Bazende gerekiyor eşim beni göndermemezlik yapmaz yapsada takmam zaten, sadece bayramd eşim yalnız kalmak istemediği için gitme yalnız bırakma beni dedi. Ayrıca evlilikte eş sözüde önemli hani geçim için.Şu "kocam göndermiyor"cuları anlamıyorum hanımlar neden yapıyorsunuz bı
Hayırlı bayramlar, arkadaşlar dün bayram için alışverişe gitmiştik son iftar diye mangal yapacaktık, ben dağlık bi yerde karakol lojmanın da yasıyorum dışarda bi tane kamelya var neyse işte orda mangal yapacaktık , eşim sen git eve ben burdayım dedi , ben eve çıktım iftara 20 dkka vardı mangal yapacağız diye yemekte yapmamşıştım, ben eşimi aşağıda mangala başladı biliyordum tam aşağı inecekken beni aradı kamelyaya başkası oturdu diye bundan sonra ipler koptu işte,
Bende kızdım niye orda beklemedn ya da söylemedin biz de yapcaktık diye dedim, eşim de olsun ya bizde başka şeyler yeriz dedi bende iyice sinirlendim , başka seyde yerim sorun o değildi, sorun eşimin her zaman millete öncelik tanıması laf konusamaması 3 senedir burada oturuyorum 3 senedir hep biz vazgectik onların çocuğu var diye ya benim çocuğum yok diye hep ben mi fedakarlık yapacağımdedim iftara kalmış 5, dkka ne yiycez diye hep bana böyle yapıyorsun dedim milletin huzuru kaçmasın diye benim huzurunu kaçırıyorsun millete kendini ezdirir benide ezdirir
4 senelik evliyim hiç bi bayramım ailemle geçmedi hiç bi bayram göndermedibugünde nöbetçiydi dün dedim işte babam hasta beni keşke gideydim bayrama dedim çok pişman oldum dedim , GİT DE YÜZÜNE TÜKÜRSÜNLER DEDİ milletin içinde sok geçirdim yüzüme tükürülecek ne yaptım dedim sen ne diyon dedim sadece bayrama gideydim dedim başkaları da duydu bu lafı sinirlerin boşaldı ,
Sakın gelme eve dedim defol git dedim ilk kez evden gitti arabaya ben bişey demedim bak susuyorum ne dedi, ben de daha ne diycen dedim milletin içinde rezil ettin dedim .Hep böyle yapıyor söylenebilecek en ağır lafı konuşuyor sonra sucu bana yüklemeye çalışıyor susuyorum bak bişey mi diyorum der.
Daha özür dileyececegi yerde bayrama gitmek içim kavga çıkardın da onu bunu bahane ettinde, bayramımı içime zehir ettinde diye bana suç yüklemeye çalışıyor, Senin Allah b....... versin dedim 4 yıl geçmiş hiç gitmemişsimde şimdi bunun için iftara 5 dkka kala mı kavga cıkarcam dedimvallahi billahi söz geciremiyorum .
İftardan beri içim içimi yedi hiç uyuyamadım yüzüne tükürsün ailen ne demek ya milletin içindeyalnızım kimsem yok burada gözlerim kan çanağı oldu ağlamaktan , Ne dediğini bilmeyen dengesiz bi koca lanet olsun ona yalnız kalıyo diye gitmedim bayrama zehir etti içime herşeyi ailemi bile arayamadım daha sinirden bişey gözüm görmüyor
Hep böyle ağır sözler konuşur eşim kaldıramıyorum artık psikolojim iyice bozuldu ben bi kadınım sonuçta bana her canı istediğini diyemezarkadaşlar napıyım şimdi ben bir başıma kaldım,
Çok üzüldüm yaBenimki de simdi ağzıma miçti annemlerin yanında sinirden ağlıyorum hep onlar hakli zaten sayesinde sinir ilacı kullaniyorum 8 yildir bende bıktım canim egoist eşlerimiz
Hep kendi ailesi canım sanirim eşin emniyet mensubu benim.esimde öyle bugün çalıştı aksam geldi sabahın korunde çocuğu uykusundan uyandirip annesigile gittim anneannemin ilk bayramı teyzeme gidelim dedim surat asti ama geldi orda herkesin içinde yok geldim de dayima gitmedik de söylendi annemlerden de utanmadı...Çok üzüldüm yasizde sorun neydi ? ,bizim eslerin egoları tavan yapıyor zaten
Off valla üzüldüm kendimi bıraktım artık çocuklu ailelere çok üzülüyorum, bu meslek gruplarına özgü bişey mi psikolojik şiddet , eşimde bana çok psikolojik şiddet yapıyor, bu yüzden herşeyi sorun eder oldum artık, dışarda kadına şiddete hayır konusunda eğitim verirler eve gelince yaptıklarına bak bişey of, ailen yanında keşke öyle şeyler yapmasaymış en tahammülsüzü de bu , üzülmeyin çocuğunuz var etkileenmesin Rabbim yardımcımız olsunHep kendi ailesi canım sanirim eşin emniyet mensubu benim.esimde öyle bugün çalıştı aksam geldi sabahın korunde çocuğu uykusundan uyandirip annesigile gittim anneannemin ilk bayramı teyzeme gidelim dedim surat asti ama geldi orda herkesin içinde yok geldim de dayima gitmedik de söylendi annemlerden de utanmadı...
