• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı kadınlar neden evli adamla bile bile birlikte olurlar ?

Soruyu tersten soruyorum bazı erkekler evli olduklarını bile bile neden aldatırlar ?

Hayatta kimse kimseye istemediği bir şey yaptıramaz. Erkekte isterse numusunu koruyup başını çevirip gidebilir.
Gitmeyip evlilik birliğini yok sayıyorsa pardon ama muhattabınız 3. kişi değil eşinizdir. Herkes kendi iffetini korumaktan sorumlu.

Hmmmm, tamam kocamızın sevgilisini iyice dövdük paraladık, hıncımızı aldık. Peki koca????
Onuda evire çevire dövüyor muyuz? Yoksa "Yapmış bir hata, o beni çok seviyor, çocuklarımız var" diyip bağrımıza basıp, haftasonu hiçbirşey olmamış gibi çocuklarıda alıp avm de geziyor muyuz?

Bak şimdi
Hacı hacıyı mekkede, hoca hocayı tekkede
b.k bku dakikasında bulurmuş.
İkiside aynı b.k senin anlayacağın. Birbirlerini çekiyorlar.

b.k b.ku kenefte bulur diye biliyodum ama dakikada da bulurlar inanırım :KK53: :KK53: :KK53:
çok güzel özetlemişsin mevzuyu valla helal

Benim arkadaşımın babasının sekreteri de ,evli olduğunu biliyordu cocugu olduğunu da biliyordu. Ama bir o adamlaydı ofiste bir de bir gun gizlice baska bir adamla ofiste. (Yakalamış)O yüzden arkadaşımın babası onunla evlenmedi ama yaklaşık 17 sene falan galiba birlikte oldular. Hatta belki suanda birliktedirler. Sonuç adamın yuvasına oldu karısı boşadı. Çok ta iyi yapti. Kadın simdi mutlu. Adam tek başına.
Niye ucuncu sahislar genelde sekreterler oluyor onu da anlamiyorum. Benim hikayemde de oyleydi.

Ah bu hormonlar hep bunlar suç
K a d i n l i k
H o r m o nu

ema şu bdvde yıllardır trollük görevini başarılı ile ifa ediyorsun ve çizgini hiç bozmuyosun cidden tebrik etmek istedim artık
kazenle mune artık bi madalya taksınlar sana ya
hormonmuş lafa bak
her hormon taşıyan kadın gidip evli erkeğe mi yapışıyo

Benim hangi cümlemden erkeklerin suçsuz olduğunu düşündüğümü çıkardınız?Tabi ki esas suçlu onlar.Ama bu tarz konularda yapılan "kadına neden kızıyorsun git kocana kız" yorumları fazlasıyla saçma.Bi üye diğer kadını bıçaklayan var öyle mi olsun demiş.Neden iki uç örnek? Ya kadına ses etmeyip ya da gidip bıçaklamak mı seçeneklerimiz?Bıçaklamasın tabi ki ama fırsatı varsa bı telefon açıp saydırma hakkı da var bence.
Kadina acip telefonda saydirinca o kadin yaptiginin igrenc oldugunu gorup vazgecmiyor ki? Ya da yaptigindan utanmiyor ki? Utansa zaten yapmaz. Bir de adami arayip karin beni aradi diyor. Adam da aksam eve gidip srn ruh hastasisin, kiskanclik hastasisin, bizim aramizda birsey yok diyor.

1- hırs ( beni karısına tercih etti)
2- para ( arabayla gezmek, pahalı hediye, yemek)
3- heyecan ( yakalanma hissi herşeyi canlı tutuyormuş)
4- cinsellik ( karısıyla yaşayamadığını yaşatıp adamı kendine bağlama )

Eskiden görüştüğüm bir arkadaş bir konuda bunları anlatıp durdu,içimden lafı yapıştırdım kendisine görüşmeyi de kestim. Kadının en büyük düşmanı gene kadın, nasıl bir hırstır, para sevdasıdır ki zaten seçilmiş adama takılıyorlar

1- hırs ( beni karısına tercih etti)
2- para ( arabayla gezmek, pahalı hediye, yemek)
3- heyecan ( yakalanma hissi herşeyi canlı tutuyormuş)
4- cinsellik ( karısıyla yaşayamadığını yaşatıp adamı kendine bağlama )

Eskiden görüştüğüm bir arkadaş bir konuda bunları anlatıp durdu,içimden lafı yapıştırdım kendisine görüşmeyi de kestim. Kadının en büyük düşmanı gene kadın, nasıl bir hırstır, para sevdasıdır ki zaten seçilmiş adama takılıyorlar

