa
ailesi onlar başka bir aile kurmaya kalkmasın kendi başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…