Bir ay öncede annemlerin yaninda sepet parçaladı hakaret etti son şans verdim evladım için ama ne hakaretler etti azonce bunaldım psikolojik şiddet en kötüsü gerçekten
sorun eşimin her zaman millete öncelik tanıması laf konusamaması
4 senelik evliyim hiç bi bayramım ailemle geçmedi hiç bi bayram göndermedibugünde nöbetçiydi dün dedim işte babam hasta beni keşke gideydim bayrama dedim çok pişman oldum dedim , GİT DE YÜZÜNE TÜKÜRSÜNLER DEDİ milletin içinde
Hep böyle yapıyor söylenebilecek en ağır lafı konuşuyor sonra sucu bana yüklemeye çalışıyor susuyorum bak bişey mi diyorum der.
Ne söyleseniz haklısınız.Eşinizin hem psikolojik sorunları var bence özgüven eksikliği ve pısırıklık gibi, hem de ağır terbiyesiz! Şu 4 yıl boyunca hiçbir bayramı ailenizle geçirmemişsiniz, artı babanız hasta, artı git de yüzüne tükürsünler diyor hayvan herif! Anasına babasına ziyarete giden kadının suratına mı tükürülüyormuş onların köyünde? Hangi dağdan inmiş kocanız, bi sorar mısınız kendisine? Artı ölüm var kalım var, ya babanıza birşey olsa siz göremeden, o zaman ne olacak? Siz de onun suratına tükürürsünüz artık!
Hiç öyle doğularda, karakollarda bir başınıza peşinde hizmetçilik yapacağınız bir adam değil eşiniz. Değmez!
Çok güzel ve cok anlayışlı Eşiniz var tebrik ederim Rabbim bozmasın mutluluğumuzu, benim eşime ailem o yetkiyi çoktan verdi kocandan izin almadan gelemezsin gidemezsin diye ailem alıştırdı eşimi böyle, şimde laf geciremiyorlar işte, bende hayatta izin almam ama işte ailem hep bana kızıyordu kendi başına iş yapma diyeSanırım bu konuda Allah'ın sevdiği bir kuluyum. 9 senelik evliliğimde bekarlığımda yaşamadığım özgürlüğü yaşadım. Eşimde askerdi. Daha yeni bıraktı. Ve 9 senedir isyediğim yere giderim. Şehirler arası bile. Sadece aşkım ben şuraya gidiyorum derim o da tmm der. Asla izin istemedim. Kaç yaşında bir kadınım ben ve eşim benim velim değil!!!
Hele hele babam kanser olacak ve beni yıllarca göndermeyecek! Sıkar o biraz...
Gerçi benim olayımda komikti. Her nöbetinde ya da şehir dışı işlerinde babanlara git yanlız kalma derdi. Keza göreve gittikleri zaman 3 ay 5 ay sürerdi. Ben de derdim eşime ne zorluyon yawister giderim ister gitmem 10 dk mesafe var annemlerle.
Canım ister giderim akşana tlf açarım bugün burdayım yarın gelirim derim. Tmm aşkım der.
Eşimin en sevdiğim huyu bu. Özgürlüğüm benim elimde. Birde siniri olmasa tadından yenmez de neyse
Demem o ki sen bir bireysin ve ailene gitmek için onun iznine ihtiyacın yok.
