• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazen kendimi başkalarından küçük görüyorum neden?

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Bazen kendime çok güveniyorum bazen hiç güvenmiyorum yaşama hevesim kalmiyo bugün öyleyim mesela sanki ise yaramaz biriyim. Herkes çok mutlu bi ben mutsuzum sanki. Pırlanta gibi bi evladım var çok şükür. Ona bile layık görmüyorum bazen kendimi işte böyle.

Bende hep böyle düşünüyorum özellikle evlendikten sonra. İşe yaramaz. Biri gibi görüyorum.kendimi. nasıl asılır onuda bilmiyorum.maalesef.

DeğerSiz lik hissi mi veriyor kocan seninde beni seviyomus ama çok değersiz hissettiriyo hakaret etmesin diye hata yapmamaya çalışıyorum

Esim hakaret etmiyo ama ilgilenmediği için beni sevmediğini değer vermediğini düşünüyorum. Birşey söylediğimde ciddiye almayınız vs vs vs.
Ama ben kendi kendimede güvenim.kalmadi sanki.

Esim hakaret etmiyo ama ilgilenmediği için beni sevmediğini değer vermediğini düşünüyorum. Birşey söylediğimde ciddiye almayınız vs vs vs.
Ama ben kendi kendimede güvenim.kalmadi sanki.
Bende çocuk yetistiriyorum babasının özgüveni ćok yüksek ben bazen kendimi küçük görüyorum üniversite mezunuyum ama hiç okumamış birinden bile bazen küçük görüyorum kendimi çok tuhaf büyük de görmem asla o yapıda biri değilim ama niye böyle oluyo bilmiyorum

Bende çocuk yetistiriyorum babasının özgüveni ćok yüksek ben bazen kendimi küçük görüyorum üniversite mezunuyum ama hiç okumamış birinden bile bazen küçük görüyorum kendimi çok tuhaf büyük de görmem asla o yapıda biri değilim ama niye böyle oluyo bilmiyorum
Kızma ama bence eşin yüzünden

Evet onun payı çok da etrafımdaki çoğu kişi bi değişik ya da ben çok takıyorum kendimi soyutluyorum artık toplumdan
Yani senin yerinde bende olsam aynı tepkiyi veririm sevilmediğimi düşünürüm hatta daha büyük tepkilerim dahi olabilir yani senden kaynaklı değil bu durum bence

Dönemsel bunalımlar.
Bu ara herkeste var.
Bende 1 saat ağır depresyondayım diğer 1 saat aman 3 günlük dünya modundayım.
Ama sonunda çok şükür halimize diye şükretme modundayım.
Şükret ve dua et, akışına bırak hayatı, düşünme birşeyler de kendiliğinden oluversin hayatta.

Cok baskin karakterli kisilerin yaninda boyle hissetmen normal..herkesin bizr verdigi veya bizden aldigi enerji farkli oluyor..bunun nr mezunu oldugunla alakali degil..esinindr mutlaka cok buyuk katkisi vardit...esi tarafindan kiymet goren cok basit kadinlarin bile esinden aldigi gucle enerjisi kendine olan guveni artiyor..cevrede cok ornegi var dikkatli bakarsan koca iyse kadin ve cocuklar guclu ve mutlu aksi olursada mutsuz ve zayif bit aile tablosu ortaya cikiyor.

Sukur ki bende kendimi kurtardim ise yaramazdan ve her gecen gun mutlulugum gucum artiyor..kadin olmak zaten zor bu topraklarda cokkkkk daha zor..
Kendinde kusur arama sartlar izin verdigi kadar kendimizi yasayabiliyoruz

Yani senin yerinde bende olsam aynı tepkiyi veririm sevilmediğimi düşünürüm hatta daha büyük tepkilerim dahi olabilir yani senden kaynaklı değil bu durum bence
Psikoloğa gitmek istiyorum ama devlet hadtanesinin psikologu ise yarar mı illa para mı vermek gerekiyo Psikologlar ın tedavi etmesi için bilemiyorum

Psikoloğa gitmek istiyorum ama devlet hadtanesinin psikologu ise yarar mı illa para mı vermek gerekiyo Psikologlar ın tedavi etmesi için bilemiyorum
Hmm genelde özelden memnun kalıyorlar ama bence psikoloğa değilde bi evlilik terapistine gidin eşinle olmaz mı?

Bende böyleyim. Nedenini az çok kestirebiliyorum.

Öyle hissettiğimde aslında bunun doğru olmadığını tekrarlıyorum sürekli kendime. Bi süre sonra geçiyor zaten.
herkes yakınıyor ya şimdi dostum yok diye benimde aynı vardi ama şimdi gorusemiyoruz can ciğer birini arıyosun insanın eşi en büyük dostudur ama bizde eşimle bunu yakalayamadik malesef

Cok baskin karakterli kisilerin yaninda boyle hissetmen normal..herkesin bizr verdigi veya bizden aldigi enerji farkli oluyor..bunun nr mezunu oldugunla alakali degil..esinindr mutlaka cok buyuk katkisi vardit...esi tarafindan kiymet goren cok basit kadinlarin bile esinden aldigi gucle enerjisi kendine olan guveni artiyor..cevrede cok ornegi var dikkatli bakarsan koca iyse kadin ve cocuklar guclu ve mutlu aksi olursada mutsuz ve zayif bit aile tablosu ortaya cikiyor.

Sukur ki bende kendimi kurtardim ise yaramazdan ve her gecen gun mutlulugum gucum artiyor..kadin olmak zaten zor bu topraklarda cokkkkk daha zor..
Kendinde kusur arama sartlar izin verdigi kadar kendimizi yasayabiliyoruz
Evet katılıyorum etrafındaki insanlar sürekli seni eleştirince hirpalayainca güven de kalmiyo heves de belki bundan ama kendimde sorun aramaya başladım güvencek dağım yok sanki

Ben de aynı değişken duyguları yaşıyorum. Bir de Bebek için uğraşıyoruz tedavi dalan neden olmuyor diye saçma sebepler düşünüp kendimi üzüp değersiz hissediyorum. Rahatsızlığım da var nüksediyor arada hele o zaman tamam bittim dünyanın en büyük mutsuzu karşınızda. Sonra toparlanınca şükredip dua ediyorum. Ama yoruyor yahu

Evet katılıyorum etrafındaki insanlar sürekli seni eleştirince hirpalayainca güven de kalmiyo heves de belki bundan ama kendimde sorun aramaya başladım güvencek dağım yok sanki

Canim zaten birilerine cok guvrnip kendini birakirsan buyuk hata yaparsin...insanlar gecmisteki cocuklugumuzdaki o masumlukta degiller.sadece kendine guvennnn..

evlendikten sonra neden böyle oluyor bende hiç anlamıyorum.. değersiz lik hissi yapıştı adeta.. bende kesinlikle eşler yüzünden diyorum.. bide çocukluğumuzdaki bilinç altıda devreye giriyor tabi...

ama ben böyle zamanlarda hep şöyle düşünürüm.. benim suratıma sahip dünyada bir başka insan yok.. Allah bana değer verip yaratmış kimsede olmayan bir Çehre vermiş.. ben özelim aslında.. tekim... insanları bırakıcaz.

Back
X