- 12 Nisan 2013
- 2.678
- 2.089
- 133
- Konu Sahibi TersAlfabe
-
İsteyen istediği gibi yaşasın Razey bize ne ki. Beni sadece sevdiğim herif ilgilendirir :)
Tahminim ne olduğunu belirtebilirmisin aklım da ki klasik yöntemlerden biri ve burada konu açan ama aslında farklı ifade eden bi kaç kişiyi tanıyorum oayrı
Kimin ne konu açtığını bilmiyorum, ama benim de kendimi sözde temize çıkarmak gibi bir amaçla evlendiğimi düşünmüş olabilirsiniz. Çünkü benim geçmişimde de ilişki var. O farklı bir boyut eski konularımda anlatmıştım. Hiç bu niyette olmadım çünkü kimse bilmiyor dediğim gibi.
Veya buraya yazıp sonra kocama okutmak isteyeceğimi de düşünenler olabilir; düşünmedim değil ama yapmam, iş daha da büyür iyice rahatsız olurum.
.bu nasil bir mesaj neden oyle kizlarda evlilik olmasin kiz cok sevseydi esin cok sevseydi emin ol kimse tutamazdi ikiside mutlu mesut evlenirdi bu nasil bir mesajdir yaHaklısınız da ne bileyim onlarla isteseydi de evlenemezdi ki, öyle kızlarda ne arar evlilik. Onlarda gönül eğlendir, sonra benimle evlen
Evet tahminim bu belki eşinizin de haberi bile yoktur net bilemem tanımam etmem sizi ben haksızsam eğer tavsiyem iğneyi kendinize çuvaldızı eşinize batırın zihniyeti bozukbiri ile evlenmemişsiniz yuvanızı yıkmayın bu gereksiz düşünceler ile
.bu nasil bir mesaj neden oyle kizlarda evlilik olmasin kiz cok sevseydi esin cok sevseydi emin ol kimse tutamazdi ikiside mutlu mesut evlenirdi bu nasil bir mesajdir ya
oyle kizlar kelimesi yine de hos degil farkinda misinizGönül ilişkisinden bahsetmiyoruz ki burda. İkisi de sevse heralde evlenirler.
oyle kizlar kelimesi yine de hos degil farkinda misiniz
evet bence tam oyle kizsinizÖyle kızlar = Serbest sekse olumlu bakan kızlar. Ne var bunda? Sekse serbest bakan kızlar evlenmek bağlanmak istemeyip beğendiğiyle birlikte oluyor. Bu düşüncedeki insanlardan bahsediyorum.
Bana da "eşinin geçmişini kurcalayan huzursuz tip" babında "öyle kızlar" diyebilirsiniz mesela. Lütfen tartışmaya çevirmeyelim olur mu.
Ay çok benzerini yazdım ilk sayfalarda. Seks-aşk bağlantısı tamamen insanların sonradan kurduğu bir bağlantı, bir ön-şart. Yoksa seksin kendisi tamamen ilkel bir dürtü.Öylesine alıntıladim ustte. ilk sayfada yaptigin yorum için yazmıştım aslında ben. Herkes aşık olacak, aşkla sevisecek diye bir şey yok bence. Adam aşık olmamış mesela, sevgi yok beğeni var sadece kadın da aynı kafadaysa yapmayacak mi? Aslında cinsellik ülkede tabu derken, sadece aşk ile yapılan seksi savunmak tabuyu 2 tik aşağı cekmek bence. Hani tabu kötü evet ama kafana estiği gibi seks yapmakta kötü, hic yapmamakla yapmanin orta noktasını bulalım aşkla yapılanı iyidir. İki tarafli düşünceyi de bi nebze idare eder demek gibi geliyor bana.
İşte ben de seksin ilkel bir dürtü olduğunu, tabuları tamamen yıkamadığımızdan içine aşkı kattığımızı yazacaktım, zaten cümlelerimin altında yatan buydu. Gerçekten güzel duyguymuş hem alt metni anlayan hem de ben gibi düşünen birinin olmasıAy çok benzerini yazdım ilk sayfalarda. Seks-aşk bağlantısı tamamen insanların sonradan kurduğu bir bağlantı, bir ön-şart. Yoksa seksin kendisi tamamen ilkel bir dürtü.
Benim yazdığımı yazan birinin daha olması ne güzelmiş ya
Ay çok benzerini yazdım ilk sayfalarda. Seks-aşk bağlantısı tamamen insanların sonradan kurduğu bir bağlantı, bir ön-şart. Yoksa seksin kendisi tamamen ilkel bir dürtü.
Benim yazdığımı yazan birinin daha olması ne güzelmiş ya
MuhahahahaBuna ben de katılıyorum ama insan evrimi ayrı, Cherry ayrı. Benim gibi üstüüüüün bir insanı insanlığın geri kalanıyla aynı kefeye koymayızDiğer insanlar evrime göre kodlanır , Cherry ise homo cherriens olarak daha duygusal, daha kırılgan ,daha sarkastik bir alttürün evrimine yol açtı
Az kaldı birazdan gelir "iyi o zaman gidin yatın herkesle!!" diyecekler.İşte ben de seksin ilkel bir dürtü olduğunu, tabuları tamamen yıkamadığımızdan içine aşkı kattığımızı yazacaktım, zaten cümlelerimin altında yatan buydu. Gerçekten güzel duyguymuş hem alt metni anlayan hem de ben gibi düşünen birinin olması
Ahaha sen değerlendirme dışısın CherryBuna ben de katılıyorum ama insan evrimi ayrı, Cherry ayrı. Benim gibi üstüüüüün bir insanı insanlığın geri kalanıyla aynı kefeye koymayızDiğer insanlar evrime göre kodlanır , Cherry ise homo cherriens olarak daha duygusal, daha kırılgan ,daha sarkastik bir alttürün evrimine yol açtı
İşte ben de seksin ilkel bir dürtü olduğunu, tabuları tamamen yıkamadığımızdan içine aşkı kattığımızı yazacaktım, zaten cümlelerimin altında yatan buydu. Gerçekten güzel duyguymuş hem alt metni anlayan hem de ben gibi düşünen birinin olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?