Bazı insanlar çok tuhaf 😳😳

maglesef bazı ınsanlar kendılerını ve paralarını dev aynasında goruyorlar boş ver o kendı karakterini göstermiş

aynen öyle insanlar laf sokmayı marifet sanar oldu. yaş hiç fark etmiyor. uyuz kadın bn bile sinir oldum. bnde bu tarz insanlara bişey değil diyerek gönderiyorum kapı pencereden

Başıma böyle bir şey geldi diye karalar bağlamıyorum ama kendi evinde azarlanmak kimsenin hoşuna gitmez herhalde.

Bir de insanlar istedikleri olmadığı takdir de saldırganlaşmaya başladı. Benim bunu yaşamam mühim değil belki ama toplum olarak cinnet halindeyiz.

ama simdi emlakci 140 dediyse ve sizden 230 u duyduysa bir anlik sinirlenmesi normal.
kim 140 demis ki?
Güya giriş kattaki komşu demiş. Emlakçıya vermedik zaten. Eşimi arayıp evin yerini öğrenmiş.
Zaten kapının önündesin, millete soracağına çık yukarı.

Son düzenleme:
Güya giriş kattaki komşu demiş. Emlakçıya vermedik zaten. Eşimi arayıp evin yerini öğrenmiş.
Zaten kapının önündesin, mülkte soracağına çık yukarı.

anladim o zaman siz de moralinizi bozmayin,
yani tamam size ayip etmisler ama,
onlar da bir heves kendi butcelerine uygun bir ev bulduklarini dusunmusler (komsu yanlis yonlendirmis), sonra fiyatin ogrendiklerinden cok yuksek oldugunu duyunca tepkileri biraz hadsizce olmus.

Evim o parayı etmeyecek bir ev değil. Önce beğenip sonra bu ev o kadar eder mi diye küçümsemesi gerçekten sinir bozucuydu.
Yani kırıcı olmadan da bana göre değil iyi günler de geç.

aynen öyle insanlar laf sokmayı marifet sanar oldu. yaş hiç fark etmiyor. uyuz kadın bn bile sinir oldum. bnde bu tarz insanlara bişey değil diyerek gönderiyorum kapı pencereden
Egolarını tatmin ediyor millet
En güzeli ağzının payını vermek ama bende de o yetenek yok.

Öyle demesine de gerek yok. Benim bütçeme uygun değil, iyi günler desin yeterdi.

Alıcılar malın fiyatını düşürmek için yapıyor bunu ,brn araba satarken 55 binlik arabayı 40 bine almaya kalkmıştı,
Edep kalmadı ,piyasayı araştırırsın ,belli bir çizginin 3 altı vs olur ama kimse 230 binlik evi 140 bine vermez zaten gezmeden öncede fiyat sorulur

Eski oturdugumuz evi satarken onu satip baska yere tasinacagiz 10 yil once diyeyim evin degeri 50 bin misal bir komsu geldi yabanciya gitmesin bana sat dedi anneme kadin ne demesin 50 bin olmaz ama 20 ila 15 bin olsun diyor satarkende yatak odasina ozel yaptirdigimiz dolapla yatak odasi takimini birakcak misiz annem de eger sen o fiyata ev bulursan banada haber ver dedi.

İnşallah diyelim. Hayırlı satışlar olsun. Emlakçıya vermeyi düşünmüyor musunuz? Biraz komisyon alıyorlar ama saçma sapan insanlarla uğraşmaktan kurtulursunuz en azından.
Bir kac emlakciya verdik ama oyaladilar iki hafta kadar. Listeye bile yazmamışlardı. Eşim de sinirlendi, vermedi emlakçıya.

E canım sizde verseydiniz 50 bin liraya evi nolmuş aaa her şey ne kadar basitleşmiş yakıştıramadım size konu sahibi

Annenizi tebrik ediyorum. hadi 45 deseymiş eyvallah ama 20 bin ne yaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…