- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Üzülmeyin, Hakkı'nızda hayırlısı olsun.. Bir söz var,
"Şer gibi gördüğünüz şeyler hayır , hayır gibi gördüğünüz şeyler şerre dönüşebilir" diye.. Bu söze inanın şuan bu ayrılık şer gibi görünüyor sizin için ama inşallah hayır ile sonuçlanacak..
Az bi profilinizi inceledim de eşim neden bu kadar iyi oldu adlı bir başlık açmışsınız, ve eşinizin uyumlu ılımlı yaklaşımından bahsetmişsiniz.. Yine ne dedi be yaptı da bu duruma getirdi evliliğiniZi?
Avukatın söylediklerinden sonra doğru kararı verdiğine iyice emin oldum.Feodal deyince bende öyle tahmin etmiştim.Onların zihniyetleri sizinkinden çok çok farklı.Adam ister doktor olsun ister avukat ailesinin dediklerine harfiyen uyuyorsa o adamdan hayır gelmez.Birde ikinci evliliği yani.Aklı başında olması lazımken.Onlara anca herşeye kafa sallayan biat edecek hizmetçi gelin lazım.Eş değil.
Burada yazılan hiçbir mesaj beni kesinlikle üzmüyor. Hatta hepinizi çok seviyorum :) yazdıkça, destek aldıkça öylesine rahatlıyorum ki, kendimi daha iyi ve güçlü hissediyorum. Yaşanan her olayı burada yazdım ve her cevapla sıkıntım hafifledi, daha kolay üstesinden geldim.canım niyetim kesinlikle seni üzmek değil ama görünen de bu
Burada yazılan hiçbir mesaj beni kesinlikle üzmüyor. Hatta hepinizi çok seviyorum :) yazdıkça, destek aldıkça öylesine rahatlıyorum ki, kendimi daha iyi ve güçlü hissediyorum. Yaşanan her olayı burada yazdım ve her cevapla sıkıntım hafifledi, daha kolay üstesinden geldim.
Diğer konulardaki yorumlarınızı desteğinizi de hatırlıyorum, çok çok teşekkür ederim. Yazdığınız her kelime, ayırdığınız her dakika için.
merhaba karışık arkadaşım:):)Ben de sizin söylediğiniz gibi yapmaya karar verdim. Hatta kendim için bile nafaka istemeyebilirim. Çocuğun ihtiyaçlarını gidersin, ben de şunlardan bir an önce kurtulayım, yeterli.
Çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Bayramdan sonra halledelim diye o söyledi. Ben gel anlaşmalı boşanalım, yıpratmayalım birbirimizi dedim, onda kabul, bayramdan sonra halledelim bu işi dedi. Ailesine ben de kızıyordum ama artık bütün öfkem eşime döndü, çocuk, genç, cahil değil ki, aklını çelmişler diyelim. İnsan tabi ki ailesine inanır ama eşini de hiç tanımaz mı?
Ve dediğiniz gibi mevzu ev mevzusu değildi, tamamen zihniyet mevzusuydu. Aynı evde oturmamayı, ailesi ve benim aramda seçim yapmak olarak gördü. Ya onların sözü, ya benim sözüm olacaktı.
Saçma sapan bir şey oldu işte ama çok iyi oldu. Zaten isyan noktasındaydım, huzursuzluklar başlamıştı ailesi ile olan içli-dışlılığımızdan dolayı. Çok güzel sebep oldu bana. Gitsin hep beraber otursunlar.
Üç gün sonra eskisi gibi birbirlerini yemeye başlarlar nasıl olsa.
merhaba karışık arkadaşım:):)
bence bu da doğru bir yaklaşım değil.kendin için nafaka istememek yani.çalışmıyorsan henüz sebebi eşin değil mi..bu durumda en azından işe girene kadar kendin için de istemelisin.böyle bir şart konulabiliyorsa,hani herkesin ağzını kapatmak adına " işe girene kadar" denebilir anlaşamada..
ama oğlun için mutlaka her madde ayrı ayrı belirtilmeli.sigortasından okuluna kadar.bunlar için iyi bir avukat bulmalısın bir de..önceliğin o olsun bence.
Sen çocuğu da al kendine yeni bir hayat kur. Bunların 3 ünden de Hayır gelmez.
Her şey güzel olsun inşallah senin için. .
Ve bu arada sana önceki konuda hukuki haklarından bahsetmiştim lütfen hakkını ara
bence protokolü sen hazırlamalısın zira eşin zaten güvenilir bir adam değil.önce kendine iyi bir avukat bulup bilgi almalısın bence..ondan sonra kendince bir protokol hazırlarsın..eğer istiyorsan önce karşı tarafınkine bakarsın ama bu durumda hazırlıklı olmakta fayda var.Çok teşekkür ederim ikinize de, eşimin hazırlayacağı protokole bakıp, bir avukatla görüşeceğim, eksik ve bana uymayan ne varsa değiştireceğim, itiraz edeceğim.
