Sen yolda bayildigin zaman ben de senin yanina koşup hastaneyi aramak zorunda değilim yolda tacize uğradığn zaman polis haricinde kimse müdahale etmek zorunda değil. Ama insan olmak diye bi şey var.cami imamı bu konuda anons yapmak zorunda değil.
Uslupta ne demek. Üslup da demek istedin sanırım. Başına böyle bir olay gelir de sinirlerin üst düzeye çıkınca bu yorumu hatırla.Camiye gideceğine hemen iptal ettiricektin anons ne ya uslupta yerlerde
Senin anlama sıkıntın var sanırım. Küçücük site be. Ufacık. Taksim meydani degil. İnsan insana yardim etmeli. Hele ki yapacağı is bir dakikasını almiyosa. Siz var ya ölene bir yudum su vermeyen vicdansiz insanlarsiniz. İnsanlık ölüyor sizin gibiler yüzünden. Karakterden söz edene bakin ya:)Oldu canım her önüne gelen param kayboldu yok donum kayboldu yok şuyum yok buyum diye anons yaptırsın imam da buna müsaade etmeyince hayvan oğlu hayvan olsun kimin hayvan olduğu ortada da neyse.. Bu karakterde birinin eline hoparlör alıp sitede kendi kendine anons yapmış olmasını beklerdim
evet malesef öyle bir sorun var. bir de temassız özellik var ki iptal edilmiyormuş o da. günde 50 tlye kadar harcanabiliyormuş sanırım.iptal ettiysen birşey olmaz. ama şunu da unutmamak gerekir. internet alışverişlerinde şifre gerekmiyor. ama sen iptal ettiğin için artık korkmana gerek yok
Siz tanımadığınız biri ile ilgili Nasıl bu yargıya vardınız mesela hayatında kaç öğretmen tanıdığına dair? İnanın hayatında çok öğretmen tanımıştır evvela iki yavrusunu da Aslan'lar gibi tek başına büyütüyor sizden çok fazla öğretmen tanıdığı aşikarTesekkur ederim ya. Sizin gibi insanların olması ne güzel. Öğretmeniz diye insanlar artik özel hayatımıza da burnunu sokmaya başladi. Hayatında kaç öğretmen tanidiysa artik. Hepsi sezen cumhur Önal zannediyor bizi. Hicbir şeye sinirlenmeyelim, kizmayalim ağzımızı acmayalim vs. En ufak bi tartışma çıksın " yaauvvv bi de öğretmen olacaksın cık cik çık"
evet eski nişanlım olacak kansız iptal ettirdiğim kredi kartımdan kola makinesinden her gün kutu kola alıyordu. böyle gurursuz insanlar da var işte. sonra bankaya ihbar ettim. ancak kurtuldum.evet malesef öyle bir sorun var. bir de temassız özellik var ki iptal edilmiyormuş o da. günde 50 tlye kadar harcanabiliyormuş sanırım.
C
Canım benim sagolasin. Ne kadar anlayisli birisin. Keşke su sitede Herkes mağdur olmuş insan halinden anlasa senin gibi.
Sen yolda bayildigin zaman ben de senin yanina koşup hastaneyi aramak zorunda değilim yolda tacize uğradığn zaman polis haricinde kimse müdahale etmek zorunda değil. Ama insan olmak diye bi şey var.
Neyseki düzelttin beni cahilliğimden kurtardınUslupta ne demek. Üslup da demek istedin sanırım. Başına böyle bir olay gelir de sinirlerin üst düzeye çıkınca bu yorumu hatırla.
Ben de sana biraz vicdan ve sağduyu diliyorum.Senin gibi klavye başından hakaret etmek gibi değil de bankacı olduğum için arkadaşın yazdığına birkaç şey eklemek istedim. Ben de dahil burada hiç bir arkadaş zil takıp oynamanızı önermedi. Başıma gelirse az önce size akıl vermek için yazmadığım yöntemi uygular ve emin olmadan kimsenin günahını almam, kartımın gelmesini beklerim. Parasız kalırsam da başka insanlara klavye başından carlamam. Size kart gelene kadar sabır ve sakinlik diliyorum.
Benim değil de senin sıkıntın olduğu aşikar hemde sıkıntı oldukça büyük. İnsanlara yapmak zorunda olmadıkları bişeyden dolayi istediğin gibi hakaret edip dini inanclarina kadar saldirmayi kendine hak görmenin tedavisi de yok üstelik.Senin anlama sıkıntın var sanırım. Küçücük site be. Ufacık. Taksim meydani degil. İnsan insana yardim etmeli. Hele ki yapacağı is bir dakikasını almiyosa. Siz var ya ölene bir yudum su vermeyen vicdansiz insanlarsiniz. İnsanlık ölüyor sizin gibiler yüzünden. Karakterden söz edene bakin ya:)
Sen yolda bayildigin zaman ben de senin yanina koşup hastaneyi aramak zorunda değilim yolda tacize uğradığn zaman polis haricinde kimse müdahale etmek zorunda değil. Ama insan olmak diye bi şey var.
internet alışverişinde şifre koyma bir de temassızı kapatamama giibi sıkıntılarım var bu aralar.evet eski nişanlım olacak kansız iptal ettirdiğim kredi kartımdan kola makinesinden her gün kutu kola alıyordu. böyle gurursuz insanlar da var işte. sonra bankaya ihbar ettim. ancak kurtuldum.
iyide unutmaki o öküzleri bir kadın yetiştiryor,bir kadın...kızkardeşine kötü davranmasını sağlayan,izin veren,kardeşine hızmetçi eden,ağamsın,paşamsın dıyen egosunu tavan eden,benım oğlum yapar,elinin kırı dıyen,kızna o... dıyen,yıne bir kadınnn,kızına karşı kocasını dolduran,oğlunu dolduran yıne bir kadınnnnn,acaba bu durumda öküz kım?istisna hanımlarımız var,başım üstüneimam daha önce anons yapmış sanırım konu sahibi öyle diyor.. ya hiç anons yapmayacaktı.. yada daha önce yaptım önü ardı kesilmedi kusura bakma yapamam filan deseydi.. imam kimliğinin dışında bazı erkekler gerçekten öküz oluyor... kadınlara kızlara kötü ve kaba davranınca erkeklik egoları tavan yapıyo bi havalara giriyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?