Bayramı zehir eden koca

Hanımlar,
rica ediyorum sakin olun, site kurallarına uyulduğu müddetçe konu kısıtlaması olmadığını biliyorsunuz ve lütfen birbirinizi yargılamayı da bir kenara bırakın.

Olmayan insanlığınızın yerinde jesseyin insanlığı güzel durmuş.

Herkes sorun yaşayabilir, önemli olan hatalardan ders almak , benim eşim aşırı kıskanç bütün sorunlar bundan doğuyor beni kimseyle paylaşamıyor, içkisi yok kumarı yok ihaneti yok bir kere olsun el kaldırmadı sadece düşüncesiz iş işten geçince kafas basıyor ve bazen ne dediğini kulağı duymuyor elimden ayrılıp öyle konu açacaktım pardon :)) ben sadece fikir almak istedim ayrılık kararı değil

Al işte bir saldıran daha..noluyor size ?? Size ne? Size ne!!!
Site yöneticileri bakınız hakaret var gerekeni yapın lütfen..insanlıktan bahsederken insanlıktan çıkanlar!
'İnsan yerine koyup muhatap oluyoruz' bir hakaret ama benimki değil maalesef

'İnsan yerine koyup muhatap oluyoruz' bir hakaret ama benimki değil maalesef
Ben size mi söyledim o lafı? Size noluyor da cevap veriyorsunuz ben bana saldırana elbette savunurum kendimi ..siz niye atlıyorsunuz hayırdır size cevap hakkı doğmaz kusura bakmayın cevap veremezsiniz

Ben size mi söyledim o lafı? Size noluyor da cevap veriyorsunuz ben bana saldırana elbette savunurum kendimi ..siz niye atlıyorsunuz hayırdır size cevap hakkı doğmaz kusura bakmayın cevap veremezsiniz
Atlamak mı? Hayır hayır merak etme şerle işimiz olmaz.
Kadın kadına o tabirleri kullanamaz düzgünce savunun kendinizi ne demek insan yerine koyduk?

Müne abla konumu kapatır mısın burada kâdın kadına düşmanlık yapıyor, unutmuşsum abla konu acmadan Ayrılmam gerekirdi ya da madem barısacagım niye konu acıyorum demi bazılarına göre, buraya eşimle ilgili konu acıyorum sonra madem ayrılmayacağım niye konu acıyorum oluyor buna sadece kendim karar veririm jessey değil.

Kadın sindirilmişliğini görünce bende cinler tepeye çıkıyor. Yahu yuvaysa iki kişiye yuva, yuvayı kurtaracağım diye türlü hakareti işitip psikolojik şiddete maruz kalan kadın, yeri gelir dayak yer ama "dedikodu olmasın" yok bilmem başka bir nedenden "sabır" gösterecek olan yine kadın! Ne sabrı arkadaşım bunun nesine sabır allah aşkına seni de anne doğurdu onu da, senin ki de baba onun ki de! Sinme şöyle al biletini git ya saçma sapan konuşursa bi daha böyle kendine gel karşında çocuk yok de geç. Yuva bu değil, evlilik bu değil kanıksamayın, dik durun !

Sen misin bunlari diyen ?
Bayramin 1. Gunu hasta baban ve senin icin uzuldu insanlar .
Oturdum dusundum senin icin ne yapilabilir diye ..
Hasta baban gozumun onune geldi .
O kocan agzindan burnundan kan getirmisti babanin
Bu adami mi affettin
Bu adama mi itaat edeceksin ?????
Jessey i tanirim .Kadinlar aklini basina toplasin ,ezdirmesin kendini,hakkini hukukunu bilsin diye burda bile yeri geldigi zaman danismanlik yapan bi avukat .
Sen bu kadina gereksiz deyip
O kocan olacak molozu mu koruyosun.
Vah ki ne vah !
Yasin 24 degil 35 olunca
Babacigini kaybedince
O kocan seni ezim ezim ezdikce
Bu sozlerini hatirla emi ?
Hadi selametle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…