Umarım kolaylıkla bu olayı çözüp, yoluma bakacağım.
Yazdığınız mesajlar ve ayırdığınız Zaman için tekrar teşekkür ederim.
sizin eşiniz çok düz bi adam dümdüz odun misali. e demedinizmi ben böyle bşr hayat istemiyorum 3 kişşilik bi hayat istiyorum anlama yetisinimi yitirdi acaba nesini anlamıyor bu cümlenin
valla bende bi ara düzelsinler çok bişey yok aralarında diyodum da siz bence daha da görüşmeyin bu adamda. annesine aşık sanırım öyle bi sendrom vardı . gören duyanda 20 li yaşlarında genç sanır afedersiniz eşşek kadar adam algılayamıyor dedikletinizi daha fazla yormayın kendinizi. adama telefon açıp 3. kez aynı nedenden boşanıyosun 5 kere daha evlensen aynı nedenden boşanırsın aklinı başına al demek istiyorumSöyledim tabi, söylemez miyim? E annenin ve senin küsmeye hakkınız var da, benim kendi evimi, düzenimi ailemi istemeye hakkım yok mu? dedim, işte o lafıma da, hakkın var ama ben kırk yılın başı ailem için bir şey yapacaktım engel oldun dedi. Yani ailen için bir şey yapmak, benimle evlenince mi aklına geldi, beni ailene hizmetçi ederek mi bir şey yapacaktın, diyorum, kalıyor öyle, ne hizmetçisi ailem bizim için fedakarlık yapıyor cart curt. Gerçekten ölüyorum sinirimden, beni hic tanımamış da, çok şaşkınmış. Be pislik, asıl ben seni hic tanımamışım ben şaşkınım asıl.
Yok adam anlamamış yani, gram çalışmıyor o kafası. Acaba bana hak veriyor da gurur mu yapıyor diyordum, yok yok, aynı tas aynı hamam.
Nasıl geçecek bu sinirim bilmiyorum.
valla bende bi ara düzelsinler çok bişey yok aralarında diyodum da siz bence daha da görüşmeyin bu adamda. annesine aşık sanırım öyle bi sendrom vardı . gören duyanda 20 li yaşlarında genç sanır afedersiniz eşşek kadar adam algılayamıyor dedikletinizi daha fazla yormayın kendinizi. adama telefon açıp 3. kez aynı nedenden boşanıyosun 5 kere daha evlensen aynı nedenden boşanırsın aklinı başına al demek istiyorum
Kesinlikle. Bunu çok net anladım bugün.boşanın gitsin bu denli yüksek boyutlarda anlama algılama sıkıntısı olan adama vakit harcamaya değmez
Ben söyledimo zavallı kadına atıp tutuyordun arkasından, şimdi anladım öğrendim ki onu da benim gibi kaçırmışsın, bu kafayla da daha çok kişiye sebep olursunuz siz, dedim. Tabi bunu konuşmamdan sonra mesajla yazdım. Hiçbir şey demedi.
Anlayamıyorum, ne yaparsam yapayım, onun açısından bakıp da, burada haklı diyemiyorum.
Hayır ikinci evliliği yaptı benimle. İlk evliliği ailesinin isteğiyle oluyor, KV kadını memleketinden buluyor, benimle olduğu gibi başta çok seviyormuş, düğün gecesi takı mevzusu yüzünden görümcemle bir tartışma yaşıyorlar, eşim o gece boşanacağız ya da ailenle görüşmeyeceksin diyor, aynı şekilde kadın da eşimin ailesiyle görüşmek istemiyormuş ama KV çok müdahil olunca, eşim de ben seninle ailem istedi diye evlendim görüşeceksin deyince hemen evleri ayırıyorlar, iki ay sonra da boşanıyorlar.Sizinle 3.evliliğini mi yapmıştı eşiniz?
Hayır ikinci evliliği yaptı benimle. İlk evliliği ailesinin isteğiyle oluyor, KV kadını memleketinden buluyor, benimle olduğu gibi başta çok seviyormuş, düğün gecesi takı mevzusu yüzünden görümcemle bir tartışma yaşıyorlar, eşim o gece boşanacağız ya da ailenle görüşmeyeceksin diyor, aynı şekilde kadın da eşimin ailesiyle görüşmek istemiyormuş ama KV çok müdahil olunca, eşim de ben seninle ailem istedi diye evlendim görüşeceksin deyince hemen evleri ayırıyorlar, iki ay sonra da boşanıyorlar.
Tabi eşim biraz daha farklı anlatmıştı bana, bizim olaylar patlak verince, eşimin arkadaşının eşi, (kendisiyle çok yakınız) bana doğrusunu anlattı biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?