- 9 Haziran 2014
- 653
- 720
- 73
- Konu Sahibi TersAlfabe
-
ben farklı dşünüyorum,tek gecelik ilişki de bana çok abes gelmiyor,tabi 20 li yaşlarda falan yapıldıysa.benim için de önemli olan paralı yapılmış olması mesela..onun haricinde cinsel çekim vardır,beraber olunmuştur,devamı da gelmemiştir.çok saçma gelmiyor bana.
tek iğrençlik parayla yapılan,hayat kadınlarıyla olan ilişki..mide bulandırıcı ve hayatın hiçbir döneminde asla olmamış olması gereken..
neden ısrarla kurcalama ihtiyacındasınız anlamadım:)Artık o kadarını soramıyorum paralı mıydı diye. Bir de paralı idiyse üzüntüden verem olurum. Ama bu kafayla onu da kurcalarım ben öğrenirim
Düşünün ki o hayatı sizin bırakmış. Belki gençlik hatasıydı, pişman; belki de sadece tecrübe olarak bakıyor. Sonuç olarak size değer veriyor. Sizi başının tacı ettiğini kendiniz söylüyorsunuz.
Kendi geçmişinizi düşünün. Kafanızın içinde, kaçmadan, öpüştüğünüz her adamı, ilişkinizin her saniyesini hatırlayın. Kendinizin de çok masum olmadığınızı görünce eşinize karşı olumsuz hisleriniz hafifleyecektir.
Yaşadığınız şeyin geçici olduğunu da bilin. Bu olay sanki anneyle babayı basmak gibi olmuş bence. Var olduğunu biliyordunuz ama göz görmeyince gönül katlanıyordu. Şimdi de alışacaksınız ve geçecek.
abla ne yaptın sen ya
İyi de bu toplumumuzda kötü sonuçlara da yol açıyor bence.
Adamı tanıyorum 30a kadar takılmış, sürtmüş affınıza sığınıyorum ama o...u olmuş, bütün sevgilierim gelsin karım bakire olsun kafasında yaşamış. Sonra da gözü açılmamış 18lik kız arıyor evlenmeye. Aynı şeyi bir kadın yapmaya kalkışsa linç ederler.
Ama o erkeeeeeeeeek elinin kirine çok kolay gider bence yazdığınız cümleler. Hatta bazı erkeklerin fahişe yaşam tarzlarını meşrulaştırmaya da yarar. Bu adam o..u oldu diye düşünmek yerine erkek dediğin deneyimli olmalıya gider.
Yazdıklarınız kadınlar k.şar erkekleri rahatça kabullenip evlensin, k.şarlığı erkekler için normalleştirsin diye çoğunlukla toplumun uydurduğu şeyler bence. K.şarları kadınlara deneyimli diye kakalıyorlar işte.
Yazdıklarınıza katılıyorum ama hem erkek hem kadın için geçerli olacaksa ki, toplumuzda geçerli değil. Deneyimli erkek makbul ama deneyimli kadın o..u, namussuz , evlenemez, diktirsin vs yalan mı?
Erkek deneyimli gelsin ama kadın korka korka gözü kapalı koyun gibi, vajinismus ola ola gelsin. deneyim erkekler için iyi, kadınlar için kötü toplumumuza göre.
Kadınlara hak olmayan hiçbir şey erkeğe de olmamalı. Erkek istediği b.ku yiyip damgalanmadan sütten çıkma akkaşık olacaksa, aynı hak ya kadında da olmalı, ya da erkekler de k.şar ve o...u şeklinde damgalanmalı.
Yazdıklarınız bizim toplumda erkekleri kayırdığı için katılmıyorum. Eşitlikçi bir toplumdaysa katılıyorum.
burada anlatmak zorAy abla duyan da sen eziliyosun zanneder sen de görüşmüyosun ki eşinin ailesiyle, sayfa bile açmışsın faceden giydiriyosun
ben sana hemen bir ilaç yazıyorum takıntılar içinBen miNe yaptım B.k ettim evliliğimi elimle.
hah işte bak ben bunu anlar ve desteklerımKatılıyorum, bu çifte standarttan da iğreniyorum. Huzurunu bozma diyeni de anlamıyorum çünkü huzur zaten bozulmuş yok sayarak tekrar huzurlu olunmaz ki.
Konu sahibi seni anlıyorum, aynısı benim de başıma geldi. Aradan neredeyse iki yıl geçti unutmadım, cinsel hayatımı da etkiledi çok. Hala ara ara aklıma gelir ve bu düşünce beni yoruyor. Senin geçmişinde de yaşanmışlıkların varmış yani şartlar eşitmiş bizde öyle de değil :) bilmiyorum nasıl aşılır
Kendinizi bilerek üzmeyin lütfen. Hayat bu her şey bizim için. Dediğim gibi eşinizi düşünmek yerine kendinizi düşünün. Suçlulukla bile olsa sonunda eşinize sarılıp barışacağınıza eminim.Böyle yapınca hafifliyor gerçektenBen de o kadar masum değilim yani kendimi düşündüm de. Çok net ifade ettiniz göz görmeyince gönül katlanır misali aynı böyle.
lustral 50 mgr git al.10 gun yarısını kullan sonra bütün kullan.kocana tekrar tekrar aşık olacaksın eger sevgin gerçek ise eger değilse en kısa sürede boşanmak için cesaret bulacaksın.Lütfen
her şekilde bir seye takılıp kalmayacaksınlustral 50 mgr git al.10 gun yarısını kullan sonra bütün kullan.kocana tekrar tekrar aşık olacaksın eger sevgin gerçek ise eger değilse en kısa sürede boşanmak için cesaret bulacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?