- Konu Sahibi gurbaa prenses
ya seni bulduğum çok iyi oldu hazır bulmuşken son bir soru sorayım ,yaşım 27 ve göz ve ağız çevremde hafif hafif mimik kırışıklıkları oluşmaya başladı bu bebakın buna yönelik ürünleri var mı , veya bana önerebileceğin birşeyler maske veya ürün vs vs fikirlerine güveniyorum
birde tabi bu başlıkla alakası yok ama burdaki bayanların tecrübelerinden edindiği bilgilere güveniyorum, güneş koruyucular da bayatlama sözkonusu mudur yani belli bir süre geçtiği halde hala bitmemiş kremleri kullanmamalı mıyız, artı yüksek koruma faktörlüleri mi tercih etmeliyiz , bu dermokozmetiklerde yağ içermeyen güneş koruyucu hangisini önerirsiniz. ben bebakı kullanıyorum cildim yağlıya dönük olduğundan sadece sütünü aldım ama işte ekstra bakım yapmam gerek diye düşünüyorum özellikle yazın .
ya sanırım gurbacık bana kızdı başlıkla alakasız sorular sorduğum için , neyse haklısın verdiğin biligiler için teşk canım
sorularınız özelden yanıtlandı.
bu vesile ile hatırlatayım arkadaşlar
özelden sorulara yanıt vermiyorum, yetişemiyorum cunku
lütfen topicden devam edelim
gurba prensesim ben bebak ı neutrogenanın akneye meyilli ciltler icin olan sabunu ile kullanıyorum(biberiye sabunu bulamadım) bir sakıncası olmaz dimi
hayır canım olmaz