bazı insanlar insan değil

bu arada konuyla ilgili diyeceğim bir şey var. ben de kredi kartımı unutmuştum biyerde. hem de farkında bile değildim. adamlar ismimden numaramı bulmuşlar. tanıdık varmış. aradılar kartınızı unutmuşsunuz dükkanda dediler.
ben de almaya gittim. çok çok çoook teşekkürler ettim. dışarı çıkınca hemen bankayı arayıp kartımı iptal ettirdim. yenisini bekledim. kopyalanır bişey olur mazallah. tekrar aynı kartı "acaba???"larla kullanamazdım.

imam daha önce anons yapmış sanırım konu sahibi öyle diyor.. ya hiç anons yapmayacaktı.. yada daha önce yaptım önü ardı kesilmedi kusura bakma yapamam filan deseydi.. imam kimliğinin dışında bazı erkekler gerçekten öküz oluyor... kadınlara kızlara kötü ve kaba davranınca erkeklik egoları tavan yapıyo bi havalara giriyorlar..

Senin anlama sıkıntın var sanırım. Küçücük site be. Ufacık. Taksim meydani degil. İnsan insana yardim etmeli. Hele ki yapacağı is bir dakikasını almiyosa. Siz var ya ölene bir yudum su vermeyen vicdansiz insanlarsiniz. İnsanlık ölüyor sizin gibiler yüzünden. Karakterden söz edene bakin ya:)

iptal ettiysen birşey olmaz. ama şunu da unutmamak gerekir. internet alışverişlerinde şifre gerekmiyor. ama sen iptal ettiğin için artık korkmana gerek yok
evet malesef öyle bir sorun var. bir de temassız özellik var ki iptal edilmiyormuş o da. günde 50 tlye kadar harcanabiliyormuş sanırım.

Siz tanımadığınız biri ile ilgili Nasıl bu yargıya vardınız mesela hayatında kaç öğretmen tanıdığına dair? İnanın hayatında çok öğretmen tanımıştır evvela iki yavrusunu da Aslan'lar gibi tek başına büyütüyor sizden çok fazla öğretmen tanıdığı aşikar
Ve evet ben de arkadasım gibi öğretmenlerin seçilmiş insan ve öğretmenliğin özel meslek olduğunu düşünürüm hata mı yapıyoruz?
Elbette ağzınızdan çıkanlara istinaden "bir de öğretmen olacak" yakıştırması yapılır
Misal bu yorumunuz için ben yaptım mesela

evet malesef öyle bir sorun var. bir de temassız özellik var ki iptal edilmiyormuş o da. günde 50 tlye kadar harcanabiliyormuş sanırım.
evet eski nişanlım olacak kansız iptal ettirdiğim kredi kartımdan kola makinesinden her gün kutu kola alıyordu. böyle gurursuz insanlar da var işte. sonra bankaya ihbar ettim. ancak kurtuldum.

Geçmiş olsun iptal ettirmeniz en iyisi bir anons zorlayacak değil imam efendiyi ama iş almak istememiş kendine. Bulan kişide iyi niyetli olsa zaten güvenliğe bırakırdı. Esimde kandil günü tüm kartları ve 400 lira dusurdu bulan kişiyi tarif ettiler ama bulamadık parasından da değil kimlik, ehliyet vs içindi eskidenmis herhalde iyi niyet...

C

Canım benim sagolasin. Ne kadar anlayisli birisin. Keşke su sitede Herkes mağdur olmuş insan halinden anlasa senin gibi.

Sinirlisiniz yani bunu bilip de empati yapiyorum. Benim canim yaninca ben de ona göre konusurum gözüm kimseyi görmez. Insanlik halleri. Hata da yapar insan. Her türlü duruma düseriz. Sadece bosuna günaha girmeyin hesabi baska güne birakin. Tabiki de arkadaslarin dedigi hakaret meselesi evet hos degil ama yeri gelince ben de kizdigima canima yakana kötü söz söylerim. Sinirim gecene kadar düsünemem cogu seyi.
Yine de cok sükür diyin gecin. Ucuz atlatmisiniz. Caniniza birsey olmasin.

Sen yolda bayildigin zaman ben de senin yanina koşup hastaneyi aramak zorunda değilim yolda tacize uğradığn zaman polis haricinde kimse müdahale etmek zorunda değil. Ama insan olmak diye bi şey var.

hayati konularla bunu kıyasladığınıza göre pek de anlaşabileceğim bir insan değilsiniz.
insanlığınıza hayran kaldım.

Uslupta ne demek. Üslup da demek istedin sanırım. Başına böyle bir olay gelir de sinirlerin üst düzeye çıkınca bu yorumu hatırla.
Neyseki düzelttin beni cahilliğimden kurtardın üstü kapalı beddua yakışmadı direk etmeliydin ne de olsa tarzın bu

Ben de sana biraz vicdan ve sağduyu diliyorum.

Benim değil de senin sıkıntın olduğu aşikar hemde sıkıntı oldukça büyük. İnsanlara yapmak zorunda olmadıkları bişeyden dolayi istediğin gibi hakaret edip dini inanclarina kadar saldirmayi kendine hak görmenin tedavisi de yok üstelik.

Sen yolda bayildigin zaman ben de senin yanina koşup hastaneyi aramak zorunda değilim yolda tacize uğradığn zaman polis haricinde kimse müdahale etmek zorunda değil. Ama insan olmak diye bi şey var.

Bayilmak ve tacizle kredi kartının kaybolması aynı şey zaten hey allahım

Camiler kayıp çalıntı için anons yapmak zorunda değiller ki yapmamalılar da
Her şeyin bir kurali var
Kaybolduğunu farkettiğin anda iptal ettirmek senin yapacağın şey camiye anons ettirmek değil
Çocuğun falan kaybolmadi yani çok da önemli bir olay degil

Zaten 2 haftaya yeni kart çıkartirlar ne bu tantana

evet eski nişanlım olacak kansız iptal ettirdiğim kredi kartımdan kola makinesinden her gün kutu kola alıyordu. böyle gurursuz insanlar da var işte. sonra bankaya ihbar ettim. ancak kurtuldum.
internet alışverişinde şifre koyma bir de temassızı kapatamama giibi sıkıntılarım var bu aralar.

iyide unutmaki o öküzleri bir kadın yetiştiryor,bir kadın...kızkardeşine kötü davranmasını sağlayan,izin veren,kardeşine hızmetçi eden,ağamsın,paşamsın dıyen egosunu tavan eden,benım oğlum yapar,elinin kırı dıyen,kızna o... dıyen,yıne bir kadınnn,kızına karşı kocasını dolduran,oğlunu dolduran yıne bir kadınnnnn,acaba bu durumda öküz kım?istisna hanımlarımız var,başım üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…