Bayramlaşmaya k.b gitmeliyim sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkenden başını başlayalım demişler. Onlar seni en başından hiç evlendirmeye çalışmayacaklarmış hata etmişler. Neyse konumuz bu degil onları yargılamak artık birşey değiştirmez. Köyde mi yaşıyorlar küçük bir çevrede mi çevreden etkilenecek insanlar mı. Ve eger dayanamayacağın evliliğin bitmesini isteyeceğim zaman gelirse sana ne tepki verirler sence?

herkese çay ikram edilirken sana verilmiyor mu, böyle bi evde ne işin var Allahaşkına, el öptürmemeside ayrıca aşağılayıcı, ne bileyim kendine saygısı olan insan gitmez

Gitsen de sorun çıkacak gitmesen de. Ben senin yerinde olsam gitmezdim. Eşin senin ailene nasıl davranıyorsa sen de öyle davran..Kaldı ki ailesinin yaptığı saygısızlığı senin ailen onlara yapsaydı nolurdu onu düşün.eğer gitmemen büyük sorun çıkaracaksa sonuçlarını da göze alman lazım tabii..

Oradayım zaten şu anda beni haftada 1 götürüyor 2 3 gün kalıyorum kendiside sabahlara kadar geziyor
iyide sen kendine esya müamelesi yaparsan elin oglu neler yapmaz nasıl gezermis sabah kadar vur kağıyı sen git irtibat kurma seni merak etsin mesela yada annene anlat ararsa annen desin bu sekılde evlilik olmaz nasıl kacga cıkarmıyoruz sabah kadar gezmek sen bu kafayla cok cekersin sana diyin kaynatadan dayaktan susmussun kocan sabahlara kadar gezer eeee neden ugrasıyon ki bu evlilik icin degernin kıynmetini bil

valla gitmem bende gitmicem onların o mendebur suratıı cekemem ramazanda gittind e2 gun duramadık mendurun suratı yuzunden meymenetsiz kadın midem bulanıyo valla onu hayal edinc ebile

valla gitmem bende gitmicem onların o mendebur suratıı cekemem ramazanda gittind e2 gun duramadık mendurun suratı yuzunden meymenetsiz kadın midem bulanıyo valla onu hayal edinc ebile
Aynen benimkide öyle yüzüne bakan hayattan soğur girmicem kesin kararı mı verdim

2 çocuk var olmaz derler köy değil şehirde apartmanda oturuyorlar eşimgil köylüler

Yok kesinlikle gitmiycem kararımı verdim deymez onlar eşim de deymez buna

Aynen çok haklısınız ağzınıza saglik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…