• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı kadınlar neden evli adamla bile bile birlikte olurlar ?

burda evli erkekle olan bekar kadini yerin dibine sokanlar evli kadin kocasini bekar erkekle aldatsa yine “aman ya erkek yatmak ister tabi kadin evinde olucak yolluya bak dag gibi kocasini elaleme boynuzlu diye rezil etti cocuklara da bakmadi” diye yine kadini suclar. niye? cunku aslinda bilincaltinda kadinin hep suclu olduguna inaniyoruz.

bu arada sahsi fikrim aldatilmalarda her iki taraf da kotudur, evli olan taraf daha kotudur.
 
Evlı erkege 'evet' diyen kadın da 'karısı var ama bana asık, en guzel benım' kompleksi olabilir. Adamın prenses gibi guzel karısı var, patatese benzeyen kadınla kacamak yasıyor. Patates kendını prenses sanıyor.

Peki evlı erkegın mantıgı ne, dunya guzelı karısı varken patatese gitmek?
İkisi de ıgrenc.
bide o var 🙈
 
Benim babamın sekreteri babamın evli olduğunu hatta kendi yaşında kızı olduğunu biliyordu ki kendisi de evliydi ve üniye hazırlanan oğlu vardı. Ama hiçbirşey onu durdurmadı. Durumuna haftasonu kocasıyla gittiği kafede çekilen fotoyu ömrüm notuyla paylaşırken haftaiçi babamla ofiste sevişiyordu.
Benim arkadaşımın babasının sekreteri de ,evli olduğunu biliyordu cocugu olduğunu da biliyordu. Ama bir o adamlaydı ofiste bir de bir gun gizlice baska bir adamla ofiste. (Yakalamış)O yüzden arkadaşımın babası onunla evlenmedi ama yaklaşık 17 sene falan galiba birlikte oldular. Hatta belki suanda birliktedirler. Sonuç adamın yuvasına oldu karısı boşadı. Çok ta iyi yapti. Kadın simdi mutlu. Adam tek başına.
 
burda evli erkekle olan bekar kadini yerin dibine sokanlar evli kadin kocasini bekar erkekle aldatsa yine “aman ya erkek yatmak ister tabi kadin evinde olucak yolluya bak dag gibi kocasini elaleme boynuzlu diye rezil etti cocuklara da bakmadi” diye yine kadini suclar. niye? cunku aslinda bilincaltinda kadinin hep suclu olduguna inaniyoruz.

bu arada sahsi fikrim aldatilmalarda her iki taraf da kotudur, evli olan taraf daha kotudur.
 
Benim arkadaşımın babasının sekreteri de ,evli olduğunu biliyordu cocugu olduğunu da biliyordu. Ama bir o adamlaydı ofiste bir de bir gun gizlice baska bir adamla ofiste. (Yakalamış)O yüzden arkadaşımın babası onunla evlenmedi ama yaklaşık 17 sene falan galiba birlikte oldular. Hatta belki suanda birliktedirler. Sonuç adamın yuvasına oldu karısı boşadı. Çok ta iyi yapti. Kadın simdi mutlu. Adam tek başına.
Gebersin pislikler. Benim annemin boşanıp mutlu olacağına umudum yüzde 50 olsa anında ortalığı ayağa kaldırıp boşayacağım onları ama annem o yapıda değil malesef.
 
yani bunun sebebini bilen varsa nolur yazsin karşındaki adam evli bunu bile bile nasıl ilişki kurarsın ne yaşamış olabilir bu kadınlar psikolojik olarak acaba ya 😂😂😂😂
Heyecan veriodur.Birde kadinin ruhta kasarlik varsa ve adaminda parasida varsa evli adam tadindan yenmez modundadir
 
Benim hangi cümlemden erkeklerin suçsuz olduğunu düşündüğümü çıkardınız?Tabi ki esas suçlu onlar.Ama bu tarz konularda yapılan "kadına neden kızıyorsun git kocana kız" yorumları fazlasıyla saçma.Bi üye diğer kadını bıçaklayan var öyle mi olsun demiş.Neden iki uç örnek? Ya kadına ses etmeyip ya da gidip bıçaklamak mı seçeneklerimiz?Bıçaklamasın tabi ki ama fırsatı varsa bı telefon açıp saydırma hakkı da var bence.
Eee malum kadına saldırdı diyelim sonra
Tek olacağı amiyane bir tabirle ohhhh içimin yağları eridi diyecek aldatılan kadın
Aldatılan kadın olabildiğincd maddi manevi çıkarlarını gözeterek durumu düzeltmeli ve hayatına devam etmeli
Gidip ona buna saldırmanın anlamı nedir
Hesap soracağın muhatabında seni aldatan kişidir
Başkası değildir
 