Adama bir kanat takıp uçurmadığınız kalmış. :KK70:

Benim hangi cümlemden erkeklerin suçsuz olduğunu düşündüğümü çıkardınız?Tabi ki esas suçlu onlar.Ama bu tarz konularda yapılan "kadına neden kızıyorsun git kocana kız" yorumları fazlasıyla saçma.Bi üye diğer kadını bıçaklayan var öyle mi olsun demiş.Neden iki uç örnek? Ya kadına ses etmeyip ya da gidip bıçaklamak mı seçeneklerimiz?Bıçaklamasın tabi ki ama fırsatı varsa bı telefon açıp saydırma hakkı da var bence.
Sizin mesajiniz uzerinden diger goruse atifta bulunmak istedim
Sadece kadina saydirip kocasi masum bir kurbanmis gibi davranan kadinlar var.

Tabi ki oteki kadinlarin yaptigi kabul edilemez.. Evli bir erkekle bile bile birlikte olmak tek kelimeyle karaktersizliktir.. Ama evli olupta eslerine ihanet eden erkekler cok daha suclu benim gozumde.

Adama bir kanat takıp uçurmadığınız kalmış. :KK70:
uçurmadığınız derken bunu yapanı ben gibi göstermişsiniz doğru mu anlıyorum ? Oraya açık açık yazmışım kimin yaptığını sanırım okuduğunuzu anlamıyorsunuz.
Yapan birinin bakış açısını ve o konuda aldığım açıklamanın nesini beğenmediniz? Kadınları böyle davranmasındaki motivasyonları yazmamın nesi yanlış?

uçurmadığınız derken bunu yapanı ben gibi göstermişsiniz doğru mu anlıyorum ? Oraya açık açık yazmışım kimin yaptığını sanırım okuduğunuzu anlamıyorsunuz.
Yapan birinin bakış açısını ve o konuda aldığım açıklamanın nesini beğenmediniz? Kadınları böyle davranmasındaki motivasyonları yazmamın nesi yanlış?

Okuduğumu anlayabilecek yetiye sahibim. Ama aldatma tek kişilik değil iki kişilik bir eylemdir. Siz sadece kadınları suçlamışsınız. Kadınlar erkeklere tecavüz etmiyor bilginiz olsun.

Erkekler evli olduğunu bile bile rıza göstererek karşı cinse yaklaşıyor. Ama sizin yorumunuz sadece kadını suçluyor. Erkeğe hiç dokunmuyor ona ithafen yazdım yanına da gülücük koydum ama siz bana saldırmayı tercih etmişsiniz ve şimdi düşünüyorum kadının düşmanı gerçekten kadın. Şu tavrınızdan bile belli yani

Milena haklısın ama aldatılmış kadın diğer kadına en ufak olumsuz birşey söyleyemiyor burada, neymiş muhatabı esiymis, kendisi bilmiyor sanki bunu.

Eşiyle boşanmayıp sadece kadına bilenenleri ayrı tutuyorum ama boşanma aşamasında yahut boşanmış kadında diğer kadına bir iki çift laf etme hakkına sahip olsun. O kadarına da müdahale edilmesini doğru bulmuyorum açıkçası.
Burada soruna yanit vermek isteyip araya girdim kusura bakma. Ben mesela o kizi aramistim. Bana saygisiz dedi. Ben de senin yaptigin saygisizlik degil mi deyip kapattim. Sonra eski esimi aramis. Eski esim de kosarak babamin is yerine gitti. Kiziniz ruh hastasi dedi. Beni sekreterimle yakistiriyor falan dedi. Sonra bosanirken eski es benim kiskanclik hastasi, ruh hastasi oldugumu, sekreyeriyle onu yakistirdigimi, onlarin aralarinda bir sey olmadigini, ben kiskanclik hastasi oldugum icin dayanamayip evi terk ettigini soyledi. Ozetle sunu soylemek istiyorum kendi hikayeme dayanarak. Ucuncu sahisi aramak birseyi degistirmiyor. Aksine manipulasyonlarla ispatin yoksa seni ruh hastasi yerine koyuyorlar. Ispatin varsa da kadin olsaydinda kocani elinde tutsaydin bile diyen oluyor. Zaten iki cift lafttan anlayacak yuzu kizaracak olan bunu yapmazki. O tipleri arayip ne dersen de onlarda kizaracak utanacak yuz yok. Ugrasmaya degmez. Bir de ruh hastasi olmakla yaftalanirsin. Bugun de amma hikayemi anlattim ya😀😀