Birde şu tükürme olayı. Ne öküzmüş kocan!!!
Ailen çok yanlış yapmış.Çok güzel ve cok anlayışlı Eşiniz var tebrik ederim Rabbim bozmasın mutluluğumuzu, benim eşime ailem o yetkiyi çoktan verdi kocandan izin almadan gelemezsin gidemezsin diye ailem alıştırdı eşimi böyle, şimde laf geciremiyorlar işte, bende hayatta izin almam ama işte ailem hep bana kızıyordu kendi başına iş yapma diye
Bazende gerekiyor eşim beni göndermemezlik yapmaz yapsada takmam zaten, sadece bayramd eşim yalnız kalmak istemediği için gitme yalnız bırakma beni dedi. Ayrıca evlilikte eş sözüde önemli hani geçim için.
Neyi bekliyosun ya da kocanla yüzyüze nasıl gelceksin
Canım bizim olayla konu sahibininki farklı..eşim bin pişman oldu affını diledi ve eskiye döndü herşey..yani size noluyor ki şuan gayet mutluyuz çok şükür..siz nasıl boğazıniz sarılan kocanizla yüz yüze bakiyorsaniz konu sahibi de öyle bakar
siz niye bu kadar tepki gosterdiniz sanki kendiniz çok farklisiniz
Ayrıca isteyen istediği yere konu açarmadem öyle Susup otursaydiniz niye dert edip konu actiniz
itaat edin edin ne derse onu yapın sonuçta evlilik kutsal
Sana mı sorcaktım nereye ne konu açıp acmayacagımı evet itat edeceğim var mı diyceginiz evet evlilik çok kutsal buraya konu açan eşleriyle sorun yasayan herkesi sizin lafınızla ayrılacak sanıyorsunuz herhalde , buraya eşiyle sorunlarını konu açan herkes ayrılsın mı onu mu istiyorsun, sen öyle yqptın herhaldemadem öyle Susup otursaydiniz niye dert edip konu actiniz
itaat edin edin ne derse onu yapın sonuçta evlilik kutsal
Saçma insanlardan biri işte canım boşver kendi kendine evhamlansınSana mı sorcaktım nereye ne konu açıp acmayacagımı evet itat edeceğim var mı diyceginiz evet evlilik çok kutsal buraya konu açan eşleriyle sorun yasayan herkesi sizin lafınızla ayrılacak sanıyorsunuz herhalde , buraya eşiyle sorunlarını konu açan herkes ayrılsın mı onu mu istiyorsun, sen öyle yqptın herhalde
Bırak canım böylelerini açıklama yapmak zorunda değilsin kişi kendinden bilir işi , buraya her konu açan ayrılmalı herhalde bazılarına göre kimsenin konusu kimseyi ilgilendirmez.Canım bizim olayla konu sahibininki farklı..eşim bin pişman oldu affını diledi ve eskiye döndü herşey..yani size noluyor ki şuan gayet mutluyuz çok şükür..
İstediğimi alıyorum istediğim yere gidiyorum istediğim gibi davranıyorum kendisi de çok anlayış gösteriyor sağolsun..geçmişte bazı şeyler oldu diye bu hep olacak diye bir şey yok insanlar kendini düzeltebilirler düzeltmezse sıkıntı oyüzden konusurken dikkatli konuşun sert sözler sarfederek laf çarparak elinize bişey geçmiyor
Çok merak ediyorsanız önce bana bi sorsaydınız noldu eşinizle düzeldiniz mi hala öyle mi vs diyebilirdiniz ben de cevabını verirdim ama siz direk laf sokuyorsunuz
Ayrıca ben konu sahibine sordum size değil cevap hakkı size verilmedi
Ayy yeter yoruldum yazmaktan hem de değmez yani bu kadar yazmaya
Aynen canım bide insan yerine koyup cevap verdik bida muhatap almıcam böyle boş konuşan durduk yere insanları küçümseyen çatan çok kişi var burda..boşver salla..benim olan olmuş geçen geçmiş yani üstüne çok dereden su akmış eşim daha düzgün davranıyor yani bilmeden sormadan etmeden saçma sapan yorumlar..Bırak canım böylelerini açıklama yapmak zorunda değilsin kişi kendinden bilir işi , buraya her konu açan ayrılmalı herhalde bazılarına göre kimsenin konusu kimseyi ilgilendirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?