Bebak acı badem sütü mucizesi

ya seni bulduğum çok iyi oldu hazır bulmuşken son bir soru sorayım ,yaşım 27 ve göz ve ağız çevremde hafif hafif mimik kırışıklıkları oluşmaya başladı bu bebakın buna yönelik ürünleri var mı , veya bana önerebileceğin birşeyler maske veya ürün vs vs fikirlerine güveniyorum

birde tabi bu başlıkla alakası yok ama burdaki bayanların tecrübelerinden edindiği bilgilere güveniyorum, güneş koruyucular da bayatlama sözkonusu mudur yani belli bir süre geçtiği halde hala bitmemiş kremleri kullanmamalı mıyız, artı yüksek koruma faktörlüleri mi tercih etmeliyiz , bu dermokozmetiklerde yağ içermeyen güneş koruyucu hangisini önerirsiniz. ben bebakı kullanıyorum cildim yağlıya dönük olduğundan sadece sütünü aldım ama işte ekstra bakım yapmam gerek diye düşünüyorum özellikle yazın .

ya sanırım gurbacık bana kızdı başlıkla alakasız sorular sorduğum için , neyse haklısın verdiğin biligiler için teşk canım

sorularınız özelden yanıtlandı.

bu vesile ile hatırlatayım arkadaşlar
özelden sorulara yanıt vermiyorum, yetişemiyorum cunku
lütfen topicden devam edelim

gurba prensesim ben bebak ı neutrogenanın akneye meyilli ciltler icin olan sabunu ile kullanıyorum(biberiye sabunu bulamadım) bir sakıncası olmaz dimi

hayır canım olmaz

Yağlı cilde sahip ve Bebak kullanmayı öğrenmiş biri olarak naçizane tavsiyelerim arkadaşlar:

Bebak sütü her gün kullanımda yağlandırabilir, hatta sivilce yapabilir. O nedenle ben 2-3 günde bir kullanıyorum. ınanın ki yetiyor. Göz makyajımı temizlerken özellikle Bebak'tan şaşmıyorum artık, pamuk gibi göz çevresine sahibim...=))

Yağlı ciltler mutlaka yağsız ve gözenek tıkamayan güneş koruyucu sürmeli.
LA Roche Posay Anthelios SPF 30 harika bir ürün. Koca yaz kullandım bitmedi. 50 ml ve 45 TL.

Bebak'a devam...Elbette iyi bir temizleyicinin ardından...Neutrogena akneli cilt için kalıp sabun süperdir.
Exfoliac yağsız jel temizleyici veya La Roche Posay de hassas ciltler için biçilmiş kaftan...

Benden bu kadar, sevgiler, saygılar...
hihoyyyt

Yağlı cilde sahip ve Bebak kullanmayı öğrenmiş biri olarak naçizane tavsiyelerim arkadaşlar:

Bebak sütü her gün kullanımda yağlandırabilir, hatta sivilce yapabilir. O nedenle ben 2-3 günde bir kullanıyorum. İnanın ki yetiyor. Göz makyajımı temizlerken özellikle Bebak'tan şaşmıyorum artık, pamuk gibi göz çevresine sahibim...=))

Yağlı ciltler mutlaka yağsız ve gözenek tıkamayan güneş koruyucu sürmeli.
LA Roche Posay Anthelios SPF 30 harika bir ürün. Koca yaz kullandım bitmedi. 50 ml ve 45 TL.

Bebak'a devam...Elbette iyi bir temizleyicinin ardından...Neutrogena akneli cilt için kalıp sabun süperdir.
Exfoliac yağsız jel temizleyici veya La Roche Posay de hassas ciltler için biçilmiş kaftan...

