erkek adam anlamazsa erkek adamın annesi yok mu o anlasın , o desin
Hayir nisanlim daha bir kac once gidip sana birseyler alalim dedi kabul etmedim. Yani onlardan oyle bir beklentim yok
Ben buna katılmıyorum. Kızmış, kız alıyormuşlar,... yav bu kız dediğiniz şey insanüstü bir varlık mı? Onlar da insan bunlar da. Ne bu egolar, havalar yani?öyle olacak tabi kız evi naz evisen ne yapmasını öneriyosun ?
Ben buna katılmıyorum. Kızmış, kız alıyormuşlar,... yav bu kız dediğiniz şey insanüstü bir varlık mı? Onlar da insan bunlar da. Ne bu egolar, havalar yani?
Ben bu kimseye faydası olmayan gelenekleri ve beklentileri bir kenara bırakmayı öneriyorum. İlla gelenek mi uygulanacak, o zaman gelenek gelenek diyen kız kendi sorumluluklarını da tam yapacak. Günümüz kızları hep bana rabbena mübarek. Ama görüyorsunuz ki o iş o kadar kolay değil. Şimdi kukuman kuşu gibi niye gelmediler, niye bayramlık almadılar diye vahlanıp düşünüyor. Şu kızlar kendine pahalı bir eşya değil, bir birey gözüyle bakabilse bir çok şey hallolacak aslında. Ha bir de şişmiş egolarından arınsınlar. Çünkü kimsenin umrunda değil o egoları.
Bizde nişanda a dan z ye bohca getirdi kvdem icinden geldi yapti ilk bayramdada ben onun evine gidip el öptüm oda bilezik takti banaYeni birseyleri zaten nisanlim almaz. 4-5 aydir nisanliyiz daha bir toka bile aldirmadim onlara. Anlatmak istedigim suki hani erkek evi kiz evine bayram ziyaretine falan gider ya. Ben etrafimda hep boyle gordum. Gelmelerini bekledim. Ben zaten yarin gidicem onlara nisanlimla bulusacagiz gidib ailesiyle de bayramlasacagim
Lutfen bilip bilmeden yorum yapmayin derdim harclik falan degil. Kendim calisiyorum ailemde her istedigimi alir. Konumun basligina degil icerigine bakin oyle yazin yorumunuzu
yani benim pek mantığım yatmadı nişanlınızın annesi mi sizin yanınıza gelip bayramınızı kutluyacak ayy ne güzel gelenekmiş valla bizim burlarda herkes gelini ayağına bekliyor...Yukarida belirttigim gibi derdim maddi konular degil. Ama gelip bayraminiz kutlu olsun demelerini bekledim bu bile beni mutlu ede bilirdi. Zaten hep herseyimi kendim aldim kimseye ihtiyacim yok.
Madem.nisanladin annesinin elinide öpmege gideceksin... kadini birde ayagina bekliyorsun...kızlar yeni konu açmak istemiyorum, biz nişanlanalı 1 ay oldu ve bu ilk bayramımız ben akraba ziyeretlerinden pek hoşlanmam ki benim gideceğim zaten 3 yer var birisi şu an şehir dışında diğeri küs,geriye 1 kapı kalıyor akraba olarak:)nişanlımın ailesinde ise 10 kapı falan var ben nişanlandığımız zaman yeni nişanlıyız evlenince gidicez zaten ama önümüzdeki bayramda dolaşmak istemiyorum diye söylemiştim nişanlıma, o da benim imajımı annesinin gözünde bozmak istemediği için kendisi şakayla karışık sormuş annesi de sen istemiyosunda o ister zaten olmaz öyle şey demiş,bana böyle deyince tepem attı tabi hani hiç bir şey demesem nerden bilecek sevmediğimi diyeceğim ama ben söyledim ona ta ne zaman,bana gereksiz geliyor şu anda dolaşmak ocakta evlenicem ramazanda mecbur dolaşıcam zaten..çokta abartılcak bir şey değil ama bize bırakmaları gerekmez mi bu akraba boyutunu çocuk muyuz git denilince gidelim
okuman mı kıt senin!yazma tarzına bak ya annesine mi gitmicem ben dedim akraba ne demek açta bi sözlüğe bak sen ya sabır ya!!!Madem.nisanladin annesinin elinide öpmege gideceksin... kadini birde ayagina bekliyorsun...
sevgili arkadaşım o şahısın okuduğunu anlama kabiliyeti pek gelişmemiş benim yazdığımda annesinin elini öpmeye gitmek istemiyorum gibi bir içerik yok cümleleri nasıl okuyorsa..nişanladın kadnın elini öpmeye gdiceksin ne ya ister gider ister gitmez ayrıca bayramlık geleneği bence çok aptalca ister alır ister almaz bi bayramlık ya kardeşim derti mi bu?
ne bayramlığı kızlar yaBayramlık filan eski adet ama gelmeleri gerekirdi tabii.Senin ailen de beklemiştir.Erkeklerin düşünmemesini anlıyorum,nişanlın bilmeyebilir ama kayınvaliden düşünmeliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?