Gebersin pislikler. Benim annemin boşanıp mutlu olacağına umudum yüzde 50 olsa anında ortalığı ayağa kaldırıp boşayacağım onları ama annem o yapıda değil malesef.
Keşke biraz güçlense. Benim arkadasim annesinin de biseyi yoktu meslek okul para. Valla yaptı biseyler boşandı ama herkesin yapısı huyu psikolojisi aynı degil. Anneniz adına üzüldüm. 😔 zordur onun içinde 😔
 
Erkek kuyruk sallarsa kadın tabi peşine düşer. Kadınların nefsi duyguları daha yüksek olduğu için önce erkek edepli olmalı evli bekar fark etmez. Kadını tahrik etmeyecek edebiyle yuvasına sahip çıkacak erkek dediğin 🤷🏼‍♀️
 
Evli olan tarafın daha suçlu olduğu konusunda hemfikiriz zaten.

Ama hepsi kandırılmış değiller, işi arsizlığa vuranlarin sayısı da oldukça fazla bence. Kuzenim de eşi tarafından aldatılıyormuş öğrendiğinde 6 aylık hamileydi, diğer kadın kuzenimin öğrendiğini duyunca bir sürü fotoğraf atmış, yatak odasına varıncaya kadar eşin beni seviyor benim yanımdaydı diye. Erken doğum yaptı,bir sürü sıkıntı yaşadı vs. bebeği 2 aylıkken de boşandı.
Yakinen şahit olduğum iki kişi daha var. Evli olan adamla birlikte olan kadınlar hiç masum, kandırmis gelmiyor benim gözüme gördüklerimden sonra. Bile isteye yaşıyorlar ne yaşıyorlarsa.
Oncelikle kuzenine gecmis olsun. O acilari yasadim. Onu cok iyi anliyorum. Benim cigerlerimi biri sökmüştü sanki o donem. O acı tarif edilemez. Benim yasadigim olayda da ucuncu sahis hic masum degildi. Gobek atan, bosanma durusmasina kadar gelen kadin masum olur mu? Yuzsuz arsizin tekiydi. Ben de bu tiplerin masum olmadigini sirret mi sirret oldugunu biliyorum. Ancak burada hani bazen konu aciliyor ya "adam evli cikti, seviyorum vazgecemiyorum. Gelecegimiz yok biliyorum ama onsuz yasayamam" falan yazan tipler oluyor ya bazen. Genelde bosluga dusmus sevgi acligi cekerken kendisine sefkat gosteren biri cikmis karsisina. Adam kadinin ayaklarini yerden kesmis falan. Iste boyle tipler de var. Ha bunlardan bazilari sonradan adamin evli oldugunu ogrenip vicdana gelip adami birakiyor. Bazilari ayrilamam onsuz yapamam diye devam ediyor. Ama haklisin evet ,evli oldugunu bile bile devam eden kadinlar hic masum degil.
 
Erkekler kuyruk salladığı için! Neden kadınlara nefret kusmak için bahane üretmeye çalışıyorsunuz? Evlilik eşler arasındadır, dışardan insanların sizin evliliğiniz üzerine bir yükümlülükleri yok. Eğer kocanız sizi aldatıyorsa, bu aldıttığı kadının değil KOCANIZIN SUÇUDUR.
 
Bazı ruh hastası kadınlar evli olan erkeği tavlayarak egosunu okşuyor da ondan. Böyle sınır tanımıyorum mükemmelim kafasına giriyorlar. Ama hepsi ucuz hepsi pislik. Karaktersiz o ve ona koşan koca ikiside karaktersiz
 
Aldatma konusunda erkek de kadın da suçlu tabi ki
Bence erkek, birden fazla kadın tarafından beğenilme, elde etme ve cinsel olarak farklılık çeşitlilik.. yani kendi egosunu tatmin etmek için
Kadın için aynı şey geçerli olur mu bilmiyorum (kadın da evli değilse, yok eğer evli bir erkek evli bir kadınla beraberse o olay farklı bir boyuta geçiyor artık bence)
Ama kadınlarda , evli erkekle sevgili olunca erkeğin eşine karşı bir üstünlük kurmuş hissi olabilir bence Hani ben ondan güzelim beni seçti vs gibi

Her şekilde ahlaksızlık Ben kendimce psikolojik sebeplerini tahmin etmeye çalıştım
Boşanın kardeşim Evli iken yapmayın şunları ya
 
Back
X