Bazen Bilmemek Daha İyidir - Eşimin Geçmişi

Tahminim ne olduğunu belirtebilirmisin aklım da ki klasik yöntemlerden biri ve burada konu açan ama aslında farklı ifade eden bi kaç kişiyi tanıyorum oayrı

Kimin ne konu açtığını bilmiyorum, ama benim de kendimi sözde temize çıkarmak gibi bir amaçla evlendiğimi düşünmüş olabilirsiniz. Çünkü benim geçmişimde de ilişki var. O farklı bir boyut eski konularımda anlatmıştım. Hiç bu niyette olmadım çünkü kimse bilmiyor dediğim gibi.

Veya buraya yazıp sonra kocama okutmak isteyeceğimi de düşünenler olabilir; düşünmedim değil ama yapmam, iş daha da büyür iyice rahatsız olurum.

Evet tahminim bu belki eşinizin de haberi bile yoktur net bilemem tanımam etmem sizi ben haksızsam eğer tavsiyem iğneyi kendinize çuvaldızı eşinize batırın zihniyeti bozukbiri ile evlenmemişsiniz yuvanızı yıkmayın bu gereksiz düşünceler ile

Haklısınız da ne bileyim onlarla isteseydi de evlenemezdi ki, öyle kızlarda ne arar evlilik. Onlarda gönül eğlendir, sonra benimle evlen
.bu nasil bir mesaj neden oyle kizlarda evlilik olmasin kiz cok sevseydi esin cok sevseydi emin ol kimse tutamazdi ikiside mutlu mesut evlenirdi bu nasil bir mesajdir ya

Eşim biliyor önceki sayfalarda da yazdım hiç başıma kakmadı. Ama can acımı engelleyemiyorum. Bilmiyorum zamanla belki geçer.

.bu nasil bir mesaj neden oyle kizlarda evlilik olmasin kiz cok sevseydi esin cok sevseydi emin ol kimse tutamazdi ikiside mutlu mesut evlenirdi bu nasil bir mesajdir ya

Gönül ilişkisinden bahsetmiyoruz ki burda. İkisi de sevse heralde evlenirler.

oyle kizlar kelimesi yine de hos degil farkinda misiniz

Öyle kızlar = Serbest sekse olumlu bakan kızlar. Ne var bunda? Sekse serbest bakan kızlar evlenmek bağlanmak istemeyip beğendiğiyle birlikte oluyor. Bu düşüncedeki insanlardan bahsediyorum.

Bana da "eşinin geçmişini kurcalayan huzursuz tip" babında "öyle kızlar" diyebilirsiniz mesela. Lütfen tartışmaya çevirmeyelim olur mu.

Benım esım de, bende bırbırımıze geçmişimizi açmadık.Benden öncesi değil sonrası önemlidir.Sizi görünce de iyiki dedim..

Bi şarkı vardı Hayatının ilk aşkı olmayabilirim ama son aşkı olmaya geldim diye.. Herşey size kadarmış.Demekki öyle çok etkilenmiş sizden boş ve pervasız hayatları değil sizi tercih etmiş.Bunu düşünüp kendinizi onore ve teskin edin.Biraz rahatlatır dıye dusunuyorum.

Keşke adamla evlenmeden önce kriterini "bakir erkek" diye koysaymışsın. Yetişkin bir kadının ya da erkeğin elbette ki aktif bir cinsel hayatı olacak, tek gecelik ilişkileri de yaşayacak. Mesele ilişkisi varken ya da evliyken bunları devam ettirmemesi. Sevdiğiniz bir insana yapabileceğiniz en kötü şey onun geçmişini kurcalamak olur, amman yapmayın!

evet bence tam oyle kizsiniz

Saçmaladın.
Sen evliliğinle onları ne kıyaslıyosun ki ya? Geçmiş geçmiştir derdin mi yok allasen.
3 aylık evlisin evliliğini yaşa adamı da üzme boş işler bunlar.

Ay çok benzerini yazdım ilk sayfalarda. Seks-aşk bağlantısı tamamen insanların sonradan kurduğu bir bağlantı, bir ön-şart. Yoksa seksin kendisi tamamen ilkel bir dürtü.
Benim yazdığımı yazan birinin daha olması ne güzelmiş ya

İşte ben de seksin ilkel bir dürtü olduğunu, tabuları tamamen yıkamadığımızdan içine aşkı kattığımızı yazacaktım, zaten cümlelerimin altında yatan buydu. Gerçekten güzel duyguymuş hem alt metni anlayan hem de ben gibi düşünen birinin olması

Buna ben de katılıyorum ama insan evrimi ayrı, Cherry ayrı. Benim gibi üstüüüüün bir insanı insanlığın geri kalanıyla aynı kefeye koymayız Diğer insanlar evrime göre kodlanır , Cherry ise homo cherriens olarak daha duygusal, daha kırılgan ,daha sarkastik bir alttürün evrimine yol açtı

Muhahahaha

Az kaldı birazdan gelir "iyi o zaman gidin yatın herkesle!!" diyecekler.

Ben de sizin gibiyim, yani bu fikirdeyim diye gidip önüme gelenle birlikte olmuyorum. Ama öyle "ay sevgilisi olmayanla mı sevişmiş ay nasıl olur" da değilim. Sonuçta seks=aşk olsa, aşık olduğu halde birlikte olmak istemeyen çiftler olmazdı. Ten uyumu çok ayrı bir şey, aşkla da sevgiyle de alakası yok onun.

Ama şu da gerçek ki aşk, duygu olmadan yapılan seks sadece fiziksel tatmin sağlar, daha mekaniktir. Duygusal olarak bir şey hissedilen bir partnerle yapılan gibi olmaz doğal olarak.

Ahaha sen değerlendirme dışısın Cherry

Ben de elbette insan doğasını reddedemem.
İnsanlık yapmasın demedin zaten benim sevgilim yapmasın dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…