- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Belkide erkeklerin istediği budurOdunları yontmaktan kendimizi harab ediyoruz başka birşey değil.
İnşallah herşey düzelir @Pink_Women sen de bir rahat soluk alırsın.
Ama laftan anlamayana malesef yapacağın tek şey faaliyet.
Davranışların ile anlatacaksın, aksi halde ne kavgadan ne tatlı dilden ne nezaketten anlamıyorlar.
Bir süre sonra da bu seni çok yıpratacak, bıkacaksın herşeyden.
Benim başıma bu geldi mesela.
Anlamsız kaldı herşey bir anda.
Adam yine sizi dinleyip hatalıyım demiş onu yapmayanlar da var merak etmeyin.bu konuyu önceden bir kez daha dile getirmiştim
hatalıyım dedi
ama değişmedi yinede umrunda olmadı yani
Yani şükretmeliyim öyle miAdam yine sizi dinleyip hatalıyım demiş onu yapmayanlar da var merak etmeyin.
Konuşuyorum
Ama değişen birşey olmadığı için beni anlamadığını düşünüyorum
Belkide erkeklerin istediği budur
Kendi kendilerine halletsinler herseyleri mi diye düşünüyorlardır
Pek bağırmam ben yaaanlaışmadığımda tek yaptığım bağırıp çağırmak.. sonra da kavga çıkıyor işte.
Zaten ben kendi işi mi onun yapması için söylemedimkendi işini kendin halledip ona tamah etmemeye çalışmalısın cnm insanlar değişmez 7sinde neyse 70inde de odur
Herseylere bir cevapları varBilmiyorum ki.
Öyle davranınca da bu sefer gelen yanıt "senin bana ihtiyacın yok ki, herşeyi kendin yapıyorsun, sonrada yakınıyorsun" olur.
Eminim buna.
Ahh Ahh yapabilsemSende her işini kendi görebilen, kendi ayakları üstünde duran kadınlardansan şayet umrunda olmazsın,çünkü "nasılsa kendi işini görür o" kafası oluyor adamlarda. Eğer öyleyse sende her işini kendin görme, ona ihtiyacın varmış gibi davran. Ay korkarım kendim gidemem sende gel ihtiyacım var filan de :)
Ahh Ahh yapabilsem
Yapamıyorum ki
Ama ilgilendikleri insanlarda yapmıyor yani en azından benim ablam yapmıyor
Onu nasıl düşünebiliyor ama bana gelince düşünemez oluyor
Ayy canım yaaYapıyordur, sen farketmiyorsundur. Hal lisani ile yapıyordur, ihtiyacı var gibi duruyordur. Ablam dediğin senin ablan mı onun ablası mı? Senın ablansa ailene karşı ayıp etme kaygısıyla da yapıyor olabılır. Erkekler öyle çok bagımsız kadınları sevmezler. Paranı kazan, ona sorma danışma, eyvallah etme.. hiçç işlerine gelmez. Sen ona evet sensin ağasın paşasın de, sana ihtiyacım var de sonra kendi bildiğini yap..
Kocası tarafından boynuzlanan kadın konuştuAy yada bildiğin gibi yap kız ne bilem ayol ben.
Belki de değiştirmeye çalışmamak en iyisi çünkü evlenirken de bu Özellikleri vardı ve biliyordunuzPek bağırmam ben yaa
Yo evlenmeden önce pek böyle değildiBelki de değiştirmeye çalışmamak en iyisi çünkü evlenirken de bu Özellikleri vardı ve biliyordunuz
Bu kadar değildir aynı evin içine girince de insanlar çok Değişiyor ya da o zamanlar pek fark edememişte olabilirsinizYo evlenmeden önce pek böyle değildi
Yan yana olmadığımız için tabi fark edememis olabilirim aslındaBu kadar değildir aynı evin içine girince de insanlar çok Değişiyor ya da o zamanlar pek fark edememişte olabilirsiniz
Bence fark edemedinizYan yana olmadığımız için tabi fark edememis olabilirim aslında
Halkisin herkes sinir olur. Benim esimde ayni isten izin alir hususi kaynanami hastaneden gectim gezmeye götürür bide kayinpederimin arabasi oldugu halde. Sinir okuyorum bende.merhaba hanımlar önceki konularımdan bilenler biliyordur
Benim yaklaşık 3 aya kadar ite kalka giden bir evliliğim vardı
Sorunumuz ise hep eşimin ailesine olan zaafıydı...
Bu 3 ayda bazı durumları kabul etti
Ve benim gözüme soka soka yaşadığı zaafına engel olabildi
(Şimdi ben genellikle adet dönemim yaklaşırken
Acayip çekilmez bir kadın oluyorum fazlasıylada alıngan)
Size şöyle bir örnek vereyim;
Benim 2 dişimde sıkıntı var yıllık iznimi aldığım zaman gidip tedavi olacaktım
Eşim bana gitme özelde bildiğim bir doktor var ona gideriz dedi
Gel zaman oldu git zaman oldu yıllık izin bitti adamdan ses yok
Tabi ben atarlandım
İşten dolayı hastaneye de gidemiyorum
Doktorun kim olduğunu öğrendim gittim ama doktorun vakti olmadığı için sadece muayene etti
Buraya kadar sorun yok elim ayağım tutuyor her işimi kendim yapıyorum zaten
Ama eşim benim dışımda ki insanlara karşı davranışlarında örnek vereceyim
İşten izin alır sanki ablam kendi gidemezmiş gibi (öğretmen benden 1,5 yaş büyük yaşlı felan değil yani)
Dişçilere götürür
Yada annesi burada komple ağız bakımı yaptırdı belki 1 aya yakın kaç kez gittiler doktora
İşten koştur koştur geldi kv aldı doktora götürdü
Ama bana gelince ne zaman gideceksin bile demiyor?
Yani genelde böyle başkalarının en ufak ayrıntısına kadar düşünür
Buna benim ailemde dahil ama bana gelince kapalı adamın gözleri
Bende bu yüzden evliliği mi sorguluyorum
Neden evliyim ki diyorum
Hani adam odun olsa herkese karşı olur
Yalnız bana karşı olunca kendimi çok kötü hissediyorum
Haksız mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?