Bazı insanlar çok tuhaf 😳😳

Feslegen Kokulu Nane

Durmak, yıkılmaktan önceki son adımdır.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
16.162
36.780
528
Kızlar evimizi satılığa çıkardık. 230 bin tl istiyoruz diyelim. Tam rakamı yazmadım tanıdık çıkarsa diye.

Neyse kadının biri eve bakmaya geldi. " bize yeter, kaç istiyorsunuz" dedi. 230 deyince " bu eve bu parayı mı istiyorsunuz? Bu paraya fıstık gibi evler var. ( bu arada kredi çektiğimiz için ev bize 260 bin tl ye mal oldu)
Ben sordum bana 140 dediler. Ben de o para ne gezer? Yürü kızım yürü gidelim. Her şey ne kadar basitleşmiş. " Ne demekse artık. Bana nasıl kızıyor bir görseniz, laf saya saya gitti.
Beğenmediysen beğenmedin veya o kadar eder etmez sana ne? Maddi imkanın yok anladık ama malımı niye kötülüyorsun? Sanki ayaklarına kapandım satın alsın diye.
İnsanlar git gide tuhaflasti gerçekten. Kaba saba konuşmayı marifet sayıyorlar.

Belki de kadının hobisi alıcıymış gibi ev gezip, ev sahibinin moraline incir ağacı dikmektir. Psikolojik sorunları vardır, böyle rahatlıyordur. Siz ne dediniz bu sıyırmış hemcinsimiz karşısında, onu merak ettim. Mal benim malım, ister 260'a satarım, ister 560'a... Zorla da satmıyoruz. Haydi kafa ütüleme, uza diyemediniz mi? Ben derdim şahsen. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış hesabı. =))

Sadece siz bilirsiniz dedim .
Maddi durumum yok iyi günler dese veya pazarlık olur mu dese anlarım ama manyak gibi laf sayınca sinir oldum.

Bizim de başımıza geldi delidir ne yapsa yeridir dedik geçtik. Boşverin her insan bir olmuyor ışte böyleleri de var. Begenmediysen işine gelmediyse birkac yer daha var oraya da bakalım da duruma göre der geçer normal aklı başında bir insan. Malesef size anormali denk gelmiş hiç gerek yok canınızı sıkmaya

maglesef bazı ınsanlar kendılerını ve paralarını dev aynasında goruyorlar boş ver o kendı karakterini göstermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…