Bazılarınız kızacak biliyorum 🤷🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yoo , siz gelicek misafirinize evde çocuğum var rahatsız olur musun diyor musunuz?benim çocuğum bu evin bir bireyi, süs eşyası değil.onun hakkında neden insanları uyarayım.dönüp gidebilir.
Ya şimdi sizce uygun bir örnek oldu mu ? Çocuktan korkan insan duydunuz mu hiç saçma yani ne alaka

Ben de öyleyim. Huylanırım hep oldum olası. Dışarıda görünce yiyecek filan veririm de evde yapamam. Tüyleri filan dökülür diye evde istemem. Bakanlara da saygım var ama. Misafirliğe de gitmek istemem

Boklarını alıp duvar koltuk yeryere sürmeleri ayrı o kaka çok temiz çünkü kendi kendini temizleyen hayvam pis ama

Bosandiginiza göre sizde besleyebilirsiniz artık o zaman
Hem ise yaramaz bir babadan , kocadan daha sadık oluyor patililer

bence çok belaltı vurmuşsunuz, ne demiş olursa olsun bu sözu hakettiğini duşunmuyorum konu sahibinin, yine de siz bilirsiniz...

bence çok belaltı vurmuşsunuz, ne demiş olursa olsun bu sözu hakettiğini duşunmuyorum konu sahibinin, yine de siz bilirsiniz...

Yoo hayvanlar çok iyi dost olurlar bence .
Gerçek bir dostla karşılaşmamış şimdiye kadar bence
Belalti vurmadım
Hayvan besleyenlerin yalnız olduğunu savunmus kendisi

Ya şimdi sizce uygun bir örnek oldu mu ? Çocuktan korkan insan duydunuz mu hiç saçma yani ne alaka
evet gayet de uygun bir örnek oldu anlamanızı beklemiyodum zaten, mesela ben de ortalıkta ciyak ciyak dolaşan çocuklardan hiç hoşlanmam ve gitmem.altına pisler, ağlar kusar, bas bas bağrır, şımarıktır.çocukları sevmem yani.konunun başlangıcında niyet iyi gibiydi de artık niyetiniz bozuldu daha doğrusu düşünceleriniz açığa çıktı.neyse, haksınız. kafanıza silah dayamıyorlarsa gitmeyin, onlar sizi gibiler anlamasa da bizim dilsiz çocuklarımız.

10 Yaşında bir kedim (annemde) ve şuanda Evimde de 6 aylık bir köpeğim var.ikisininde aşıları tam. Ve gerçekten temiz bakıyoruz. Ki zaten kediler bu dünyanın en temiz hayvanlarıdır. Tüylerinde ki kire pasağa asla tahammülleri yoktur. O yüzden sürekli kendilerini yalarlar. Kedimizin mutfak masasına çıkma yasağı var. Asla da yeltenmez. Aşagıda oturur yemeklere de sünmez. Buna rağmen yemeklerden çok defa tüy çıktığına şahit olmuşumdur. Ne kadar mutfak yasağı olsada üstümüzde veya saçımızda kalan tüy illaki düşüyordu yani yemeğe vs. Ama özellikle misafirimiz olduğunda saçlarımız örtülür temiz kıyafetler giyilir mutfak tezgahı iyice dezenfekte edildikten sonra yemek yapılır.Çok şükür ki şu zamana kadar kimse karşılaşmadı ve Hiç kimse o tüyleri görmek ve tabağında maruz kalmak zorunda da değil. Ben bile başkasında öyle birşeyle karşılaşsam yadırgarım. Hiç hoş birşey değil. Köpeklere gelince benimki maltese terrier. Tüy dökmeyen cinsten. :) o yüzden rahatım. Ama evime gelmek istemeyeni de anlarım. Yine çok uzattım.
Evine gitmek istemediğiniz insanlara şunu söyleyin “ hayvan tüyüne alerjim var nefesim daralıyor “
KONU KAPANDI BİLE

Benimde kedim var ve bu tarz hassasiyeti olan arkadaşım var.O geldiğinde bir odaya koyuyorum kedimi.Ve mutfak konusuna gelecek olursak iki kedim oldu bu zamana kadar ama ikisinde de mutfakta öyle tezgahta masada dolaşmasına izin vermedim.Arada kaçamak yapıyor o ayrı ama bu konularda dikkat etmeye çalışırım.Bana bir komsum böyle birşey dese alinmazdim açıkçası.Herkesin hassasiyetleri farklıdır sonuçta.

Zamanla aşılıyor aslında kendimden ve birkaç arkadaşımdan biliyorum. En son geçen sizin gibi bir arkadaşım kedimize dokundu, bi sonraki aşama ağız yüz öperek kucaklaması artık umarım aşabilirsiniz çnkü gerçekten çok güzel bir şey yakınlarında olmak

önceden ben de aynen böyleydim. Sonra bir aile dostumuz köpek aldı e bize gelince getirme diyemedim. Geldi gitti ben de gidiyordum hatta balık yapıp yemeğe davet etmiştim köpeğe balık yedirdi kustu midem bulandı vs. Sonra alıştım. Kedi sahiplenmek istiyorum ancak tatillerde anneme geliyorum annem kabul etmiyor kedi olan eve girmem diyor. Sahiplenemiyorum.

akrabamızın çocuğu kakasını yiyordu ben gördum valla, ahaha allahtan yemek vakti geçti de kimse benden öturu kusmicak.
şaşırmadım çünkü ben de duydum bunu, kakasını yerken yakalamışlardı çocuğu , bi taraftan da oynayıp beşiğe sürüyomuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…