Benden bu kadar, sevgiler, saygılar...
hihoyyyt

Canım önerilerin için teşekkürler öncelikle.Bi sorum var: göz çevrene bebak acı badem sütümü yoksa nemlendiricisini mi sürüyosun? Yanmıyormu gözlerin peki?

ya benım cıldımde yaglı ama bana ıı gedı dıyebılırım fakat gece deılde sabah kullanıyorum bılgısı olan cevaap lutfeen

hayır canım olmaz
kullanmim mi bu sabunla yoksa bir sakıncası olmazmı demek istedin anlamadım cnm :kedi:

kullanabilirsin, sakıncası olmaz canım :)

ya benım cıldımde yaglı ama bana ıı gedı dıyebılırım fakat gece deılde sabah kullanıyorum bılgısı olan cevaap lutfeen

iyi de hayatım bunda cevap verilecek birşey yok ki
iyi geldi ise kullan ne diyelim yani şimdi :)

Canım önerilerin için teşekkürler öncelikle.Bi sorum var: göz çevrene bebak acı badem sütümü yoksa nemlendiricisini mi sürüyosun? Yanmıyormu gözlerin peki?

Acı badem sütü canım...
Temizleyici görevi gören bu ürün zaten.
Bir pamuğa döküp göz makyajımı çıkarıyorum ama göze kaçarsa biraz yakıyor. dikkatli olmak lazım.
Ama çokk memnunum, nemlendiriyor, yağlı his kalmıyor, cilt rengini düzenliyor vs. vs.
:lepi:

valla gurbik her kullandığımda sana dua ediyorum. dün bi arkadaşa gittim senin cildine nolmuş nur gelmiş sanki diyo.bi kaç kişide senin ne güzel bebek gibi cildin var dedi maşallah demiyolar ya sinir oluyorum:))) cildime bi parlaklık geldi.çok memnun kaldım. benim cidlim kuru olduğu için gece ve sabah kullanıyorum. herkese tavsiye ederim. hatta yüzümde bi tane sivilce çıkmıştı ona bile iyi geldi sanki.

peki bu parlaklığı vs kazanmakk için ne kadar kullandın sen bebakı , birde cildi içerden de beslemek gereiyor cilde ne içsek yesek iyi gelir canım

ben çok fazla su tüketen biriyim ama bukadar parlak değildi kuru bi cildim var. bebak 10 gün kadar oldu.kışa nemlendiricisine kullanmayı düşünüyorum. kreminide ellerime:)))

bagno di romaya mail atmıştm bulamadım ürünleriniz malatyada satan yer varmı diye bana fiyatlarını falan göndermişlerdi isterseniz biz size göndeririz demişlerdi bugün tekrar bi mail geldi siz sadece kargo ücretini ödeyin biz bu ürünleri size ücretsiz gönderelim dediler. adresi istemişler bende verdim.3 sabun sormuştum onları gönderceklermiş.

sağol canım:)) aslında şaşırdım bi bit yeniği olmasın diye ama boş adreslede bişe olmaz heralde.siz kullann memnun kalacağınızdan eminiz müşterimiz olacağnızı biliyoruz yazmışlar.

Ayy ne güzel canım ya afferim Bagno di Roma'ya :) kaydirigubbakcemile2

ben de göz makyajımı bebak acıbadem sütüyle temizliorm ve de son derece memnunum..fakat beni uyardılar göz kenarında yağ bezesi yapabilir diye;o yüzdn gözümü sildikten sonra yağını da başka bir pamukla iyice alıorm sanırım yeterli oluyordur..tavsiye ederim..;)

yavrumcumlar
makkej topiğime yazdım buraya da yazem sizin de haberiniz olsun

cildinin hiç bir kimyasal kullanmadan doğal/bitkisel yollardan soyulup ölü deriden arınmasını isteyenler vardı ya....
işte onlara cevap;

yosun yağı :lepi:
inanılmaz güzel bişi bu var ya...
cildi nasıl güzel soyuyor
var olan sivilceleri nasıl kurutuyor anlatamam
ben bayıldım
gece yatarkene sürüyorum pamuklan masac yaparak
sabah da bebakımlan yüzümü silip sirkete geliyorum
ohhh misssss :asigim:

Back
X