Ya şimdi sizce uygun bir örnek oldu mu ? Çocuktan korkan insan duydunuz mu hiç saçma yani ne alakayoo , siz gelicek misafirinize evde çocuğum var rahatsız olur musun diyor musunuz?benim çocuğum bu evin bir bireyi, süs eşyası değil.onun hakkında neden insanları uyarayım.dönüp gidebilir.
Boklarını alıp duvar koltuk yeryere sürmeleri ayrı o kaka çok temiz çünkü kendi kendini temizleyen hayvam pis amaKapı önünde bekleyip miyavlamalarına hangi can dayanır ki zatwnmillet çocuğunu kapatıyor mu üstelik altına falan yapıyo çocuklar kendilerini de temizleyemiyo kimse ıykkk ağzını öpüyo çocuğunun demiyor. Pek anlayamıyorum ama uzaktan saygı duyuyorum.
Ya şimdi sizce uygun bir örnek oldu mu ? Çocuktan korkan insan duydunuz mu hiç saçma yani ne alaka
Bosandiginiza göre sizde besleyebilirsiniz artık o zaman
Hem ise yaramaz bir babadan , kocadan daha sadık oluyor patililer
bence çok belaltı vurmuşsunuz, ne demiş olursa olsun bu sözu hakettiğini duşunmuyorum konu sahibinin, yine de siz bilirsiniz...
EvetBirrr minnoş mu sahiplendinnn
evet gayet de uygun bir örnek oldu anlamanızı beklemiyodum zaten, mesela ben de ortalıkta ciyak ciyak dolaşan çocuklardan hiç hoşlanmam ve gitmem.altına pisler, ağlar kusar, bas bas bağrır, şımarıktır.çocukları sevmem yani.konunun başlangıcında niyet iyi gibiydi de artık niyetiniz bozuldu daha doğrusu düşünceleriniz açığa çıktı.neyse, haksınız. kafanıza silah dayamıyorlarsa gitmeyin, onlar sizi gibiler anlamasa da bizim dilsiz çocuklarımız.Ya şimdi sizce uygun bir örnek oldu mu ? Çocuktan korkan insan duydunuz mu hiç saçma yani ne alaka
Dışkısını alıp duvara süren terbiye almamış çocuk hoc görmedim benBoklarını alıp duvar koltuk yeryere sürmeleri ayrı o kaka çok temiz çünkü kendi kendini temizleyen hayvam pis ama
çocuğun bezden çıktığı zamanlarda yaşattıklarını bir arat o zamanDışkısını alıp duvara süren terbiye almamış çocuk hoc görmedim ben
Zamanla aşılıyor aslında kendimden ve birkaç arkadaşımdan biliyorum. En son geçen sizin gibi bir arkadaşım kedimize dokundu, bi sonraki aşama ağız yüz öperek kucaklaması artıkBendeki kedi köpek korkusu akıllara zarar. Tiksiniyor muyum, huylaniyor muyum onu dahi bilmiyorum çünkü onların yanında anksiyete düzeyim o kadar yükseliyor ki o an hiçbir şey düşünemiyorum. Allah'ım geçen kış Caddebostan'da öğle yemeği yiyorum. Oranın kedisimiymiş ne, sürekli yanıma geliyor. Allah'ım beni göreceksiniz. Hem etraftan yardım istiyorum, hemde insanlardan utanıyorum. Millet bana uzaylı gibi bakıyor. Yanımdaki masadakiler bişey yapmaz diyor. Tamamda ben bunu kendime anlatabiliyor muyumKendimi biliyorum biraz daha yaklaşsa refleks olarak tekme bile atabilirim. O zaman Caddebostan gibi bir yerden hayvan düşmanı olarak linç yiyebilirim. Kimse kendimi anlatmama fırsat bile vermez. Garsondan yardım istedim. O da o buranın kedisi diyip sallamadı bile. Sonuç koca bir kase salata mı yanımdaki masadaki adamin kediyi biraz oyalamasiyla yarım yamalak ve hızlıca yiyerek kalktım.
Şimdi üst komşumun kedisi var. Yaklaşık bir yıldır. Artık gidemiyorum gibi birşey. Ben gidince biraz başka odada tutuyorlar ama bir şekilde çıkıp hemen yanıma geliyorBen tabii çığlık çığlık, görmelisiniz
Ben bu konuda tedaviliğim. Ancak hayvanların olduğu ortama girmeyerek bu durumu kendimce kontrol altına almaya çalışıyorum.
Farkındaysanız kaile almadım ben,herkes karakterini yansıtıyorbence çok belaltı vurmuşsunuz, ne demiş olursa olsun bu sözu hakettiğini duşunmuyorum konu sahibinin, yine de siz bilirsiniz...
Niye bel altı olsun kendisi asıl hayvan besleyenleri hep yanlız insanlar diye yaftaladıbence çok belaltı vurmuşsunuz, ne demiş olursa olsun bu sözu hakettiğini duşunmuyorum konu sahibinin, yine de siz bilirsiniz...
çocuğun bezden çıktığı zamanlarda yaşattıklarını bir arat o zaman
Kıyafwtlerimiz değiyor sonra elimiz sonra o elimiz ağzımıza gidiyor vs. Bu işin sonu yok benceBen oturulan yere değen biseyi de yemiyorum.
önceden ben de aynen böyleydim. Sonra bir aile dostumuz köpek aldı e bize gelince getirme diyemedim. Geldi gitti ben de gidiyordum hatta balık yapıp yemeğe davet etmiştim köpeğe balık yedirdi kustu midem bulandı vs. Sonra alıştım. Kedi sahiplenmek istiyorum ancak tatillerde anneme geliyorum annem kabul etmiyor kedi olan eve girmem diyor. Sahiplenemiyorum.Arkadaşlar benim hayvanlarla aram çok iyi değil malesef,hayvanlarla arkadaş gibi olanlara özeniyorum o ayrı.Ben hem korkuyorum hem de etçil olanlardan canlı hayvan yedikleri için neyazikki midem kaldırmıyor.komsumun kedileri var dudaklarından öpüyor kedileri sarılıyor ediyor.kedilerin evde girmedikleri yer yok ; mutfakta,koltuğun üstünde,yemek masasının üstünde,sandalyenin üstünde,camda,vs...Komşum sıklıkla yiyecek getiriyor yiyemiyorum.Bu tabağı yalamış mıdır içine girmiş mıdır diye geçiyor aklımdançaya kahveye davet ettiğinde gitmemeye calisiyorum ısrar ediyo bazen bahane bulamıyorum gidiyorum ama bardağın ucundan damla damla zorla içiyorum Bir gün davet etti meğer kahvaltı hazırlamış her şey çok güzeldi ama zorla iki salatalık üç domates yiyebildim,tokum dedim zaten ben masadan kalkınca kedinin biri masaya atladı,diğeri benim yerime geçti Kahvaltı sırasında komşumun oğlu kedinin birinin fareyi nasıl yakaladigini anlatmıştı bir de üstüne iyi geldi
Arkadaşımı cokkkk seviyorum ama sizin aranızda var mı benim gibi ,abartıyor muyum
şaşırmadım çünkü ben de duydum bunu, kakasını yerken yakalamışlardı çocuğu , bi taraftan da oynayıp beşiğe sürüyomuşakrabamızın çocuğu kakasını yiyordu ben gördum valla, ahaha allahtan yemek vakti geçti de kimse benden öturu kusmicak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?