Bayramı zehir eden koca

Yapmak zor yikmak bir tekmeye bakar
Bence kendini iyi yokla esinin ailesi ile yazdiklarin agir seyler nisanliyken kiz bakma hala bosanmanizi isteme size borc yikma falan

İnsan inat psikolojisinede girer onca zorlandim birakip gidersem onlar kazanacak dusuncesi yanildim dusuncesi herkes ne der dusuncesi eger bu dusunceler baskin geliyorsa kendine yaparsin strese gelemiyorum bir dunya sikintim var demissin sagliktan daha kiymetli birsey yok
Yok ben esimi seviyorum sikintim asilamayacak gibi degil diyorsan destek al cunku gecimsiz isinde sorun oluyor koy koy tayin istiyoruz diyorsun belliki karsi tarafinda cok ruh sagligi yok bence oda cok ofkeli hirsli yani kalkip hasta bir adama telefonda kavga dinletmek onu uzup agzindan burnundan kan getirtmek saglikli bir davranis degil vicdani tamamen devre disi birakabiliyor
Suraya kocasi asabi sinirli gecimsiz aileci 20 kadin cagirsakta sorsak yaparmi boyle birsey diye cogu yok onu yapmaz der belkide

Sizin esinizde cok saglikli degil bence o yuzden destek kismini tatli dille onerin belki onun aldigi bir destek hayatinizda cok seyi degistirir

Bu ayip degil gunah degil kaldiki gunumuzde cok olagan ve normal insanlar yuvasini kurtarmak icin nelere katlaniyor oda bir zahmet bir uzmanla gorussun

Çok teşekkür ederim eşimin ruh sağlığının yerinde oldupunu düşünmüyorum zaten eşimi bilmem ama benim aşırı desteğe ihtiyacım var ve bayramdan sonra uzmanla görüşmeyi artık destek almayı düşünüyorum çünkü ben hiç iyi değilim

Ne kadar fedakarlik o kadar kazik. Boyle sevgisiz buyumus insanlara maalesef siz ne kadar sevginizi verirseniz o kadar sindiremiyorlar, size dusman gibi davraniyorlar sonunda. Sen onu birakmazsan o seni birakacak bence, hem de seni suclayarak. Calisip para kazanmadin, cocuk yapmadin gibi. Sen planini yap kenarda dursun bence nolur nolmaz. Allah kolaylik versin. Once kendini dusun derim bir ablan olarak

:)

Ay içimi şişirdin şu ifadeyle
Bu kadar ezik olmayın baban bugün var yarın yok 4 senedir bayram ziyaretine gitmemek ne demek çok ararsım çok kocanın başını bekle sen daha kocanda suç yok.
4 senedir merkeze minibüs yoktu heralde

Ben suçlu muyum diye sormadım zaten ben zaten hatamı biliyorum konu bayramama gidip gitmemek değil konu söylenilen laf .

Allah razı olsun benim bütün planım hazır zaten sadece doğru zamanı bekliyorum

Her vardı minibüs ben gitmedim kelimelerinize dikkat ederek yapın yorumunuzu dün bir nugün iki ezik felan üye olur olmaz ne bu tepki herkesten önce kendimi kendim yargılıyorum zaten her eleştiriye açığım ama saygı çerçevesinde,, ayrıca koca meraklısı bi insan hiç değilim bu zamana kadar bayramda hiç sorun yasamadık zaten sürekli aileme gidip geliyorum 4 aydır babamın yanımdaydım yeni geldim sayılır evime, merak etmeyin ailesine çok düşkün biriyim sanki hiç gimiyormussum gibi izlenim uyandırmayın ..

Arkadaşlar ben aileme sürekli gidip gelen biriyim sadece bayramda gidemedim konu gidip gitmemek değil eşimim söylediği laf buna göre yorum yapın lütfen.

Kocana sinir oldum. Yahu bu erkekler bu kadar öküz olmayı nasıl başarıyor böyle bayram zamanlarında ? Formülü nedir öküz olmanın bilen var mı?
Canım topla eşyanı babana git, en ifrit olduğum erkek tipi kadınını başkası önünde sırf erkeklik egosu şişkin kalsın diye rencide eden erkek tipidir. Babana gittiğin an düzelir durum. Yanlış anlamalara vermeyecek şekilde git kırgınlığı davranış olarak anlatmak lazım bu öküzlere lafla anlayacak yeterlilikte olsalar bu tarz erkek olmazlardı.

yuh be kocaya bak
kavgayı babaya dinletmek de nedir
yok artık

Aynen öyle valla çok haklısınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…