- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DeğerSiz lik hissi mi veriyor kocan seninde beni seviyomus ama çok değersiz hissettiriyo hakaret etmesin diye hata yapmamaya çalışıyorumBende hep böyle düşünüyorum özellikle evlendikten sonra. İşe yaramaz. Biri gibi görüyorum.kendimi. nasıl asılır onuda bilmiyorum.maalesef.
DeğerSiz lik hissi mi veriyor kocan seninde beni seviyomus ama çok değersiz hissettiriyo hakaret etmesin diye hata yapmamaya çalışıyorum
Bende çocuk yetistiriyorum babasının özgüveni ćok yüksek ben bazen kendimi küçük görüyorum üniversite mezunuyum ama hiç okumamış birinden bile bazen küçük görüyorum kendimi çok tuhaf büyük de görmem asla o yapıda biri değilim ama niye böyle oluyo bilmiyorumEsim hakaret etmiyo ama ilgilenmediği için beni sevmediğini değer vermediğini düşünüyorum. Birşey söylediğimde ciddiye almayınız vs vs vs.
Ama ben kendi kendimede güvenim.kalmadi sanki.
Kızma ama bence eşin yüzündenBende çocuk yetistiriyorum babasının özgüveni ćok yüksek ben bazen kendimi küçük görüyorum üniversite mezunuyum ama hiç okumamış birinden bile bazen küçük görüyorum kendimi çok tuhaf büyük de görmem asla o yapıda biri değilim ama niye böyle oluyo bilmiyorum
Evet onun payı çok da etrafımdaki çoğu kişi bi değişik ya da ben çok takıyorum kendimi soyutluyorum artık toplumdanKızma ama bence eşin yüzünden
Yani senin yerinde bende olsam aynı tepkiyi veririm sevilmediğimi düşünürüm hatta daha büyük tepkilerim dahi olabilir yani senden kaynaklı değil bu durum benceEvet onun payı çok da etrafımdaki çoğu kişi bi değişik ya da ben çok takıyorum kendimi soyutluyorum artık toplumdan
Psikoloğa gitmek istiyorum ama devlet hadtanesinin psikologu ise yarar mı illa para mı vermek gerekiyo Psikologlar ın tedavi etmesi için bilemiyorumYani senin yerinde bende olsam aynı tepkiyi veririm sevilmediğimi düşünürüm hatta daha büyük tepkilerim dahi olabilir yani senden kaynaklı değil bu durum bence
Hmm genelde özelden memnun kalıyorlar ama bence psikoloğa değilde bi evlilik terapistine gidin eşinle olmaz mı?Psikoloğa gitmek istiyorum ama devlet hadtanesinin psikologu ise yarar mı illa para mı vermek gerekiyo Psikologlar ın tedavi etmesi için bilemiyorum
herkes yakınıyor ya şimdi dostum yok diye benimde aynı vardi ama şimdi gorusemiyoruz can ciğer birini arıyosun insanın eşi en büyük dostudur ama bizde eşimle bunu yakalayamadik malesefBende böyleyim. Nedenini az çok kestirebiliyorum.
Öyle hissettiğimde aslında bunun doğru olmadığını tekrarlıyorum sürekli kendime. Bi süre sonra geçiyor zaten.
Ama içimde var bişeyler evlilik terapisti de şart psikolog da tabi en önemlisi para para paraHmm genelde özelden memnun kalıyorlar ama bence psikoloğa değilde bi evlilik terapistine gidin eşinle olmaz mı?
Evet katılıyorum etrafındaki insanlar sürekli seni eleştirince hirpalayainca güven de kalmiyo heves de belki bundan ama kendimde sorun aramaya başladım güvencek dağım yok sankiCok baskin karakterli kisilerin yaninda boyle hissetmen normal..herkesin bizr verdigi veya bizden aldigi enerji farkli oluyor..bunun nr mezunu oldugunla alakali degil..esinindr mutlaka cok buyuk katkisi vardit...esi tarafindan kiymet goren cok basit kadinlarin bile esinden aldigi gucle enerjisi kendine olan guveni artiyor..cevrede cok ornegi var dikkatli bakarsan koca iyse kadin ve cocuklar guclu ve mutlu aksi olursada mutsuz ve zayif bit aile tablosu ortaya cikiyor.
Sukur ki bende kendimi kurtardim ise yaramazdan ve her gecen gun mutlulugum gucum artiyor..kadin olmak zaten zor bu topraklarda cokkkkk daha zor..
Kendinde kusur arama sartlar izin verdigi kadar kendimizi yasayabiliyoruz
Evet katılıyorum etrafındaki insanlar sürekli seni eleştirince hirpalayainca güven de kalmiyo heves de belki bundan ama kendimde sorun aramaya başladım güvencek dağım yok sanki