- 19 Ağustos 2017
- 341
- 137
- 53
- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
-
Çok zoruma gitti daha bide ş.....siz dedi bana evimden çıkmadığım halde nefret ediyorum bu yüzden hepsindensen birde o adamı koynuna alıp kocam mı diyorsun pes artık ben o aileyide kocayıda rezil ederim bana vurucaklar kocam izliycek oldu
Erkenden başını başlayalım demişler. Onlar seni en başından hiç evlendirmeye çalışmayacaklarmış hata etmişler. Neyse konumuz bu degil onları yargılamak artık birşey değiştirmez. Köyde mi yaşıyorlar küçük bir çevrede mi çevreden etkilenecek insanlar mı. Ve eger dayanamayacağın evliliğin bitmesini isteyeceğim zaman gelirse sana ne tepki verirler sence?Ben evlenmek istedim ama ailemde küçüksün diye karşı çıkmadılar eşimden önce biriyle nişanladılar hic istemedim üzüntüden eridim hic istemedim geri adamın annesi olay çıkardıda öyle kurtuldum geride en iyisi s3vdigim kişiyle evleneyim onunla gezer tozarım dedim hayaller hayatlar oldu
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var kayınvalidemle konuşmuyorum görümcem var 2 tane onlardan da resmen iğreniyorum cok olay gecti aramizda geçen bayram gitmedim ama bu bayram eşim gidelim diycek gibi geliyor kendisi benim aileme evlendiğimiz ilk sene gitti bi dahada gitmedi ben gidiyordum bu defa sen benim aileme git bende sizinkilere öyle giderim diycem sizce gitmelimiyim gittiğim zaman bana surat yapiyorlar laf vuruyorlar çay falan herkese ikram ediyorlar bana vermiyor lar öyle işte her bayramda normalde orda keserdik kurbanı sizce gideyim mi ? Köye falan gidiyoruz orda karşılaşma ihtimali de var kayınvalidenin el vermeme gibi bir huyuda var oda olabilir
iyide sen kendine esya müamelesi yaparsan elin oglu neler yapmaz nasıl gezermis sabah kadar vur kağıyı sen git irtibat kurma seni merak etsin mesela yada annene anlat ararsa annen desin bu sekılde evlilik olmaz nasıl kacga cıkarmıyoruz sabah kadar gezmek sen bu kafayla cok cekersin sana diyin kaynatadan dayaktan susmussun kocan sabahlara kadar gezer eeee neden ugrasıyon ki bu evlilik icin degernin kıynmetini bilOradayım zaten şu anda beni haftada 1 götürüyor 2 3 gün kalıyorum kendiside sabahlara kadar geziyor
neden yuzunu seni dava aderim kayınpeder bakalım ellerin baglı nasıl guzelmi bende bunu merak ediyorum deEdiyorum dahaa eve geldik bana kiloluyum ya yüzün ne güzel şaplıyor kız diyor gülüyor
Aynen benimkide öyle yüzüne bakan hayattan soğur girmicem kesin kararı mı verdimvalla gitmem bende gitmicem onların o mendebur suratıı cekemem ramazanda gittind e2 gun duramadık mendurun suratı yuzunden meymenetsiz kadın midem bulanıyo valla onu hayal edinc ebile
2 çocuk var olmaz derler köy değil şehirde apartmanda oturuyorlar eşimgil köylülerErkenden başını başlayalım demişler. Onlar seni en başından hiç evlendirmeye çalışmayacaklarmış hata etmişler. Neyse konumuz bu degil onları yargılamak artık birşey değiştirmez. Köyde mi yaşıyorlar küçük bir çevrede mi çevreden etkilenecek insanlar mı. Ve eger dayanamayacağın evliliğin bitmesini isteyeceğim zaman gelirse sana ne tepki verirler sence?
Yok kesinlikle gitmiycem kararımı verdim deymez onlar eşim de deymez bunaGitsen de sorun çıkacak gitmesen de. Ben senin yerinde olsam gitmezdim. Eşin senin ailene nasıl davranıyorsa sen de öyle davran..Kaldı ki ailesinin yaptığı saygısızlığı senin ailen onlara yapsaydı nolurdu onu düşün.eğer gitmemen büyük sorun çıkaracaksa sonuçlarını da göze alman lazım tabii..
Yok gitmiycem rahat olun kesin olarak bittilerCay bile vermiyolar mi? Millet kafayi yemis.. bence gitme
Aynen öyle valla bayramı zehir etmiycem kendimeGidip onları yaşama ihtimalin varsa hiç gitme.bayrami zehir etme kendine..herkes kendi ailesine gitsin..biz de oyle yapacaz
afferin sana kendi degerinin kıymetini bil bosverrrAynen öyle valla bayramı zehir etmiycem kendime
afferin sana kendi degerinin kıymetini bil bosverrr
Ne ciddi misin ? Durumun zor Allah yardım etsinSağlamıyor daha bide kız kardeşlerine bana hoşgeldin dememelerine rağmen abisi abisi diyor bu arada k.b geçen ay görümcemle tartıştım diye yüzüme iki tokat attı ve terbiyesiz bi laf söyledi eşim de izledi
Aynen çok haklısınız ağzınıza saglikTokat yemişsiniz gideyim mi diyorsunuz hala. Okurken sinirlendim. O sizin babanız değil. Sizi o büyütmedi. Kendi çocuklarına da vurmaya hakkı yok o ayrı mesele. Size kesinlikle dokunamaz bile. Kocanızda da iş yokmuş hakikaten. Karısı dayak yiyor o da izliyor bostan korkuluğu gibi. Geri adım atmayın. Sizden özür dilemeleri gerekir bile bırakın el vermemeyi. Alttan alırsanız tepenize çıkarlar. Zaten gözlerinde bi değeriniz yok bu saatten sonra da kendinizi paspas ettirmeyin. Çok sinirlendim ya. Ne biçim insanlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?