Nereye kadar sabretHer erkek aynı demek ki ... Sabret ne yapılır ki başka
Gücün yettiği yere kadarNereye kadar sabret
Gitmek aklımda babamgil bayram içim dedemgile gittiler bi anda gidince millet dedikodu yapar diye bekliyorum bir de bulunduğum yer köy gibi biyer merkeze çok uzak ve bayram diye münibüste yokMilletin karşısında ezilip büzülüp aklıs sıra size erkeklik taslıyor. Ben olsam babama bilet aldirip güle güle şekerim der evime giderdim
Gitcem zaten ama babamgilin eve gelmesini bekliyorum bir de araç yok merkeze gidecekHazırlanın bir güzel, hiç umursamayın, bu tatsızlığın bayramınıza mal olmasına izin vermeyin. "Hadi ben kaçtım babamlara, istediğin bir şey var mı gelirken? Tükürük filan?" deyip gidin. O da biraz tek başına kalıp yaptığı hareketi, söylediği lafı düşünsün.
babanlarla aynı şehirde misin ? Eğer öyleyse ne bekliyorsun ki . Biz fedakarlıkta bulundukça onlar da böyle yapıyor. Bildiğim bi şey var fena olan kıymetlidirGitcem zaten ama babamgilin eve gelmesini bekliyorum bir de araç yok merkeze gidecek
Yok değilim babamgile çok uzagımbabanlarla aynı şehirde misin ? Eğer öyleyse ne bekliyorsun ki . Biz fedakarlıkta bulundukça onlar da böyle yapıyor. Bildiğim bi şey var fena olan kıymetlidir
Aynen öyle çok haklısınızbabanlarla aynı şehirde misin ? Eğer öyleyse ne bekliyorsun ki . Biz fedakarlıkta bulundukça onlar da böyle yapıyor. Bildiğim bi şey var fena olan kıymetlidir
Deve pire olmuş ...
Keşke bekleseydiniz de ne yiyeceğinizi kendisi belirleyip önünüze koysaydı...
Eşinizin lafı ağır olmuş, belli ki canınızı yakmak istemiş o sözleriyle ve başarmış!
Şu bayramlar bir kere de rezil olmasa keşke...
Giyinip gidin ailenize .... Bayramda böyle şeyler olmaz, insanlar mutlu uyanır kalp kirmamaya özen gösterir... Saçmalamış eşinizben o kelimeyi hak edecek bişey demedim bana diyo mantı yapta yiyelim diye utanmadan milletin yalakalığını yapmak için bin takla atıyor,
Çok haklısın sözünde şuan gitmeye imkanım yok köyde yaşıyorum bayram diye merkeze araç yok aileme çok uzagım gitmek için bende cam atıyorum ama neyle gideceğim ancaSenin bile tukurmediler 4 senedir
Benim yuzume mi tukurcekler ahahahaahahaha deseydin ...
Dangozun tekiymis kocan
Ne diye beklersin ki al biletini cik git
Hala duruyosun ?
Canım şuan gidecek hç bi araç yok köydeyim ben merkeze minibüs yok bayram diyeGiyinip gidin ailenize .... Bayramda böyle şeyler olmaz, insanlar mutlu uyanır kalp kirmamaya özen gösterir... Saçmalamış eşiniz
Eşiniz nerede ?Canım şuan gidecek hç bi araç yok köydeyim ben merkeze minibüs yok bayram diye
Kesinlikle gideceğim ama şuan araç bulamıyorum eşimden gizli gideceğim zaten, aynen dediğimiz gibi psikolojik şiddet uyguluyor sürekli bunu yapıyor, ailemi gidiince adam oldu şimdi kabuğunu beğenmiyor, daha gece n hafta kavgamıza şahit oldu telden babamı aramış bilerek dinletmiş adam kanser ağzından burnundan kan gelmiş fenalaşmış napıyım ben yaPsikolojik şiddet bu resmen yaa..
Arkadaşım bu kadar fedakar olmayın, bu fedakarlıkta değil kendinden ailenden taviz vermektir ve taviz tavizi doğurur. Sen taviz verdikçe hep daha fazlasını ister karşıdaki... Ne demek hiç bir bayramda ailenizin yanına gitmemek?
Üzülmeyin, ağlamayın lütfen... Babanız eve gidince atlayın minibüse ve gidin yanına.. Bırakın o beyfendi de bi kaç gün yalnız kalsın, düşünme fırsatı bulur belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?