Hiç unutmam daha 10 yaşlarında bile yokumdur.bi komşumuzun kızı evli biriyle beraberdi. Adam içer içer dama çıkar 'senden çocuk yaptım denize attm orspu diye bagirirdi.bu adamda ! Karısı hergun anneme gelir bacağını kolunu gösterirdi şişle yakardı kadını .kadında ne ana var ne baba 2 çocuk elinde öylece adamı! cekiyodu ... sonra gitti bu komşu kızını kuma getirdi .kuma getirdiği kız ( kaçırdı)sırf annesiyle görüşmek istedigi için hamileyken biyere götürüp karnına taşla vurmuştu sadece oda değil okadar dovmustuki yuzu taninmicak haldeydi heryer mosmor şişmiş falan gazetelik oldu bu komşu kızı şuan o pslik adam müebbet hapis yedi bu komşu kızı da 3 yıldır sözde ayrılılmis ( inanmiyorum ben ) bu komşu kızı ablam bigun ona demiş neden yani evli biri neden kendi n gibi bekar biriyle evlenmiyosunda bununla dost hayatı yasiyosun .ablama gülüp demiski ( evli adamın tadı bir başka güzel oluyor ) sonuç bu iste . O ilk ksdin miss gibi hayati var şuan ev bark çocukları büyüdü o pislikten de kurtuldu .komşu kiziysa kötü yola düştü ikide o adamdan ! Çocuğu var

Okuduğumu anlayabilecek yetiye sahibim. Ama aldatma tek kişilik değil iki kişilik bir eylemdir. Siz sadece kadınları suçlamışsınız. Kadınlar erkeklere tecavüz etmiyor bilginiz olsun.

Erkekler evli olduğunu bile bile rıza göstererek karşı cinse yaklaşıyor. Ama sizin yorumunuz sadece kadını suçluyor. Erkeğe hiç dokunmuyor ona ithafen yazdım yanına da gülücük koydum ama siz bana saldırmayı tercih etmişsiniz ve şimdi düşünüyorum kadının düşmanı gerçekten kadın. Şu tavrınızdan bile belli yani

konu başlığına bakar mısınız ? Konu başlığı tam tersi olsa haklısınız derdim, konu başlığı KADINLARIN neden erkeklere bu şekilde yaklaştığını soruyor... Bunu yapan erkeğe helal olsun aslandır kaplandır demişim gibi yazmışsınız. İşin kadınlar boyutundayız , malum konu başlığımız böyle. Peki ya erkekler hakkında ne düşünüyorsun deseniz tepkim böyle olmazdı

konu başlığına bakar mısınız ? Konu başlığı tam tersi olsa haklısınız derdim, konu başlığı KADINLARIN neden erkeklere bu şekilde yaklaştığını soruyor... Bunu yapan erkeğe helal olsun aslandır kaplandır demişim gibi yazmışsınız. İşin kadınlar boyutundayız , malum konu başlığımız böyle. Peki ya erkekler hakkında ne düşünüyorsun deseniz tepkim böyle olmazdı

ne yani kadın yaklaşıyor diye erkek illa karşılık vermek zorunda mı ? Allah beyin vermiş insana kullansın diye.

Konu başlığına sadık kalacağım diye kadını yerden yere vurmuşsunuz :KK70: :KK70: :KK70:

ne yani kadın yaklaşıyor diye erkek illa karşılık vermek zorunda mı ? Allah beyin vermiş insana kullansın diye.

Konu başlığına sadık kalacağım diye kadını yerden yere vurmuşsunuz :KK70: :KK70: :KK70:

Konu başlığı hiç olmasın olaya şöyle bakalım ;
genelde ilişki konularını erkek başlatır, kadın kabul veya reddeder. Tersi durumlar olsa bile herhalde bu durum % 15-20 yi geçmez.
Yani teklifi yapan , ilişkiyi isteyen erkek, kabul veya reddeden kadındır. Evli erkek başka kadına yaklaşıyorsa zaten baştan şeref yoksunudur. Bu durumda elimizde kalan kadının ne yapacağıdır. O da şeref yoksunu olmayı seçebilir.
Konumuz erkek değil, evli erkekle birlikte olan kadın. Ben de bu konuda bildiğim maddeleri yazdım. Konu başlığına göre kadınlar hakkında bilgi verince , evli ama karısını aldatan erkekleri savunmuş olmuyorum ki :))) Bu kanıya nasıl vardınız :))

Back
X