- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
maglesef bazı ınsanlar kendılerını ve paralarını dev aynasında goruyorlar boş ver o kendı karakterini göstermişKızlar evimizi satılığa çıkardık. 230 bin tl istiyoruz diyelim. Tam rakamı yazmadım tanıdık çıkarsa diye.
Neyse kadının biri eve bakmaya geldi. " bize yeter, kaç istiyorsunuz" dedi. 230 deyince " bu eve bu parayı mı istiyorsunuz? Bu paraya fıstık gibi evler var. ( bu arada kredi çektiğimiz için ev bize 260 bin tl ye mal oldu)
Ben sordum bana 140 dediler. Ben de o para ne gezer? Yürü kızım yürü gidelim. Her şey ne kadar basitleşmiş. "Ne demekse artık. Bana nasıl kızıyor bir görseniz, laf saya saya gitti.
Beğenmediysen beğenmedin veya o kadar eder etmez sana ne? Maddi imkanın yok anladık ama malımı niye kötülüyorsun? Sanki ayaklarına kapandım satın alsın diye.
İnsanlar git gide tuhaflasti gerçekten. Kaba saba konuşmayı marifet sayıyorlar.
Kızlar evimizi satılığa çıkardık. 230 bin tl istiyoruz diyelim. Tam rakamı yazmadım tanıdık çıkarsa diye.
Neyse kadının biri eve bakmaya geldi. " bize yeter, kaç istiyorsunuz" dedi. 230 deyince " bu eve bu parayı mı istiyorsunuz? Bu paraya fıstık gibi evler var. ( bu arada kredi çektiğimiz için ev bize 260 bin tl ye mal oldu)
Ben sordum bana 140 dediler. Ben de o para ne gezer? Yürü kızım yürü gidelim. Her şey ne kadar basitleşmiş. "Ne demekse artık. Bana nasıl kızıyor bir görseniz, laf saya saya gitti.
Beğenmediysen beğenmedin veya o kadar eder etmez sana ne? Maddi imkanın yok anladık ama malımı niye kötülüyorsun? Sanki ayaklarına kapandım satın alsın diye.
Başıma böyle bir şey geldi diye karalar bağlamıyorum ama kendi evinde azarlanmak kimsenin hoşuna gitmez herhalde.Ev satarken, insanlarla her iletişime geçtiğimizde olduğu gibi türlü türlü insan çıkar karşınıza. Bunu dert etmek yerine o da öyle bir insanmış der geçersiniz bence. Hayat her şeyi dert edecek kadar uzun değil.
Güya giriş kattaki komşu demiş. Emlakçıya vermedik zaten. Eşimi arayıp evin yerini öğrenmiş.ama simdi emlakci 140 dediyse ve sizden 230 u duyduysa bir anlik sinirlenmesi normal.
kim 140 demis ki?
Güya giriş kattaki komşu demiş. Emlakçıya vermedik zaten. Eşimi arayıp evin yerini öğrenmiş.
Zaten kapının önündesin, mülkte soracağına çık yukarı.
Evim o parayı etmeyecek bir ev değil. Önce beğenip sonra bu ev o kadar eder mi diye küçümsemesi gerçekten sinir bozucuydu.anladim o zaman siz de moralinizi bozmayin,
yani tamam size ayip etmisler ama,
onlar da bir heves kendi butcelerine uygun bir ev bulduklarini dusunmusler (komsu yanlis yonlendirmis), sonra fiyatin ogrendiklerinden cok yuksek oldugunu duyunca tepkileri biraz hadsizce olmus.
Hadsizlik ötesi. Birine olumsuz bir şey dedin mi üstüne atlayacak gibi duruyor artık insanlar.İnsanlar maalesef hadsiz.. Canınızı sıkmayın
Egolarını tatmin ediyor milletaynen öyle insanlar laf sokmayı marifet sanar oldu. yaş hiç fark etmiyor. uyuz kadın bn bile sinir oldum. bnde bu tarz insanlara bişey değil diyerek gönderiyorum kapı pencereden
Öyle demesine de gerek yok. Benim bütçeme uygun değil, iyi günler desin yeterdi.Bizim de başımıza geldi delidir ne yapsa yeridir dedik geçtik. Boşverin her insan bir olmuyor ışte böyleleri de var. Begenmediysen işine gelmediyse birkac yer daha var oraya da bakalım da duruma göre der geçer normal aklı başında bir insan. Malesef size anormali denk gelmiş hiç gerek yok canınızı sıkmaya
Eski oturdugumuz evi satarken onu satip baska yere tasinacagiz 10 yil once diyeyim evin degeri 50 bin misal bir komsu geldi yabanciya gitmesin bana sat dedi anneme kadin ne demesin 50 bin olmaz ama 20 ila 15 bin olsun diyor satarkende yatak odasina ozel yaptirdigimiz dolapla yatak odasi takimini birakcak misiz annem de eger sen o fiyata ev bulursan banada haber ver dedi.Kızlar evimizi satılığa çıkardık. 230 bin tl istiyoruz diyelim. Tam rakamı yazmadım tanıdık çıkarsa diye.
Bir kac emlakciya verdik ama oyaladilar iki hafta kadar. Listeye bile yazmamışlardı. Eşim de sinirlendi, vermedi emlakçıya.İnşallah diyelim. Hayırlı satışlar olsun. Emlakçıya vermeyi düşünmüyor musunuz? Biraz komisyon alıyorlar ama saçma sapan insanlarla uğraşmaktan kurtulursunuz en azından.
Aynen canım yaa. Laf sokmanin onları güçlü yaptığını zannediyorlar ama sadece kaba yapıyor.Artk saygı kalmadı kimsede
Eski oturdugumuz evi satarken onu satip baska yere tasinacagiz 10 yil once diyeyim evin degeri 50 bin misal bir komsu geldi yabanciya gitmesin bana sat dedi anneme kadin ne demesin 50 bin olmaz ama 20 ila 15 bin olsun diyor satarkende yatak oda9sina ozel yaptirdigimiz dolapla yatak odasi takimini birakcak misiz annem de eger sen o fiyata ev bulursan banada haber ver dedi.
E canım sizde verseydiniz 50 bin liraya evi nolmuş aaa her şey ne kadar basitleşmiş yakıştıramadım size konu sahibi
Aynen o zaman evlerin degeri ucuzdu yine baska sehirlere bakis uygun tabi bana satmadi gitti yabanciya satti demis birdennenizi tebrik ediyorum.hadi 45 deseymiş eyvallah ama 20 bin ne yaa?
Mal benim para senin , yallah başka kapıya deseydin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?